Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Velykoms buvau padarius skrandukų -širdelių paštetą. Dar su želatina, kad geriau laikytųsi. Suko visi nosis, nepatiko. Ate, gerai priminei. Gi deda juos į kažkokią maksiminę mišrainę, skani , ragavau kartą. O troškinys su grietine liuks, tik be daržovių. Su baltu padažu.
Lyžuka, tai tavo uošvių namuose totalus iš...indėjimas. tongue.gif
Gaila, rūkykla tik tolimose ateities svajonėse. Aplamai noriu tokio pastato : lauko virtuvė- rūkykla- pastogė - kambarys karštai dienai-lauko sandėliukas - šuns voljeras - malkinė- tvartukas paukščiams su voljeru jiems pasivaikščioti.

Iškepiau biskvitą kokosinį, pertepiau dalį serbentais trintais, dalį atšildytomis vyšniomis. Prilapnojome. Tai atseit dieta... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 22 balandžio 2017 - 21:41
srandukų nemėgstu, o vat širdukes valgau nesiraukydama biggrin.gif

pietums rugštynių sriubą viriau biggrin.gif

šiandien padėjom atnaujint mokyklos sporto aikštyną, gavau teptuką-dažų-buvau dažytoja biggrin.gif visai smagu buvo biggrin.gif tik kad oras nemalonus unsure.gif

per NTV žiūriu laidą ty super-dainuoja vaikai našlaičiai ar gyvenantys internatuose. Kokių talentų yra-klausau sulaikius kvapą. Pažiūrėkit, kas turit galimybę mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar aš nemoku paruošti visų skrandukų,širdučių,sulapnoja šuva,nu nevalgo niekas.Pasiliekame tik kepenėles. ax.gif Labai retai net faršą pakišu,kokius balandėlius,retai cepelinus,koldūnus,kotletai iš viso mb rūgštį kelia.Duok gryną mėsą ir tai tik paukštieną. ax.gif mirksiukas.gif
Mūms NTV panaikino kabelinė.Dabar Cigeitas pupirko nuo vasaros žada naują paketą kanalų,gal vėl bus? bigsmile.gif
Atsakyti
Laba, skrandukai ir sirdutes skanu su karamelizuotais svogunais mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas rytas
as sveikinuosi, o jus, mergiukai, miegokit. Jei praleidau ar sukeiciau kokia raide, atleiskit, rasau tik monitoriaus sviesoj.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,atsitiko kas? bigsmile.gif
Pas mus morcius........iš kur tiek katinų atsirado kieme?Kokiais balsais varėme,eina sau............ ax.gif Ir buvo kažkas išgaudę,vėl pilna.Kiba išmeta juos?Na kad kaimynės maitintų nematau,bet kažkas maitina,nes tikrai riebūs ir vieną rytą vienas kaitinosi prieš saulutę ant mašinos variklio dangčio. blink.gif
Jurginėli,su Tavo švente.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 balandžio 2017 - 07:10
ismeta, Ingridut, be sazines zmones. Katinai nepasirenka gyvenimo be zmogaus.
Dar neatsitiko, bet stresas savo daro. Streso priezastis musu abieju mamos. Nebezinau ne katrai prasciau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pagaliau giedro dangaus ir saulėto ryto sulaukėme biggrin.gif
Nepastebėjau kieme daugiau kačių, visos tos pačios. Mano durniuką šnypščia, veja, o tas lenda, žaisti nori. Nenoriu paskubėti su kastracija, gal kai bus metų ar kai neapsikęsiu. Kaimynų katės sterilizuotos, gal neateis kas prašyti alimentų (juokauju).
Katės katėms, bet netoli mano darbo stovi konteineriai ir žmonės traukia iš jų maistą, būdami juose valgo. O viena mano pirkėja neša iš namų šiltą maistą ir maitina, nors pati tik mažą pencijutę gauna. Sako, dalinuosi, ką dievas davė.
Neneša fantazija, kas galėtų žmogų iki tokio gyvenimo privesti, kai aplink tiek visokiausių socialinių organizacijų, sakau, gal jie pametę dokumentus, na, bet vistiek, ne taigoje gyvena, o tarp žmonių ir dar mieste, kad ir tai tapatybės kortelei įmanoma pasiskolinti ar prisiubagauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 23 balandžio 2017 - 07:39
Sapniukai console.gif Užauga vaikai, tada prasideda tupinėjimas apie tėvus.

O aš sumaišiau dienas. Šokau iš lovos 7 , nes MB išlėkė sėti. Būčiau vaikus kėlusi, bet sėdusi prie kompo pamažu atsipaipalojau ir dar pasitikrinau kalendoriuje. biggrin.gif
Jurginėli, gražių tau Jurginių ir jurginų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Reikia užstatyti abi tarnaites skalbimui, saulėta ir vėjelis.

Meri, na ko iš katino seksą atimti? bigsmile.gif
Savo kalę kontraceptikais pamaitinu, kad pavainikių nebūtų. Ir katėms yra, tegul šeimininkai rūpinasi. Mano katinas pastoviai pareina apdraskytas, tiesiog sveikos vietos nėra. Kaimynystėje gyvena toks Ryžikas. Kažkada čia gal pusę dienos vienas kitą įžeidinėjo ir nelabųjų balsais kaukė .
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 23, 07:28)
Kažkada čia gal pusę dienos vienas kitą įžeidinėjo ir nelabųjų balsais kaukė .

Tai jie čia taip tarpusavyje koliojasi biggrin.gif
Kad maniškis namo gryžta, suprantu pagal aplinkinių šunų chorą.

Jurginėli, su švente 4u.gif
Atsakyti
Meri, kastruok, ramesnis pataps 4u.gif
Mama visa nakti nemiegojo, reiks duot baisiojo lorafeno ir guldyt. Daktare israse nakciai miegui naujus, bet jauc netinka.
Anyta vakar musu lauke, kad pasiimsim ja ir vaziuosim pas jos pusesere i Saratova blink.gif
Nuvaziavom, virtuvej bardakas, sutvarkem su vyru, sneka kazkokias nesamones. Vyras vaziavo i naktine, paskambino motinos kaimyne, kad isgriuvusi skambino ir prase pakelt.
V.Z. kazkaip reiks istvert, bet ir tai praeis.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 04 23, 08:40)
Meri, kastruok, ramesnis pataps 4u.gif
Mama visa nakti nemiegojo, reiks duot baisiojo lorafeno ir guldyt. Daktare israse nakciai miegui naujus, bet jauc netinka.
Anyta vakar musu lauke, kad pasiimsim ja ir vaziuosim pas jos pusesere i Saratova blink.gif
Nuvaziavom, virtuvej bardakas, sutvarkem su vyru, sneka kazkokias nesamones. Vyras vaziavo i naktine, paskambino motinos kaimyne, kad isgriuvusi skambino ir prase pakelt.
V.Z. kazkaip reiks istvert, bet ir tai praeis.

Laikykis 4u.gif kaip MB sako pirma vaikai paskui tėvai o kada dėl savęs pagyventi? Jei dievas proto neatims tik į prieglauda mausiu

Jurgineli sveikinimai ir MB šiandien kartu tau kompanija palaiko bigsmile.gif
Atsakyti