Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lyžuka, gal vėlyvesnės bulvės. tada dar joms augti ir augti, potencialas yra. Svarbu, ant stolonų yra užuomazgų, lapija gausi.

Blyn, vėl nustipusį vištiną radau. blink.gif Šunims soti vakarienė. Nupešiau, perkirtau. Kaip savamokslė patologoanatomė nusprendžiau, kad infarktas. hmm.gif Kažkokie infarktiniai šiemet papuolė, jau septintas nusispardė. unsure.gif Pjaučiau, bet gal dar neturės 2,5 kilo, Tuo labiau, kad vakar užsakėme nusipirkome malūną- šakniavaisių smulkintuvą, ryt atveš. Galėsiu jiems ruošti pietus pagal vištų restorano meniu: grūdai, žirniai, kombikormas, dilgėlės, burokėliai ir pan.
Eisiu gult poteriaudama, kad lietaus būtų, Kitaip viskam galas. unsure.gif
Atsakyti
Ryt, tiksliau jau šiandien biggrin.gif , patikra iš augalų apsaugos, teko priverstinai popierizmus sutvarkyt, kai ką apsitvarkyt. Gal ir gerai ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk,košmaras tie patikrinimai/
Kaip mūms dabar ramu,jokių samdomų darbuotojų.Kiek nervų palikta. ax.gif blink.gif Praeitą savaitę gavau laišką iš VMI,kad bloga deklaracija. blink.gif tik prieš dvi dienas buvau,užsidariau individualią laikinai,dar paklausiu viskas gerai,neikam neskolinga,po dviejų dienų ateina laiškas. bigsmile.gif Ir dar iš Kauno. bigsmile.gif blink.gif Kažkur ne ten padėta paukštytė. ax.gif O grasinimai jei per 10 dienų............. rolleyes.gif
IK,lynoja,tik ar daug bus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba, palynojo, dabat tik dangus uztrauktas, bet gal dar bus lietucio. Vakar pas mama dar daugiamecius kvietkus, kur iš seklu sejau, daigais išsodinau. Pataikiau paciu laiku. Kazkaip siemet mano gelynai vargani. Daug nauju gelyciu, jos dar neissiplete, vienmecių nesejau, tai vaizdelis nedžiugina. Bet kai viena matau, tai pakentesiu kokius metus dar. Gal veliau paaugs.
Šiandien tvarkymosi- ismetimo nuotaika. Reikes siuksliu maišą didesnį susirasti ax.gif Reik mazinti daiktu rolleyes.gif
Atsakyti
IK gerai poteriavo, lyja.
Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 06 29, 07:17)
Laba, palynojo, dabat tik dangus uztrauktas, bet gal dar bus lietucio. Vakar pas mama dar daugiamecius kvietkus, kur iš seklu sejau, daigais išsodinau. Pataikiau paciu laiku. Kazkaip siemet mano gelynai vargani. Daug nauju gelyciu, jos dar neissiplete, vienmecių nesejau, tai vaizdelis nedžiugina. Bet kai viena matau, tai pakentesiu kokius metus dar. Gal veliau paaugs.
Šiandien tvarkymosi- ismetimo nuotaika. Reikes siuksliu maišą didesnį susirasti  ax.gif  Reik mazinti daiktu  rolleyes.gif

Labas rytas,

pas mus lyja grybu lietum jau trecia diena,sode viskas paaugo graziai,nes pries tai buvo karsciai,bet vienam gale jau zliugsi,ten reik pruda kast. biggrin.gif
Para,atvaziuok pas mane su ta svarinimosi,ismetimo nuotaika,labai reikia,kad kas prasieitu ,o tai paciai visko gaula,vis atrodo,kad prireiks.Cia jau senatvinis marazmas.

Atsakyti
Vakar nuravėjau daržą .Naktį prilijo sočiai,tai žolės vėl stiebsis.Karšta. biggrin.gif
Atsakyti
Parodyk, kur karšta. Iki pietų buvo 17 C, popiet irgi vaikštau su megztiniu. Nei žmoniško lietaus , nei karščio.
Atsakyti
Marijampolej 17 val buvo +27,manau pakankamai karšta biggrin.gif O naktį tiek prilijo kad net per daug jau.Braškės pūsta biggrin.gif
Atsakyti
Tik pakrapijo. rolleyes.gif nU BET vILNIUI SEKASI. mirksiukas.gif
Vakar pasidėjau suknelę su petnešomis,galvojau bus kaitra,gerai,kad ir nesirengiau. ax.gif
Ot mamaka pamiršo,kad vaiko vardadienis ir telefonu kalbėjome,rūpinomės ar nepaskendo,o kad vardadienis tik dabar prisiminiau. ax.gif
Atsakyti
Labuka
Lietaus nebuvo,kunigas su krapyla daugiau pakrapija,saulės irgi,tai ir šilumos mizeris + 19
Atsakyti
Nu kažkas dunda pietuose. Tik aš jau pesimistė. Nukris keli lašai ir baigta.
Atsakyti