Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

labas 4u.gif

gelbėkit, skęstam jau unsure.gif unsure.gif pasiimkit tą lietų mirksiukas.gif
dvi vagas bulvių audra paguldė unsure.gif
Atsakyti
Duok man su Ingrida ir Para, turėsime kur padėti.
Taip nieko gero ir nepalijo. Susinervavau.

Meri, a tu gyva? Rašo, kad audra Kaune...
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 06 29, 21:49)
labas 4u.gif

gelbėkit, skęstam jau unsure.gif  unsure.gif  pasiimkit tą lietų mirksiukas.gif
dvi vagas bulvių audra paguldė unsure.gif

Jau dave su kaupu jums: pirma šalcio, dabar lietaus. blink.gif Siandien striukytes reikejo. Ko tai iki +28C nebuvo blink.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Pagaliau ir į mūsų kiemą atėjo šventė. bigsmile.gif bigsmile.gif Naktį,paryčiui palijo,reiks prilaistyti pagaliau šiltnamius. ax.gif Nors lauke žiūriu pomidorams labiau patinka sausra nei lietus begalinis.Jie puikiai veši nelaistyti. ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 30 birželio 2017 - 06:15
sveikos,

mus vėl prilaistė unsure.gif unsure.gif

nusipirkau braškių - į šaldiklį sumečiau, trešnių skanių, agurkų, nuo kaimynkos gavau krapų puokštę - gyvenimas skanus biggrin.gif biggrin.gif

bandysiu vakarop sodybon važiuot-kaži ką rasiu, chmmm žolės tai bus iki kelių garantuotai rolleyes.gif

dabar kviečiu ant šaltibarščių, kartu npasidarysim, kartu ir suvaldysim biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
vnž. - šaltibarščius jau valgau viena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš dabar valgau apsiputojųsi voveraites su šviežiomis bulbomis ir salotomis.Dieve,kol dar neatsibodo,kaip skanu. wub.gif Raudonikių neradau tik potą makavykų,bet už tai voveraičių sočiai vakarienei. ax.gif
Šaltibarščiai kelinta diena stovi šaldytuve,kažko nesinori,nėra karšta. mirksiukas.gif
Prisiunčiau siūlų kelias babinas,turėsiu darbo vakarais visai vasarai,noriu lovatieses numezti visiems trims. mirksiukas.gif Man geriausias realaksas mezginys ir geras filmas vakare. ax.gif
Atsakyti
Gyva gyva, nebuvo jokios audros, na gal biski kiek stipriau palijo.
Vajetus, atsiskaičiau, pridaviau kasą, dokumentus, pirmadienį pradėsiu nuo švaraus lapo ax.gif
Naktį Čiaumą išleidau pasysiot, tai kiemo mačo katinas bandė laimę maniškį iš mūsų sodelio vyt. Anksčiau ir Bosį kabindavo. Maniau, kad susipjaus, o riksmas, miaukinimas, kuris garsiau, ale tai rupūžnos katinai, kad moka visokiais garsais, kad davė džiazo trečią nakties, mažai nepasirodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 06 30, 16:56)
O aš dabar valgau apsiputojųsi voveraites su šviežiomis bulbomis ir salotomis.Dieve,kol dar neatsibodo,kaip skanu. wub.gif Raudonikių neradau tik potą makavykų,bet už tai voveraičių sočiai vakarienei. ax.gif
Šaltibarščiai kelinta diena stovi šaldytuve,kažko nesinori,nėra karšta. mirksiukas.gif
Prisiunčiau siūlų kelias babinas,turėsiu darbo vakarais visai vasarai,noriu lovatieses numezti visiems trims. mirksiukas.gif Man geriausias realaksas mezginys ir geras filmas vakare. ax.gif

QUOTE(Merii @ 2017 06 30, 19:03)
Gyva gyva, nebuvo jokios audros, na gal biski kiek stipriau palijo.
Vajetus, atsiskaičiau, pridaviau kasą, dokumentus, pirmadienį pradėsiu nuo švaraus lapo  ax.gif
Naktį Čiaumą išleidau pasysiot, tai kiemo mačo katinas bandė laimę maniškį iš mūsų sodelio vyt. Anksčiau ir Bosį kabindavo. Maniau, kad susipjaus, o riksmas, miaukinimas, kuris garsiau, ale tai rupūžnos katinai, kad moka visokiais garsais, kad davė džiazo trečią nakties, mažai nepasirodė biggrin.gif

Labutes,

pas mus irgi nulijo pora posmu.
Ingrida B.pavydziu voverusku,baltai zinoma,kad neuzspringtumet. wub.gif Bet gal 15 metu nesu valgius.Cia yra grybu,bet neleidzia grybaut,o kodel nesigilinau,bijo,kad nenusinuodytu kas gal,o tai ne visi pazysta grybus.
Mano relaksas irgi,mezginys ir filmas.Negaliu net TV ziuret be m,ezginio rankose.
Dabar mezgu lelyte anukytei,nes rugpjuty vaziuosuim i svecius,komfortuka sapniuka jau nuneriau.
Merii,pas jus katinai,o pas mus zuvedros zviegia per naktis.
Kur Giega dingus?
Atsakyti
Ale tikrai, kur Giegulė? Atostogauja?

Man geriausias relaksas - detektyvas. Pasiimu knygą ir užmiegu apsiseilėjusi.

Pavargome šiandien. Per dvi dienas sumeistravome pertvarą sandėlyje. Buvome išsinuomoję keltuvą, tai skubėjome. Vyrai gręžė, pjaustė, suko, mes su dukra nuo plokščių gramdėme apsaugines plėveles ir įrankius padavinėjome, prilaikėme. Pridžiūvusios plėvelės, pirštų nejaučiu.

Lietaus mažoka. Purškia kokia tai migla, tik į paukščių butus prilijo, turėjau sausų šiaudų ieškoti. Nei ravėti, nei ką tvarkyti sode. Špokai nunešė nuo vienos trešnės beveik pusžales trešnes, kur buvo nedengta. Nedaug ant jos šiemet buvo, vis tiek pikta. Pernai gal kokie 5 kibirai buvo, milžinas medis. Turiu tik geltonų ankstyvų, baigiame suvalgyti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Žiūriu rusų žinias,ta pati liūtis nuėjo į Maskvą. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas,
Kaimietuke, nustok tu su tuo: ,,lietaus mazai", jau i valias biggrin.gif Saules reik, o ne lietaus.
Atsakyti