Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Merii @ 2017 06 24, 20:21)

Šiandien man guliadienis ir ruskų melodramų per jotubę žiūradienis, vo  bigsmile.gif

Aš detektyvus žiūriu per jotubę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Meri, gali dar bandyti kokią sėkliukę įkišti. Rugpjūčio pabaigai būtų.
Gretimoje gatvėje kažkas švenčia, įtariu, ne Jonines, o kažką rimčiau. Kiba Šeduvos bernus pasikvietę. Armonika ir bugnai dunda, toks fainas vyriškas balsas populiarias dainas iš "Duokim garo" repertuaro plėšia. wub.gif Pačios kojos kilnojasi, ravėdama subinę krutinu. biggrin.gif
Apdengiau vakar trešnes, šiandien ryte trys paukščiai įlindę po plėvele. Kol juos iš ten išvaikiau bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 06 24, 20:21)
Vyrai reikalauja trečią kart agurkus sodint ar bent cukiniją  rolleyes.gif  Sėkloms jau turbūt vėlu, o daigų iki turgaus tikrai nevažiuosiu.

Šiandien man guliadienis ir ruskų melodramų per jotubę žiūradienis, vo  bigsmile.gif

Tegu reikalauja bigsmile.gif ir tu iš jų ko nors pareikalauk pvz kokio gero vyno biggrin.gif kad tau vakarienei būtų

Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 24, 22:07)
Meri, gali dar bandyti kokią sėkliukę įkišti. Rugpjūčio pabaigai būtų.
Gretimoje gatvėje kažkas švenčia, įtariu, ne Jonines, o kažką rimčiau. Kiba Šeduvos bernus pasikvietę. Armonika ir bugnai dunda, toks fainas vyriškas balsas populiarias dainas iš "Duokim garo" repertuaro plėšia. wub.gif Pačios kojos kilnojasi, ravėdama subinę krutinu. biggrin.gif
Apdengiau vakar trešnes, šiandien ryte trys paukščiai įlindę po plėvele. Kol juos iš ten išvaikiau bash.gif

Ot kokia poros trešnių pagailejai bigsmile.gif

Mus kaimynai pernai joni buvo išsikviete, nu jo jautėsi kad ne magas groja bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tai nespės nieks užaugti ir dar pusiau šešėlyje, gerai, kad užklausiau. Rudenį braškėm tą plotelį užsodinsiu ir bus ramu smile.gif
Lyžuka, alkoholio niekad nepasigendu, dėl manęs jo gali visai nebūti.
D., kaip prisiverst rankioti namus. Ir kas juos suverčia, kai visą dieną būnu darbe rolleyes.gif Niekaip nepasiduoda vyrija tvarkai, kad kiekvieną daiktą iškart į vietą padėt, kas do paroda. O kur man rast jėgų?
Atsakyti
Och,atidarėme grybų sezoną,širdis džiaugsmu dainuoja. wub.gif Apie tris raudonikius sušokau ratelį. mirksiukas.gif Radome tuos 3 raudonikius,nesukirmyję,porą saujų voveraičių ir kazlėką.Bet voveraitės skaniausios,pats didumas,nei mažos,nei didelės.Ir porą saujų žemuogių. wub.gif wub.gif Vakarienė super su šaltibarščiais. wub.gif wub.gif
IK,tavo laukuose toks aguonų grožis?Galima fotosesijas daryti. wub.gif
Atsakyti
Dvi išeiginės ir beveik be saulės. Rašo, kad nuo savaitės vidurio kaisim smile.gif
Nenoriu ryt į darbą, bet ar kada norėjau fear.gif
Reikia gimdą išsiimt, nes tuoj pati iškris, bet kada sirgti, niekaip negaliu. Gal po visko rolleyes.gif , trejetą mėnesių pratempsiu, ai.. ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

tai su tom joninėm ir vėl trumpėjančiom dienom.... kaip vyras sako, po joninių greit ir ruduo.....
tai va, šventinį vakarą važiavau į kaimą, nelijo, paprtyne buvau-žiedo neradau, užtai radau jonvabalius-kiekvienais metais jų laukiu ir ieškau tų žibintėlių biggrin.gif biggrin.gif vainikų nepynėm, laužų nedeginom, bet miegot ėjom paryčiais biggrin.gif girta nebuvau tongue.gif tongue.gif
vakar kad davė lietaus blink.gif iki pietų sėdėjau, po to su ploščium daržan ėjau, šlapia iki triusų parėjau, bet žolynus susisodinau biggrin.gif darže liūdesys, nieks neauga, bet pirmą derlių surinkau-pak čoi kopūstus. Tokie visai neblogi užaugo biggrin.gif
kai apstojo lyt-su dieduliu lėkėm miškan: voveruškų litras ir viena kiaulė. pusbrolis paberžiukų ir kazlėkų rado. dar žemuogių pievelę užėjom-gal lirtiuką kibiriukan ir pilni pilvai biggrin.gif tačiau einant namo antrą kartą pakliuvom į liūtį, čia jau ir triusuose sausos vietos nebeliko..... tad beliko tik susirinkt šmutkes ir važiuot namo, nes lietaus pabaigos nesimatė. miške tokia kaitra ir bais kvepia smile.gif
Vilniuj braškės ūkininko 3-4, lenkų 1.5-2.2 pinigo, žemuogių stiklinė 3 pinigai...... kai paverčiau į litus, tai tiek už visą litrą mokėt jau brangu skaitės, nu ką aš žinau blink.gif blink.gif
Atsakyti
Liniuxxxxx, su pagausėjimu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 06 25, 17:21)

IK,tavo laukuose toks aguonų grožis?Galima fotosesijas daryti. wub.gif

Na, ir pavarei. Mano laukai nuo šitos bjaurasties švarūs. Čia kaimynas apsileidęs, kasmet pas jį raudonuoja. Jokio džiaugsmo, stoja mašinų vilkstinės ir fotografuojasi. Ko aguonos neužgniusino, tą miestiečiais pabaigia trypti.
mega_shok.gif
Jurginėli, kas ta kiaulė? Šerniukas ? tongue.gif Tai va kas kaltas dėl sausros mano laukuose. bash.gif Visi lietūs pas Jurginėlį...

Meri, ką dievulis įdėjo , tą ir nešiok. Tą išimsiu, aną išimsiu...Tfu tfu, man dar niekas neišimta, visi pričindalai vietose.
Ai, apsimelavau. Dantistė kartais per žabtus su replėm prasisuka. Atrodo, su protiniai dantimis ir proto neliko.
Kursuose toks susireikšminęs šmikelis vis bandė pašiepti, kad mano prastas kompiuterinis raštingumas. Iki šiol siuntu. duel.gif Trauk perkūnai tą Geitso dėžę, gal kitiems dalykams raštingumo liko. Tikiuosi...

Ravėjau visą dieną, tik dulkės rūksta. Sausa nesvietiškai.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 25, 21:11)

Ravėjau visą dieną, tik dulkės rūksta. Sausa nesvietiškai.

lyja nesvietiškai į daržus neįeit bigsmile.gif
Atsakyti
lyja ir vėl

Kaimietuke, gal gruzdai? chm, net nežinau-tokie balti, traškūs grybai, odą nuo galvos nulupt reik, skanūs virti ir pamarinuoti su česnakais, mama dar raugia su krapais. Pas mus kiaulės, nes dažnai kirmyja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti