Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikos smile.gif

Ate gėlytes super, ypač petunijos pilnavidures smile.gif

Atsakyti
Jurginėli, nepasižiūrėjau , kad tavo tai serbentas nurudavęs. tomato.gif Dažniausiai tai būna šalčio poveikis arba kieno nors pagraužta žievė. Tada įsimeta puvinys, užkemša vandens indus ir galas. Iškirpk tas šakas ir viskas.

Einu savo gėliukus pafotkinsiu, kol ateinanti audra nenuniokojo.
Atsakyti
gal nebus tos audros verysad.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
dėkui, Kaimietuke 4u.gif bandysiu gelbėt biggrin.gif

Lyžuka, net kvapą uodžiu wub.gif wub.gif mano babytė bijūnų visokių turėjo didžiausią gėlyną po langu ir kai birželio pradžioj mane išsiųsdavo pas ją atostogaut, gaudavau miegot prie lango ir uostydavau iki negaliu jų svaiginančiai mielą kvapą wub.gif wub.gif iš jos gėlyno turiu tik vieną išsaugojus baltai kremaavą tokį - eidama vis paglostau, tarsi su babyte pasisveikinu......
Atsakyti
Labas,
kam serbentu lapai negaluoja, o kas masinos iesko. Nuvarem savo senike, kad paruostu tech. abziurai. Servisas mano draugelio sunau. Apziurejo nuo dusios, patikrino, sako: kainuos 6-7 smt. remontas, gal naujos ieskokit. Yra pas ta bachura viena nebloga techniskai, mastau ar vel Renault imt, bet cia Espace 2005m. diesel.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 06 07, 11:20)
Labas,
kam serbentu lapai negaluoja, o kas masinos iesko. Nuvarem savo senike, kad paruostu tech. abziurai. Servisas mano draugelio sunau. Apziurejo nuo dusios, patikrino, sako: kainuos 6-7 smt. remontas, gal naujos ieskokit. Yra pas ta bachura viena nebloga techniskai, mastau ar vel Renault imt, bet cia Espace 2005m. diesel.

jei iš tokiu tai mes prieš pora metu renaul trafic pirkomes labai patenkinti bent kolkas ir talpi smile.gif ir šiaip dar važiuoja biggrin.gif
Atsakyti
tai si ir talpi 7 vietu, technine bukle gera.
Atsakyti
Labukai 4u.gif
atsiunčiau lietų,tai gal ir slogą priimsit? man nereikia,galiu dalintis ax.gif
oras koks nenormalus,atsikeliu saulė firfia,kol kavą išgeriu,kol apsirengiu- liūtis,šakos traška...,persirengiu,einu į virtuvę,dirst per langą -saulė firfia bigsmile.gif ,galvojau protelis paliko...,išeinu į balkoną- balos didžiausios,vadinasi lietus tikrai buvo biggrin.gif ,dabar vėjas šiukšles nešioja,gražiausia kai pro šešto aukšto langus praskrenda koks lidlo maišas,reklaminis laikraštis...,matyt kažkas šiukšles sustato šalia konteinerių,vėjas išnešioja,bet tokie gūsiai,eina sau,tupėsiu namuose

išbandymui užsisakiau maistą į namus,gavau kažkada pasiūlymą su nuolaidom,nukišau,dabar iš neturėjimo ką veikt pasidomėjau,panaudojau nuolaidas,gavosi labai smagi kaina,atnešė ryte,kaifuoju
užsakiau dviem personom trim dienom,tai ir sudėta viskas taip kaip priklauso,receptas,ten viskas surašyta nuo svogūno lupimo iki kalorijų,vitaminų dienos normos ir t.t.
produktai iš eko ūkių,supakuota į eko tarą,viskas perdirbama,galima surinkt,padėt ir atnešę naują siuntą paima ko man nereikia,nieko į šiukšlines nemetu...,pridėta sertifikatai,kiekvieno iš komandos kontaktai,bet kada galima kreiptis,turi puslapį feisbuke,pažaisiu kol nusibos biggrin.gif ,vėl įdėta nuolaidų kortelė,paskaičiavus gaunasi tas pats kaip parduotuvėj geresni produktai,kadangi valgau viena dabar tokius,tai visai gerai,galvos sukt nereikia,sveikas maistas...,vaikis savo racioną turi,nors peržiūrėjo ir jis ,palaikys kompaniją ten kur mėsos nebus,nieko prieš,o vyrui tokie fintai netinka,jam kaimiškai reikia,nesvarbu kas,svarbu daug ir suprantamo valgio,neįtikinu kitaip,tai tegul valgo ką mėgsta,tiesa jam nematant irgi padarau pagal save,ženkliai sumažinau druską,riebalus,bet tinka,nesako nieko,matyt sumani gaspadinė biggrin.gif biggrin.gif

šiandien jautiena korėjietiškai,atrodo apetitnai,einu virtuvėn biggrin.gif
lauke vėl lynoja,niekur neišeisiu,tai bus ką veikt
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 06 07, 14:41)

šiandien jautiena korėjietiškai,atrodo apetitnai,einu virtuvėn  biggrin.gif
lauke vėl lynoja,niekur neišeisiu,tai bus ką veikt

Skaniai skamba.Oi kaip aš esu valgytoja,bet ne gamintoja tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Man bijūnai gražiausi biggrin.gif
Nieko nefotkinu, tyngiu, o gal jau praėjo banga. Sakau, gal reik fotiką parduot, o tai guli be darbo, vis kokią kapeiką gaučiau.
Šiaip tai laukiu savo rožių, bet po nušalimų kažin ar liepą sulauksiu.
Kas dėl maisto, tai nupirkau miežinių ir kvietinių kruopų po 34ct, svogūnų galvų po 8ct, dar yra kažkiek aliejaus, padarysiu padažiuką ir pragyvensim kol atlyginimus gausim biggrin.gif Tiek tos, vistiek nesuprasit ax.gif Įsivaizduokit koks kaifas visą dieną būti tarp maisto pakuočių, galiu savimi didžiuotis, atsilaikiau čipsų nepraplėšus, jau taip norėjau ėsti, seubas, bet jei neturi pinigų, svetimo neliesk, va tep, ai.., kad tik talonams turėt, tie tai aukso vertės ir kodėl visi tyli.
Atsakyti
Labukas
Smagiai nulijo šiandien,gerai,nereiks agurkų laistyt
Mergaičiai ką reik daryt kai ridikėliai lauke kirmyja,ne mano,bendradarbė užklausė,o aš ir nežinau
Merii esu ir kruopas valgius ir mėsą gabaliukais porcijavus vaikams tetei,o mamai kas liko...nors dažniausia nelabai ir likdavo,ir vakarienė bei pusryčiai pora riekių juodos duonos be nieko ir paprasta juoda arbata,bet nieko išgyvenom
Nuo druskos ir aš saviškį kai ištekėjau atpratinau,o tai jo mama jei virdavo ką tai kilogramas druskos ir litras acto sriuboj būdavo,veuuuu
Atsakyti
Ladut, ridikėlius reik agro plėvele dengt arba sėt anksti, kol šalta mirksiukas.gif

buvo ir pas mus lietus, ir kaime per pirštą palijo(tokią info gavau) biggrin.gif

Frau, už lietų tai dėkui, bet slogą gali ir sau pasilikt mirksiukas.gif man jos nereik - savos turiu tongue.gif
druskos irgi mažinu - kam mažai, įsideda mirksiukas.gif
Atsakyti