Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(jurginėlis @ 2017 06 25, 21:30)
lyja ir vėl

Kaimietuke, gal gruzdai? chm, net nežinau-tokie balti, traškūs grybai, odą nuo galvos nulupt reik, skanūs virti ir pamarinuoti su česnakais, mama dar raugia su krapais. Pas mus kiaulės, nes dažnai kirmyja biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kur jūs lietaus randate??????? bigsmile.gif
Paliepės gal jau dygsta?Bet kad nieko nreikia nuo galvos nulupti? mirksiukas.gif
Pas mus braškėmis prekiauja,kur tik eini,prie parduotuvių,beveik visų.Visas mietas užpiltas braškėmis.O mažasis grįžęs bandė Vilniuje nusipirkti,neranda.Rado kur nuvažiuoti į Rimi.Sakė baisios belikę. bigsmile.gif Kai pas mamą pikas uogų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 06 25, 20:59)
Liniuxxxxx, su pagausėjimu 4u.gif  4u.gif

mirksiukas.gif Eilinis reikalas biggrin.gif Už mėnesio kita, triznioju, kad nesutaptų su ekskursija į Rusnę.
Šiandien tik pakrapnojo vakare. O reikėtų, kad atolas želtų.
Dieną su purkštuvu nuravėjau bulves. Prisikaičiau apie tuos česnakų ūglius ir , aišku, prisireikė ir man susimalti, tik kaži, ar naudosiu biggrin.gif
Braškių tik pradžia pas mane.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Ingridėl, manau, kad čia juosvoji ūmėdė - Russula nigricans ta mūsų vadinama kiaulė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 26 birželio 2017 - 05:09
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ai nu žinau Jurginėli tas ūmėdes,taip mandrai pavadintos. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas
na, jei vakar buvo sekmadienis, tai as dirbau darze, be pirstiniu biggrin.gif Nusinesiau pirstine, apmoviau desine ranka, ir pradejau ravet su kaire biggrin.gif
Bulvese vabalu blink.gif Rinkau ir tuos.
Kaip jum ten lietaus neuztenka? Jauc ir snd. lis.
Nezinau Jurginelio grybo. Pas mus gruzdais vadina tokius baltus grybus. Ju pas mus nieks nerenka, mano tevas juos virdavo karvei biggrin.gif
Atsakyti
Ne be reikalo bijojau eit į darbą. Visą mielą dieną nesisekė, striginėjo ryšis su autroliu, pirkėjai visaip koneveikė ir mane ir mano valdžią, gazdino, kad skambins carienei, skūs. Paskui galų gale kompas dešimt eurų nuskaičiavo, o e-bilieto nepapildė. Parašiau paaiškinimą, kad išimt iš kasos, ale įtariu, kad bus kaip visada, neras galų ir bus iš mano kišenės, nes mes dėl visko kaltos, negi kaltins kompo vidurius. Ne pirmąsyk. Kaip mėnesio pabaiga, taip kerta per kišenę. Ir žmogui nepapildo ir man nuskaito. Tai kur tie pinigai??? Nu vienžo rolleyes.gif
Sesė maisto atvežė, kaip nors, ai..
Net pažiūrėjau, ne pilnatis.
Atsakyti
Meri, na už ką tu tą koronę ant savo galvos užsidėjai? Jau geriau Maksėje į kasininkes.

Kaip išmelsti lietaus? Atrodo, visur lyja, o pas mus - nieko,. keli lašai ir viskas. blink.gif
Atsakyti
Lietaus,lietaus................ blink.gif blink.gif Sapniuk,pas tave lyja/??????
Mažajai skrydį atšaukė,vidurnaktį išskris,jau nerimas ima.Kas tam lėktuvui???Jau būtų UK. ax.gif Ką ji darys nuskridųsi?Autobusai,traukiniai nebe važiuos?Gal draugė paiims,atvažiuos? blink.gif
Baravykų dar nėra,porą lepšių,kazlėkų. ax.gif Mėlynių nebus šiemet,dar vienas blogumas. ax.gif
Meri-imk. 4u.gif
Atsakyti
dieną Vilniuj trumpai nulijo, dabar saulė šviečia biggrin.gif įdomu kaip čia kaime ir sodyboj su tuom lietum rolleyes.gif rolleyes.gif

Ingridėl, mėlynių ir pas mus tik pavalgymui bus, viskas apšalo. mačiau bruknės mezgas, jų turėtų būt biggrin.gif

parsinešiau silkės ir jūros kopūstų, pyrago ir skanių trešnių biggrin.gif kas atspės kokia eilės tvarka patvarkiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jauc atbuline biggrin.gif
Ingrida, nelijo, tik pora kartu pakrapeno.
Atsakyti
Viskas lėpsta,laistyti nėra kada. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nuo pietų laistysiu vien,o galima būtų ravėjimu užsiimti. ax.gif
Atsakyti