Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Nu va, ir naujas anekdotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 07 rugpjūčio 2017 - 20:14
Laba, naktis kokia vėsi. Kaž ar agurkai augs jeigu tokia vėsa bus unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,neskubėk dar su baravykais,nedygsta masiškai.Vienas kitas ir tas beveik garantuotai sukirmyjęs. ax.gif Nors prie tavęs,kai važiavau bruknių vienoje vietoje net dvi mašinos sustoję,ant kampo įvažiuoti į mišką? blink.gif Šiandien maunu bruknių į kitą mišką,ten pažiūrėsiu grybų. ax.gif
Pariuk,tik šiąnakt žadėjo šaltoką naktį,paskui vėl šils. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

pareinu kur aš be jūsų

man toks jausmas, kaip šalna šiandien būtų, o agurkus matomai per tankiai palikau tai lapu miškas agurku vienetai , ech užteks valgymui , o visokiu konservaciju rusys lužta nuo pernai ir netgi užpernai , metyt jau reiks
Atsakyti
Šiemet bandysiu įveikti save, nebekonservuosiusu actu. Agurkus dar kiek bus - raugsiu, pomidorus - dziovinsiu, braškių ir juodųjų - užsišaldžiau. Cukinijas gerai vistos lesa ax.gif Nebent gervuogių užtaikysiu nusipirkti, tų tai noriu be išlygų rolleyes.gif
Pas mama sodyboj 3 obelys alyvinių obuolių (kodel tiek anksčiau zmones sodino blink.gif ) Viščiukai nelabai spės sulesti, kaži ar sulčių nieks nebandet daryti?

Burokelius jau greitu laiku rausiu, tuos tai uzvakuosiu. Maziau peckeliojimo žiemą ax.gif

Jau antros sejos žirnių derlius "noksta". Treciakart kur sejau, tai mazuma išdygo. Nepridengiau, tai paukštukai, matyt, palese ax.gif

Jurgineli, daugink hortenziją vazone, tik ikasu vazona i žemę. Ziema jeigu turi galimybe, tai nesk i šiltnamį, irgi ikask i zemę. O tai velokas dauginimas, gali neišgyventi kūdikystes stadijos mirksiukas.gif

Prisitempiau, tiksliau parsivežiau, zemaugių budleju šakelių 4 spalvų, dar zemaugę eršketrozę ( kelių nesiekia), dar kažkokią nežiniukę. Sukišau dauginimui. Irgi velokai, bet Hortenzija prieš du metus rugpjūtį šaknydinta, jau zydi. Atlaikė ir musų klimata ax.gif Tai gal mazu ir tos atlaikys ax.gif
Atsakyti
Visumoj actu sveikiau negu citrinos rūgštimi...aš kažkada taip klaidingai galvojau, kad citrinos rugštis ohoho koks geris mirksiukas.gif

reikia iškast ir išmest antra forzitija nu nepasiteisino ji man

kas turi šilauogių, žiuriu kad pridygo žoliu, ar jas ravit pavyzdingai ar po ju krūmais nieko darot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 rugpjūčio 2017 - 07:08
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 08, 08:07)
Visumoj actu sveikiau negu citrinos rūgštimi...aš kažkada taip klaidingai galvojau, kad citrinos rugštis ohoho koks geris  mirksiukas.gif

reikia iškast ir išmest antra forzitija nu nepasiteisino ji man
kas turi šilauogių, žiuriu kad pridygo žoliu, ar jas ravit pavyzdingai ar po ju krūmais nieko darot?
aš su rugštele niekada nevakavau. Prieš acta nieko prieš neturiu, su obuolių actu pernai vakavau. Tik nusprendziau, kad gana. Reik sunaudoti kas rusyje. O kai ilgiau ko nedarau, tai ir pasiilgsta, uzsinori ax.gif

Šilauoges raviu, bet ypatingai žolių nepridygsta, spygliais uzpylus esu, šiemet dar kazkokios žievės iš durpyno pervežė, tai dar tas užpyliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 08 rugpjūčio 2017 - 08:14
Karšta..........viržiai žydi miške,tai kiek bičių. blink.gif bigsmile.gif Pusantro kibiro pribraukiau ir girtuoklių dar radau,bius šeštadieniui tortui papuošti. ax.gif
Grybų nėma.Dar nulėkiau į savo vieteles-vienas raudonikis,vienas baravykas,viena voveraitė. ax.gif
Bet seni žmonės patvarūs.Sutikau bobuliuką miške,pajkalbėjome,galvojau vietinė.Važiuoju namo o ji vieškeliu pėdina iki autobuso.Tiek km. bigsmile.gif Pasirodo iš miesto,sustojau parvežiau dar eurą kišo.Bet ir ištvermė porą litrų pasiuogavo,raudonikį rado.Ir tiek km eiti?????? bigsmile.gif
Pariuk,ką darai iš gervuogių?Rytoj eisiu prie darbo pasižiūrėti. ax.gif Noriu vyno padaryti.
Atsakyti
Labas
buvom miske, voverusku blink.gif , raudonikiu mazokai, baravykai kirmija. Parsivezem koki 8 litrus jau supjauscius.
Vienais metais gervuogiu uogiene viriau, labai skani wub.gif Jaunesne buvau, netaip tingejau tai dar uogaudavau.
O giliu/sparvu tai debesys, apie uodus nesneku. Dar briedziu uteles prasideda ax.gif Jokie purskalai anu neima.
Bandysim savaitgaliui i Jurmala, jei su babuliuku gerai. Norejom i Sopota savaitei, bet bijau ax.gif
Mano vaikis jau Pietu Prancuzijoj, dviem savaitem. Dar i Maroka vaziuos prie to pacio.
Atsakyti
Sūnus irgi išskrido į Graikiją, darbo reikalais tai kartu ir pasidairys po šali o dar kai niekas nekainuoja tai tuo labiau

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
štai tokiomis žinutėmis esame pastoviai atakuojamos, nes kondicionieriai pastatyti ne mums, o darbo inspekcijai. Kioske gal +40C nes saulė visą dieną, nepadeda tos atviros durys. Šiandien aplamai vos vos pravėrus laikiau, tai daugiau išlošiau.

Puskė kalbina eit į Autrolį dirbt vairuotoja. Sako ir vyresnės pradeda. Esu pasimetusi.
Atsakyti

sveikos,

ar čia man vienai SM pasikeitus tokia?

dėkui už paprotijimus dėl hortenzijos. greičiausiai bus laipiojanti, nes šiand buvau Vingio botanikos sode, tai panašią užmačiau, tik pas maniškę žiedas didesnis :) 

ir dar visokių gražių gėlių prisižiūrėjau, nors asortimentas skurdokas jų., bet kadangi su sm dabartine nesuprantu, negaliu parodyt foto, fb pasirodysiu.

karšta ant mano stogo :) o dar obuolių pyragą kepu :) :) 

mama buvo turguj, girdėjo, kad lenkai šiemet obuolių neturi ir landžioja pas mus ieškodami tiekėjų. Tad obuoliai, tikėtina, bus brangūs.

Meri, reik pranešt darbo inspekcijai. Juk ne tiek dėl prekių, kiek dėl savo sveikatos reik galvot. Tokiam karštį gali greit galą gauti. Neškis vandens, kad ne tik atsigert, bet ir veidą ar kaklą susidrėkint su nosinaite.

jaučiu, kad savaitgalį brauksiu miškan, ką rasiu, tą jamsiu :)

o kaip su svogūnais, kadu rausim? 

Papildyta:
oi, sugrįžau į seną versiją biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti