QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 25, 06:30)
labai skirtingi visi atvejai yra gyvenime, bet kad ir mano anytos atveju kas menesį eit per visus, neturet savo kampo, lovos ar ten kokios spinteles, visi rubai tašese, aš taip negalečiau , eičiau i seneliu namus ir tiek žiniu, o tai dabar metoma yra kaip karšta bulve iš ranku į rankas
Labutes,
na mes ilga laika su broliu buvom seimoj du vaikai.Bet,kai man buvon 17m,o broliui 15m.gime pagrandukas.Dziaugemes visi.Taip tapom trise.Kai mazyliui suejo 21m.mama zuvo avarijoj budama 62m.Tete buvo 65m.Mes gana jauni,tetei nesinorejo but karsinamam jau,jautesi gerai,tvirtai.Tevai turejo savo nama,kurio antrame aukste as gyvenau su seima,o mazylis su seima gyveno su tevais apacioje,vidurinysis turejo savo buta kitame mieste.Tete rado nasle po 1,5mt,pasiklause musu ar gali imt baznytine santuoka su ja,supazindino mus.Mums patiko puiki moteris.Isgycveno jie graziai apie 20mt.ir pamotele krito namie, ant balkono slenkscio susimuse galva,pagulde su kraujosruva smegenyse ir neuzilgo pasimire.Turto bendro jie nekure,ka turejo is nekilnojamo turto viska padalino vaikams testamentu.Broliui buvo ismoketa namo dalis,as buvau isirengus antra auksta tevu padejimu,o mazyliui atiteko pirmas aukstas su prierasu,jog nukarsins tevus,bet liko tik tete.Kol tete buvo santuokoj antroj,mums jokio rupescio nebuvo,buvo priziuretas,mylejo vienas kita,buvo gerai ir ramu,mudu su broliu islekem i Uk vienas po kito,namas liko tuscias.Kuri laika tete gryzo gyvent i ji su pamotele,bet po kiek laiko pasidare sunku patiems kurent ,rupintis kuru,zeme,aplink,gryzo atgal i pamotes buta,namas liko tuscias.Emem pardavinet ir po kiek laiko pasiseke parduot.Neziurint tai,kad broliui viduriniam buvo ismoketa dalis turto,mudu su broliu skyrem jam dali namo pinigu,nes ta,ka jis gavo,buvo sovietiniais laikais dideli pinigai,bet siuo metu juokingi.Niekas neverte,brolis but buves laimingas ir negaves nieko daugiau,bet mudu su mazyliu taip nutarem,kad but smagu susitikt,kad nei vienas nesijaustumem nuskriaustas.Jaunylis turi cia nama,pamotei mirus atsiveze teveli pas save,turi jis atskira kambari,pamaitintas,numaudytas.Dideles prieziuros nereikia,atsikelia pats,nusiskuta,pavalgo padeta maista,pasedi sodelyje,paziuri Tv kambaryje,bet daugiau miega,nenori keltis.Jei nekeltum,miegotu savaitem.Kvietem gydytoja,sake pagal amziu viskas puiku,tik sirdele silpna,ji vercia miegot.Taip ir pasimirs turbut lovelej.As ateinu,kai galiu,pradzioj ejau kasdiena,bet atejus randu mieganti,budinasi sunkiai,pabudes nenori kalbet,tai dabar neinu kasdien.Jei pabloges,as ziuresiu,nes brolis dirba,as jau pensijoj,nors ir broliui skirta priziuret.Taip jau sutariam ir esu laiminga ,turedama tokius brolius.Ir siaip jie abu labai man padeda,kai reikia,esu lyg uz sienos muro.
Na va,pasidziaugiau savo broliukais,o jums visoms linkiu stiprybes su savo senukais,nepamirskim,kad visi busim seni,todel rodykit pavyzdi savo vaikams,kaip elgtis su savo tevais.