PAs mus diena dar puse velnio oras,bet i vakara kaip atsako
Toks siaurinis vejas nemaloniai traukia...

Gerai,kad siltnamyje viska uzdengiau agro,tai butu amen praejusia nakti augalams.Kaimyno nusalo viskas ir pomidorai ir agurkai ir sparagines,maciau ir kt.soduose nusalusiu augalu.As apdangsciau viska,tik svogunus zieminius ir cesnakus palikau,dar pastarnoku nedengiau salotu ir ridiku,kaip bus taip,jie ne taip bijo,o visa kita apklosciau,tai ir pati miegu ramiau,kai augalai uzdengti.Tokiu saltu naktu balandzio gale,as nepamenu per 15 metu,kad but buve.Kazkoks netikes pavasaris,o sako atsilimas klimato.

Labas rytas
Kaimietukes poziuris man patinka, ka ten seneliu namai
Kaimietukes poziuris man patinka, ka ten seneliu namai

Labas rytas.
Sapniuk,o tu tikiesi,kad tavo užsenietė marti valys užpakaliuką?Aš savo vaikų neįsivaizduoju man valant,o apie antras puses net nekalbu.Kaip gera,kai eini eini ir krenti vietoje.

Važiuoju pas gydytoją,gal išrašys kokių stebuklingų vaistų?Mūsų šeimos gydytoja kažkur gastroliuoja,tai kita bus.Gal geresnė?

Ingrida, yra dar soc. darbuotoju padejejos. Kam man ta uzsieniete marti prie subines.
As ir daug ko neisivaizdavau, bet reikia ir padarai. Net mano vyras susitvarko.
QUOTE(sapniukass @ 2017 04 26, 07:36)
Ingrida, yra dar soc. darbuotoju padejejos. Kam man ta uzsieniete marti prie subines.
Kad su tom darbuotojom tai keistai, pas mano tetą viena buvo paskirta tai iš kart pareiškė kad ji prie užpakalio ranku nekiš jei nepriklauso ir t.t. jei ka tik gali padaryt slaugoj vieta
Labai nepergyvenkime dėl savo sėdimųjų ( o gal kaip tik rūpintis). Kuriami robotai slaugai, ir pasirodys gan greitai. Manau mes būsime pirmoji karta, kuri jais naudosis.
Tik vat man neišeina iš galvos senas anekdotas.
Išrado japonai automatinį tualetą. Įeini, paspaudi iš eilės knopkutes , tave pagriebia roboto gniaužtai, numauna kelnes, nušikdina, apiplauna subinę, nusausina, užmauna kelnes , durys atsidaro, pendelis į sėdimąją ir jau laukia naujo kliento. Atėjo personažas, na, sakykim Čiapajevas, eksperimento dėlei suspaudė knopkutes ne iš eilės. Robotas griebė, numovė, užmovė kelnes, nušikdino, apiplovė, pendelis...
Beje, dar nepriklausomybės aušroje pas mus pagal Phare programą dirbo prancūzai. MB buvo pirmasis, kurį išsivežė apmokyti į Paryžių. Prisižiūrėję vietinių čiūdų, pvz tualetų būdelėse, apmokė, kaip elgtis su automatiniais tualetais miestų gatvėse. Sakė, rytų europiečiai pripratę ant klozeto ropštis su batais ir atlikti reikalą steriliai.
O tie automatiniai taip sukonstruoti, kad jeigu nejaučia žmogaus svorio ten, kur priklauso būti kojoms pritūpus, t.y ant žemės, pagalvoja, kad klientas jau pasišalino ir įjungia automatinį praplovimą. Beje, plauna ne tik klozetą, bet visą patalpą.
Tik vat man neišeina iš galvos senas anekdotas.
Išrado japonai automatinį tualetą. Įeini, paspaudi iš eilės knopkutes , tave pagriebia roboto gniaužtai, numauna kelnes, nušikdina, apiplauna subinę, nusausina, užmauna kelnes , durys atsidaro, pendelis į sėdimąją ir jau laukia naujo kliento. Atėjo personažas, na, sakykim Čiapajevas, eksperimento dėlei suspaudė knopkutes ne iš eilės. Robotas griebė, numovė, užmovė kelnes, nušikdino, apiplovė, pendelis...
Beje, dar nepriklausomybės aušroje pas mus pagal Phare programą dirbo prancūzai. MB buvo pirmasis, kurį išsivežė apmokyti į Paryžių. Prisižiūrėję vietinių čiūdų, pvz tualetų būdelėse, apmokė, kaip elgtis su automatiniais tualetais miestų gatvėse. Sakė, rytų europiečiai pripratę ant klozeto ropštis su batais ir atlikti reikalą steriliai.

labas,
skubiai man atsakot - ar reik skabyt verbenom viršūnes?
skubiai man atsakot - ar reik skabyt verbenom viršūnes?
pusė nuskabiau, pusė palikau-bus kaip bus

Labutes,
jurgineli,as neskabiau,bet jauciu,jog reikia,jos linke istysti.
IK del tu tualetu,apie kuriuos rasei,2002m.,kai mes atvykom i UK,ju gatvese buvo daug,tai ne viena tautieti yra ismaude,ir ne del to,jog lipo ant klozeto,bet del to,jog reikia imest moneta,kad ieit,o tautieciai skupus,palaukia,kol kas iseis ir kol durys dar neklaptelejo,greit ipuola i tualeta,o kai durys klapteli,ima purkst vanduo su chemikalais tik tada,tai ir iseina ismaudyti.Dabar ju kazkaip jau nesimato,gal nepasiteisino,o gal nepasitaiko mano kelyje.
jurgineli,as neskabiau,bet jauciu,jog reikia,jos linke istysti.
IK del tu tualetu,apie kuriuos rasei,2002m.,kai mes atvykom i UK,ju gatvese buvo daug,tai ne viena tautieti yra ismaude,ir ne del to,jog lipo ant klozeto,bet del to,jog reikia imest moneta,kad ieit,o tautieciai skupus,palaukia,kol kas iseis ir kol durys dar neklaptelejo,greit ipuola i tualeta,o kai durys klapteli,ima purkst vanduo su chemikalais tik tada,tai ir iseina ismaudyti.Dabar ju kazkaip jau nesimato,gal nepasiteisino,o gal nepasitaiko mano kelyje.
Lyzuka, as labai arti tos srities. Priklauso joms viskas. Kaimynes motina soc. priziurejo, bobulyte buvo sutvarkyta, pavalgidinta,ismaudyta,, mokesciai sumoketi.
na, jei isiperka is soc. paslaugu centro tik maisto atnesimo, pagaminimo, buto sutvarkymo, tai uzpakalis nepriklauso. Jei nustatyta zmogui slauga, tada tris kartus ateina, darbuotojui uz toki priziurimaji skaiciuojasi puse etato.