QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 08 12, 22:47)
MMMmmm, nu jooo. Pasimėgavome.. Tylu ramu, ar tik nebus Ingrida su Para priburbuliavusio... Geriausiu atveju vandenį iš rūsių semia.
Buvau nulėkus pas draugaitę už 15 km. Kaip užėjo

Internetas dingo, ryšys su pasauliu dingo, medžiai gulasi, kėdės skraido.. Taip gal dvi valandas. Susiruošiau važiuoti namo, ne taip paprasta. Vienintelis kelias į Europos trasą užtvertas nuvirtusiais medžiais, dariau lanką kažkokiais šunkeliais. dalį plaukiau vandeniu, dalį slidinėjau išplautu keliu. Bijojau, kad teks nakvoti viduryje už-lietų laukų.
Namie dar gražesnis vaizdelis. Klevų viršūnės nudraskytos, sunešta ant svogūnų lauko. Svogūnai guli pasliki vandenyje. Kaimynui virsdamas medis dvi mašinas sumaitojo. O jis poilsiauja prie jūros. Vaikis darė fotosesiją ir siuntė žmogui pradžiuginti. Buvusi dvaro arklidė, kuri atlaikė gal 150 metų, išrinkta iki malkų krūvos. Labiausiai gaila kukurūžų. Beveik visi paguldyti. Kaži, ar bus kas paragauti

Agurkai po vandeniu.
Beje, vietoje žvaigždžių lietaus gavome paryčiais audrą, tiesa, nesmarkią. Pro miegus girdėjau, kaip MB šoko iš lovos ir sūnų pakėlė, lėkė greitai įstumti priekabas su grūdais į sandėlį. Lietaus tai nesitikėjome...
Laba, gyva sveika, niekur neužseme, drenazas yra pas mus. Pakare temstant nuvaziavom su dukra apsipirkti, tai is maximos negalejom išeiti, tiek lijo, kad šuorais tokiais ejo vanduo, lyg ne iš dangaus lietus o iš šono butų, tokiais tarsi stulpais slinko, na ne slinko, per švelnus žodis
Namuose, šiauriau, taip baisiai gal nebuvo, speju, nors vyrs sake, kad buvo. Tik viena brugmandija nuversta, toks matavimo vienetas pas mane
Dziovinu pomidorus, dar šiltnamyje prisirpę laukia. Agurkus reikia nurinkti, alia ir man tingisi

bet reiks, kur gi dingsi