Ką ten gali pagerėt,jei procedūrų praktiškai jokių,skausmas gydomas antidepresantais,diagnozė nustatyta iš lubų
Bendradarbė važiavo Palangon stuburo tempimo darytis,aš kažkaip nepasirašiau,nežinau ar padės
Eisiu pas kitą neurologą,kuris bent tyrimus pirma padaro,o paskui jau apie gydymą kalba
Luety, čia tavo tos laukinės kalijos tokios vešlios? Man draugė atidavė senovišką kambarinę, tai taip veši, vos ne metro aukščio. O laukines tik dabar susodinau dygti

QUOTE(Lady Dy @ 2017 04 27, 20:36)
Ką ten gali pagerėt,jei procedūrų praktiškai jokių,skausmas gydomas antidepresantais,diagnozė nustatyta iš lubų
Bendradarbė važiavo Palangon stuburo tempimo darytis,aš kažkaip nepasirašiau,nežinau ar padės
Eisiu pas kitą neurologą,kuris bent tyrimus pirma padaro,o paskui jau apie gydymą kalba
Reikia keist gydytoja.Kai kurios labai pasitiki savimi,patampa extrasensais ir nustatineja diagnozes pagal kysio dydi.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 04 27, 20:58)
Luety, čia tavo tos laukinės kalijos tokios vešlios? Man draugė atidavė senovišką kambarinę, tai taip veši, vos ne metro aukščio. O laukines tik dabar susodinau dygti 

Ne,cia mano vadinamos kambarines.Vienai jau 5 mt,kitai 2.Ta didele naikinsiu jau,dalinsiu visiems kas nori,nes jau vazona perskele saknys ir per tai maziau zydi.Budavo po 50 ziedu iskelia.Pas mus ziemavoja jos lauke,vazone neiskastos,todel ir isauga apie 1metra.As net pelargoniju nenesu i vidu,palieka per ziema lauke.Ir dabar buvo labai saltos naktys,o prie namu nei kalijos,nei pelargonijos nenusalo,o lauke man bulves apsvilino,bet buvo vos tik iskise nosis,tai atzelia is viduriuko.
Labas rytas
keliames, kava daromes
keliames, kava daromes

Labas rytas.
Aš irgi šiemet pirmą kartą susodinau laukines kalijas į vazonus,trejų spalvų.

Vežu jau surfinijas,per maža namie vaonuose,pradėjo gelsti apatiniai lapai,o jau žydi pilnai.

QUOTE(IngridaB @ 2017 04 28, 05:24)

Labas rytas.
Aš irgi šiemet pirmą kartą susodinau laukines kalijas į vazonus,trejų spalvų.

Vežu jau surfinijas,per maža namie vaonuose,pradėjo gelsti apatiniai lapai,o jau žydi pilnai.

Labas rytas,
kalijos mano meile.Labai noriu tu spalvotu,bet gal kitamet.Siaip pries mano vestuves buvo mires Snieckus ir jokios geles nebuvo galima rast musu miestelyje.Tai ejom su pusesere per miesteli ir stebejom langus,kur zydi kalija ir taip susimedziojom 3 ziedelius.Dejom daug smidro ir buvo mano puokste.(1974:sausis)
Luety tai gal ir su trumpa suknia ženijais? Esu mačius to laikotarpio nuotrauku, tai vestuvines budavo aukščiau keliu ir dazniausia su kalijom puokštes 
ale sugalvok tu man žiema ženytis

Tai stebuklą radote. Prieš kelis metus irgi buvo mada baltų trumpų suknelių. Gal ir dabar dar yra.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 28, 15:27)
Tai stebuklą radote. Prieš kelis metus irgi buvo mada baltų trumpų suknelių. Gal ir dabar dar yra.
na kai mes taip dažnai nesiženijame tai ir nesekam tokių madu

QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 28, 08:16)
Luety tai gal ir su trumpa suknia ženijais? Esu mačius to laikotarpio nuotrauku, tai vestuvines budavo aukščiau keliu ir dazniausia su kalijom puokštes 

Ne ne,ilga suknele,bet veliumas trumpas.Per Naujus norejom,bet nebebuvo vietos,tai pasirinkom pirma data,kada ženija,po N.M.
1974m.jokiu geliu niekas neveze is Olandijos.Jei vasara,jokiu problemu,bet ziema,arba negyvos geles arba kalijos.Buvau uzsakius pas viena augintoja graziu,mazai issisukusiu,bet partiniai vykdami i Sniečkaus laidotuves,viska isslave.
Pamerges buvo su baltom bliuskutem ir ilgais juodais sijonais.Va kokia mada tada buvo.

Keista, o tai kada mada atėjo pamergėms bent jau spalvotas sukneles turėti?
Kada čia žiūrėjome vienų vestuvių nuotraukas. 30 porų palydos.
Visiems monarchams belieka tik slėptis.
Kada čia žiūrėjome vienų vestuvių nuotraukas. 30 porų palydos.

labas
lietus, šlabdriba, lietus - negi bulvių šiemet nesodinsim
Luety, čia Tu Eugenija?

lietus, šlabdriba, lietus - negi bulvių šiemet nesodinsim

Luety, čia Tu Eugenija?