Jurgineli, kažkokia tavo drauge pas mane i fb prašosi, sakyk ką daryt
ar priimt ar ne
, keista kai visai nepažistami žmones taip braunas
Gražina Deltuvienė
Laba,
Nesupratau bajerio. Prieš išvaziuojant viengalviai svogunai buvo žali (laiškai). Grižau už savaites- žalios vietos ner
visi laiškai nuvytę. Galvojau, kad pas visas cia taip, normalu. Tai kas juos galejo "sutvarkyti".
Nesupratau bajerio. Prieš išvaziuojant viengalviai svogunai buvo žali (laiškai). Grižau už savaites- žalios vietos ner
QUOTE(IngridaB @ 2017 08 10, 07:16)
Meri,man kioskuose atrodo vizualiai ten taip viskas sena,kad tikrai nesusigundysiu niekada pirkti.
Kur ten sena, pastoviai tikrinam galiojimus. Žmonės galvą nurautų kitaip
Aplink visur muliažai, išskyrus gėrimai tikri vitrinose, tik ant stalų tikras maistas.
Yra tokia senė, vis su anūkais ateina, tai toji amžiais reikalauja traukt nuo vitrinos netikrus, jie netgi pas mane bent priklijuoti, kad būtų patogiau.
Vakar gavau brangų perplėštą žurnalą. Grynai transportavimo bėda. Skambinau, tai nieko nežino. Galima jau teigti, kad teks pačiai prisiverstinai nusipirkt. Juk neįrodysi, kad nekalta, ai.. Įdomu kiek šį mėnesį nurėž trūkumų už autrolio papildymus
Šiandien arti penkių šimtų pavariau, net nžn kaip čia gavosi
Reiktų Čiaumą maudyt, brudnas visas, bet pritryntas nuo blusų, dar ta letenėlė gal visai tvirtai nesugyjusi.
Lyžuka, tik šiand susidraugavau
tai nežinau. prašėsi, priimiau, nes draugauja su Egle V. O ir rankdarbiaujanti motera. Daugiau ir nežinau
kažkas bus, graudenas ir lietus prasidėjo, debesys baisus kabo
kažkas bus, graudenas ir lietus prasidėjo, debesys baisus kabo
Gali būti, kad juodą kycių turėsiu. Nžn kieno jis, bet vis ateina, vakar net iš rankų ėdė
ir Čiaumas su juo gerai sutaria. Toks panašaus amžiaus kaip jis. Šiaip visada juoduko norėjau. Dar prieš Čiaumuką buvau vieną iš globos namų FB įsižiūrėjus, bet... nespėjau, užmigdė nabagą. Ten jų juk ilgai nelaiko...
Kaimynė mersą-žudiką kieman atvilko. Čia tas, kur kažkada pasakojau, brrr... Dabar riogsos dešimt metų, kol vyras iš kaliuzės pareis
Nu gal tiek nekalės, ėt... nelaimė kokia žmonėms ir vieniems ir kitiems.
Ryt dar bus karščiau.
Kaimynė mersą-žudiką kieman atvilko. Čia tas, kur kažkada pasakojau, brrr... Dabar riogsos dešimt metų, kol vyras iš kaliuzės pareis
Ryt dar bus karščiau.

Labas rytas.
Sakykite nuo ko cistos tos auga?Man vėl vakar rado ant inksto ir smėlio.Byra jau smėlis.
Koks rūkas,reiks lauke purkšti pomidorus,nieko nebus.
Būtume važiavę nuo pietų sodybon su nakvyne,mažius paskambino vakar sako galima su draugais sodybon?Aišku kad galima.Praeitą savaitgalį mažoji,šį mažasis.Įdomu kiek ten obuolių pribirėję,jaučiu jau ir kriaušės byra.
QUOTE(IngridaB @ 2017 08 08, 17:20)
Karšta..........viržiai žydi miške,tai kiek bičių.
Pusantro kibiro pribraukiau ir girtuoklių dar radau,bius šeštadieniui tortui papuošti.
Grybų nėma.Dar nulėkiau į savo vieteles-vienas raudonikis,vienas baravykas,viena voveraitė.
Bet seni žmonės patvarūs.Sutikau bobuliuką miške,pajkalbėjome,galvojau vietinė.Važiuoju namo o ji vieškeliu pėdina iki autobuso.Tiek km.
Pasirodo iš miesto,sustojau parvežiau dar eurą kišo.Bet ir ištvermė porą litrų pasiuogavo,raudonikį rado.Ir tiek km eiti??????
Pariuk,ką darai iš gervuogių?Rytoj eisiu prie darbo pasižiūrėti.
Noriu vyno padaryti.
Grybų nėma.Dar nulėkiau į savo vieteles-vienas raudonikis,vienas baravykas,viena voveraitė.
Bet seni žmonės patvarūs.Sutikau bobuliuką miške,pajkalbėjome,galvojau vietinė.Važiuoju namo o ji vieškeliu pėdina iki autobuso.Tiek km.
Pariuk,ką darai iš gervuogių?Rytoj eisiu prie darbo pasižiūrėti.
Svogūnus nuėdė netikroji miltligė arba geresniu atveju laiškų puvinys galiukus, o paskui susikraustė Penicilium genties grybai, tokios juodos apnašus ant galų. Ko norėti, kasdien lyja.
Laiškinius svogūnus sėti kas dvi savaites. Nors iš savo patirties nerekomenduoju, paskes žolėse ir naudos bu mažai. Jau geriau turėti daugiamečių, kad ir tribulių. Pjauni- atželelia, vėl pjauni - atželia.
Meri, būsi kaip iš akies lupta senmergė su dviem katinais.
Tai va, pasirodžiau. Atostogavau, dirbau, keliavau. Vakarais kenservuoju. Ir dabar sėdžiu savo sultyse aptirpusi, paskutinis užpylimas liko. Paskui gal tą žvaigždžių lietų pasižiūrėsiu...

Labas rytas.
Nudundėjome?
Labas rytas
Kažkaip jau labai emocingai tas meteorų lietus pasireiškė šiąnakt
Kažkokia prikepus buvau,tai miegojau normaliai,tik šunę vieną ranka glosčiau,kai vis tik išgirdo perkūną
Kažkaip jau labai emocingai tas meteorų lietus pasireiškė šiąnakt
Kažkokia prikepus buvau,tai miegojau normaliai,tik šunę vieną ranka glosčiau,kai vis tik išgirdo perkūną
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 08 11, 23:44)
Meri, būsi kaip iš akies lupta senmergė su dviem katinais.
Davai droži pabadyti troliką vairuoti.Atlyginimai krikščioniški.
Atostogavau, dirbau, keliavau.
Atostogavau, dirbau, keliavau.
Kur ten senmergė, diedas ėjo ir išėjo, toliau malkinės niekaip
Dar didelis klausimas ar sveikatą pereisiu.
Bus kaip bus, tikiu likimu, kur jis pakreips, nepasipriešinsi. Prekyboje irgi savotiškas ekstrymas save išbandyti.
Šiaip daug giminės trolius vairuoja ir vargo nemato, reiškias nėra taip blogai, kaip atrodo. Nu bet tos šleikos, nuo jų nenutrūkti
Galima plačiau, kur keliavai
Sveikos jokiu dundejimu ir meteoru, padejau galva ant pagalves , ryte pakeliau ...
darau padaza pomidoru
IK įsiijau du kačiukus ...
kambariai baisu , bet ai tegul dar pasikaupia
darau padaza pomidoru
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 12, 10:27)
Sveikos jokiu dundejimu ir meteoru, padejau galva ant pagalves , ryte pakeliau ...
darau padaza pomidoru
darau padaza pomidoru
Laba, prasom kicių foto, taip lengvai nepraleisim
Aš irgi darausi tolerantiškesnė netvarkai ir piltzolems,