Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2017 06 26, 21:06)
Viskas lėpsta,laistyti nėra kada. ax.gif

Viskas imirke, braškės puna, malkas nešt vakar norejom šlapios juodai, bet jau vakar bent nuo pietų nelijo

O jau Kaune kaip pylė vakar prieš piet nosies iškišti nebuvo galima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 birželio 2017 - 06:57
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 27, 07:56)
Viskas imirke, braškės puna, malkas nešt vakar norejom šlapios juodai, bet jau vakar bent nuo pietų nelijo

O jau Kaune kaip pylė vakar prieš piet nosies iškišti nebuvo galima

Viešpatėliau,pavydžiu.Vėjas iš viso išpūtė paskutinę drėgmę.Normalus lietus gal pavasarį buvo? bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 06 27, 07:59)
Viešpatėliau,pavydžiu.Vėjas iš viso išpūtė paskutinę drėgmę.Normalus lietus gal pavasarį buvo? bigsmile.gif  blink.gif

Labukas
Pabodo vejas, vienas pliusas, kad uodų nera.Mama sake, kad ir kolorado nera

Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 06 27, 16:33)
Labukas
Pabodo vejas, vienas pliusas, kad uodų nera.Mama sake, kad ir kolorado nera

pas mano kaimyne ir ner. Jos bulves toli nuo maniskiu. Kitamet sodinsiu salia jos, tai arba abi rinksim, arba nerinksim nei viena biggrin.gif
B
Prikirtau trintu braskiu su pienu, dar sonines su pomidoru, sprosiu arba ne.
Reik ruostis vakariniam koroladu rinkimui ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Blyn ir aš tapau pavydelnykė. Kolegė, su kuria tą pačią dieną darbinomes, gavo vietą miesto centre ir 1,25 etato. Sakė dirba nuo šeštos ryto iki septynių vakaro ir tik sekmadieniai laisvi. Tai praktiškai man tik dvi valandos prisidėtų, na dar šeštadieniai. Nežinau, gal be reikalo supavydėjau.
Diena normaliai praėjo, nebuvo piktų iš bendrabučio ciocių, o ir kompas nestriginėjo. Nesuprasi jo.
Ryt šašlus keps vaikis, sesė kažkokių akcijinių užfundė, dar vynio pusbonkį įdėjo, jei liks po nakties, o tai ištroškusių yra, gali neišlaikyti pagundų biggrin.gif
Nžn, nėra nuotaikos absoliučiai, net sesės šokoladas ir pyražokas nepadėjo ir kažin kodėl?
Taip stengiuos, tiek viršvalandžių ir NIEKO, kaip visada, paskutinis papas prie šiknos biggrin.gif
Ainu braškių bliūdą surysiu, gal padės blink.gif
Atsakyti
Meri,proga gal???? mirksiukas.gif
Prisipažinkite pas ką lietus nuėjo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 06 27, 19:06)
Meri,proga gal???? mirksiukas.gif
Prisipažinkite pas ką lietus nuėjo? blink.gif

Šį kart ne pas mane tongue.gif
Tikrai, kas visa lietų pasigrobet? rolleyes.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2017 06 27, 18:20)
pas mano kaimyne ir ner. Jos bulves toli nuo maniskiu. Kitamet sodinsiu salia jos, tai arba abi rinksim, arba nerinksim nei viena biggrin.gif
B
Prikirtau trintu braskiu su pienu, dar sonines su pomidoru, sprosiu arba ne.
Reik ruostis vakariniam koroladu rinkimui ax.gif

Oho koks derinys, stiprus skrandis mirksiukas.gif

Ar jau marti buvo atvažiavusi? Lyg sakei, kad vasara atvyks
Atsakyti
tai va tikrinu skrandi biggrin.gif
nebuvo dar rugpjucio 2 ar trecia. Mintiju ka valgyt padaryt. Jauc jie Vilniuj apsistos, tetula prie Zaliuju ezeru nama turi.
Pl, kaikurie klavisai nebeveikia.
Meri, pagalvok ar patemtum, po to nusiramink.

Kada tas lietus pas mane turetu atkakt bigsmile.gif Jei seniau, tai ir pas many nebuvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu šią savaitę nesulauksiu lietaus, mano bulvėms amen. Bus po kelias ant krūmo. Dabar kaip tik stolonus auginasi, duokit lietaus...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar per orus sako Kaune palis su perkūnija,aplinkui lis,bet Panevėžio,Utenos nepasieks. blink.gif Juokas per ašaras............. unsure.gif
Dar pas mus ir šalčiausia,ryte-5 šilumos.Kur tie agurkai augs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 28 birželio 2017 - 06:37
QUOTE(sapniukass @ 2017 06 27, 19:21)
Meri, pagalvok ar patemtum, po to nusiramink.

Apsiraminau, sveikata svarbiausia smile.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 27, 23:51)
duokit lietaus...

Vejam vejam lietų ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Laba
Šiandien kaip ir normaliai šilta
O aš ir galvoju ko tos mano bulbos įdomios bulvienojai kaip džiunglės,o pačios bulvelės špygelės,nepertręštos tikrai
Atsakyti