Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2017 04 25, 17:42)
Siena, tai isskalbk su masina, o sakyk kad rankom ax.gif
pas mane ner tokiu megstu-nemegstu, jei as padaviau kose, reiskia bus valgoma kose biggrin.gif Net neisivaizduoju, kad, nunesus arbatos, mama sakytu: arbatos nenoriu, nesk kakavos. bigsmile.gif

Aš tai paklausiu del arbatu, tai paskui nera kaip atsisakyt nes jei ne tikrai sakytu dabar tokios nenoriu ir tai dar tai pienas prarūges tai vel kas smile.gif, bet su mama gyvenam jau kartu 17 metu tai kažkaip apsiprate esam su vieni kitų pričiūdais , o anyta jei ka pasako jau skaudziau tas mirksiukas.gif
Atsakyti
Užsimaniau kakavos, gerai, kad priminėte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 04 25, 17:42)
Siena, tai isskalbk su masina, o sakyk kad rankom ax.gif
pas mane ner tokiu megstu-nemegstu, jei as padaviau kose, reiskia bus valgoma kose biggrin.gif Net neisivaizduoju, kad, nunesus arbatos, mama sakytu: arbatos nenoriu, nesk kakavos. bigsmile.gif

Tu manai darau kitaip? biggrin.gif Nemėgstu meluoti,bet kartais reikia smile.gif O maistą tai labai dažnai nepataikau,na toks jau charakteris biggrin.gif
Atsakyti
Siena, tu nemeluoji, bet teisybes nesakai biggrin.gif
Lyzuka, as ir panasiai, gal daugiau. Tu mano likimo drauge.
Meri, manes i seneliu namus nesiusk, as namie noriu. O kaip palaidos, tai man vienodai. Blogiausiu atveju valstybe savo lesomis. Nu nesimeto pas mus nabasnikai patvoriais.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 04 25, 17:39)
Meri, mane O kaip palaidos, tai man vienodai. Blogiausiu atveju valstybe savo lesomis. Nu nesimeto pas mus nabasnikai patvoriais.

Visa laimė, kad pakas ir nepaliks smirdėti anei vieno.
Kaip nėra darbų ir per tiek laiko nei vieno darbdavio skambučio, kabo cv visose kiek yra svetainėse ir pati siuntinėju. Niekam senų žmonių nereik... unsure.gif
Atsakyti
Del savo laidotuviu absoliučiai rami bus kaip bus vistiek kaip tas Šveikas sako kažkaip bus bigsmile.gif , a va kai reikia kitus laidot jau ne pyragai , o šiaip aš irgi tiks savo senatve matau tik kokiuose globos namuose , nes stažo 35 metu neišdirbisu jokiu budu o kaip išgyvent už max 100 eur galva neneša mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2017 04 25, 18:39)
Siena, tu nemeluoji, bet teisybes nesakai biggrin.gif
Lyzuka, as ir panasiai, gal daugiau. Tu mano likimo drauge.

Laikom frontą sapniuk mirksiukas.gif

Oras nervina juodai tik susiruošiau eit lelijas sodint kaip dave kruša unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 balandžio 2017 - 18:02
labas 4u.gif

mergaitėms tik stiprybės ir dar kart stiprybės 4u.gif
apie slaugymus dar nenoriu galvot........

nabašnikai patvoriais nesimėto, tik pavasarį iš po sniego retsykiais pasirodo...... rankiojau.......

anksčiau jei būdavo apiforminama slauga, darbo stažas eidavo kaip dirbant pusė etato, kaip dabar yra - nežinau, chmmm

esu jau graži biggrin.gif dieną buvau senam darbe pas mergiotes(gera nueit, kai tik kelią pereit bereik biggrin.gif ). Pabendravus suprantu, kad į savo darbą sugrįžt visiškai nenoriu, o ir tempo jaučiu neišlaikyčiau rolleyes.gif

diena buvo graži, gal kiek pasiniaukus, bet nei lietaus, nei krušos, nei sniego mano padangėj nesimato tongue.gif

Kaimietuke, senai skleroznikei primink, kada galima jau išsodint į lauką svogūnų daigelius, man jau galva susisukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 25, 18:58)
Del savo laidotuviu absoliučiai rami bus kaip bus vistiek kaip tas Šveikas sako kažkaip bus  bigsmile.gif , a va kai reikia kitus laidot jau ne pyragai , o šiaip aš irgi tiks savo senatve matau tik kokiuose globos namuose , nes stažo 35 metu neišdirbisu jokiu budu o kaip išgyvent už max 100 eur galva neneša  mirksiukas.gif
Papildyta:

Laikom frontą sapniuk  mirksiukas.gif

Oras nervina juodai tik susiruošiau eit lelijas sodint kaip dave kruša  unsure.gif

wub.gif
pas mus lyja.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 04 25, 18:22)
wub.gif
pas mus lyja.

ir pas mus wub.gif
Laukiu laidos "Anapus nežinomybės", o miegas kad marina, jau praeitą antradienį pramiegojau, lnkgo mano kompe neveikia, pakartojimo negaliu pažiūrėti.
Atsakyti
Tikiuosi, į senelių namus nereikės. Jeigu ką, pasistatysime a la namelį iš vagonėlio, šalia savo namo. Tegul vaikai atskirai gyvena. Bus surašytas testamentas, kad verslas paveldimas tik po pakasimo, o iki to priklauso ar slaugą apmokėti, ar patiems prižiūrėti.

Jurginėli, tai ir pas tave darbe buvo savotiška akcija "Darom" biggrin.gif Žodžiu, imdavote ne visas šiukšles, o tik organinės kilmės.

Svogūnus iš dargų gali sodinti net nuo kitos savaitės. O iš svogūnėlių ne anksčiau Stanislovinių, šiemet gal dar vėliau.

Jau kaip lijo Panevėžy. Vežiau berną į polikliniką, išlipome ir kol pribėgome, net kupros šlapios. Sutemo kaip naktį, pavažiuoti neįmanoma buvo. Grįžau, išviriau šunims košę, kai reikia šerti, vėl lietus kaip iš kibiro.
Šalta, drėgna. Židinį užkūrėme.
Atsakyti
na ir kam tą lietų man atsiuntėt? blink.gif

Kaimietuke 4u.gif
Atsakyti
Kaip sakiau, taip ir buvo, vėl pradžioje laidos nulūžau, o db blūdysiu... biggrin.gif
Dar kurenu židinį kasdien, nes visą dieną vos ne lauko sąlygom būnu, bijau prabusti prie +10C.
Šiandien susipažinau su naujoke, su kuria kartu dirbti pradėjom, tai ir jos prekių apyvarta panaši, turėsiu su kuo papletkavoti, ot ax.gif
Nžn kas gausis, sėjau svogūnus iš sėklučių, jei neišlys, nžn kada Stanislovinės, sodinsiu roputes. Nedaug jiems vietos skiriau, bet laiškai gerai sueina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 25 balandžio 2017 - 21:23