Labas rytas.
IK,neskubėk dar su baravykais,nedygsta masiškai.Vienas kitas ir tas beveik garantuotai sukirmyjęs.

Pariuk,tik šiąnakt žadėjo šaltoką naktį,paskui vėl šils.

pareinu kur aš be jūsų
man toks jausmas, kaip šalna šiandien būtų, o agurkus matomai per tankiai palikau tai lapu miškas agurku vienetai , ech užteks valgymui , o visokiu konservaciju rusys lužta nuo pernai ir netgi užpernai , metyt jau reiks

Pas mama sodyboj 3 obelys alyvinių obuolių (kodel tiek anksčiau zmones sodino

Burokelius jau greitu laiku rausiu, tuos tai uzvakuosiu. Maziau peckeliojimo žiemą

Jau antros sejos žirnių derlius "noksta". Treciakart kur sejau, tai mazuma išdygo. Nepridengiau, tai paukštukai, matyt, palese

Jurgineli, daugink hortenziją vazone, tik ikasu vazona i žemę. Ziema jeigu turi galimybe, tai nesk i šiltnamį, irgi ikask i zemę. O tai velokas dauginimas, gali neišgyventi kūdikystes stadijos

Prisitempiau, tiksliau parsivežiau, zemaugių budleju šakelių 4 spalvų, dar zemaugę eršketrozę ( kelių nesiekia), dar kažkokią nežiniukę. Sukišau dauginimui. Irgi velokai, bet Hortenzija prieš du metus rugpjūtį šaknydinta, jau zydi. Atlaikė ir musų klimata

reikia iškast ir išmest antra forzitija nu nepasiteisino ji man
kas turi šilauogių, žiuriu kad pridygo žoliu, ar jas ravit pavyzdingai ar po ju krūmais nieko darot?

reikia iškast ir išmest antra forzitija nu nepasiteisino ji man
kas turi šilauogių, žiuriu kad pridygo žoliu, ar jas ravit pavyzdingai ar po ju krūmais nieko darot?

Šilauoges raviu, bet ypatingai žolių nepridygsta, spygliais uzpylus esu, šiemet dar kazkokios žievės iš durpyno pervežė, tai dar tas užpyliau

Grybų nėma.Dar nulėkiau į savo vieteles-vienas raudonikis,vienas baravykas,viena voveraitė.

Bet seni žmonės patvarūs.Sutikau bobuliuką miške,pajkalbėjome,galvojau vietinė.Važiuoju namo o ji vieškeliu pėdina iki autobuso.Tiek km.

Pariuk,ką darai iš gervuogių?Rytoj eisiu prie darbo pasižiūrėti.

buvom miske, voverusku

Vienais metais gervuogiu uogiene viriau, labai skani

O giliu/sparvu tai debesys, apie uodus nesneku. Dar briedziu uteles prasideda

Bandysim savaitgaliui i Jurmala, jei su babuliuku gerai. Norejom i Sopota savaitei, bet bijau

Mano vaikis jau Pietu Prancuzijoj, dviem savaitem. Dar i Maroka vaziuos prie to pacio.

štai tokiomis žinutėmis esame pastoviai atakuojamos, nes kondicionieriai pastatyti ne mums, o darbo inspekcijai. Kioske gal +40C nes saulė visą dieną, nepadeda tos atviros durys. Šiandien aplamai vos vos pravėrus laikiau, tai daugiau išlošiau.
Puskė kalbina eit į Autrolį dirbt vairuotoja. Sako ir vyresnės pradeda. Esu pasimetusi.
sveikos,
ar čia man vienai SM pasikeitus tokia?
dėkui už paprotijimus dėl hortenzijos. greičiausiai bus laipiojanti, nes šiand buvau Vingio botanikos sode, tai panašią užmačiau, tik pas maniškę žiedas didesnis
ir dar visokių gražių gėlių prisižiūrėjau, nors asortimentas skurdokas jų., bet kadangi su sm dabartine nesuprantu, negaliu parodyt foto, fb pasirodysiu.
karšta ant mano stogo o dar obuolių pyragą kepu
mama buvo turguj, girdėjo, kad lenkai šiemet obuolių neturi ir landžioja pas mus ieškodami tiekėjų. Tad obuoliai, tikėtina, bus brangūs.
Meri, reik pranešt darbo inspekcijai. Juk ne tiek dėl prekių, kiek dėl savo sveikatos reik galvot. Tokiam karštį gali greit galą gauti. Neškis vandens, kad ne tik atsigert, bet ir veidą ar kaklą susidrėkint su nosinaite.
jaučiu, kad savaitgalį brauksiu miškan, ką rasiu, tą jamsiu
o kaip su svogūnais, kadu rausim?
Papildyta:
oi, sugrįžau į seną versiją