Linute, aš apie kambarines, mačiau pas Luety pavasarį krūmas galingas o jau žiedų žiedų , bet nera man ant palangiu vietos tokiai masei

QUOTE(jurginėlis @ 2017 09 28, 10:00)
sveikos
Kaimietuke, sodyboj rūgšti žemė. Dairiaus žst., pasiūlė kalkių pirkt. bet aš nesupratau, ar čia man dabar reik barstyt prieš sukasant, ar pavasarį, ir kiek jų pilt reik? reik apie 2 arus daržo pataisyt

Kaimietuke, sodyboj rūgšti žemė. Dairiaus žst., pasiūlė kalkių pirkt. bet aš nesupratau, ar čia man dabar reik barstyt prieš sukasant, ar pavasarį, ir kiek jų pilt reik? reik apie 2 arus daržo pataisyt

Nu ką aš žinau, koks pas tave rūgštingumas. Pagal jį skaičiuojamas kalcio kiekis. Gal pabandyk nuo 60 kg tiems dviems arams. barstyti iš rudens, šviežios nuodas augalams.
Lyžuka, gal senokai treniravaisi dėl gėrimo? Formą praradai ?

Labas rytas.
Vis prisiekiu sau,kad jau paskutinis kartas ir vis tenka vėl važiuoti miškan.

Vakar galvojau jau paskutinis kartas spanguolių sau pasiuogauti ir vėl kažkas atsiranda norinčių.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 09 28, 22:42)
yra teisybės tavo žodžiuose yra

Labas rytas
na ka 5 tik už lango šilumos

Luety jei tu gyva pieno puta

QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 28, 19:20)
tai va žinok žmoau ka gerti vakar sunus parveže iš danijos kažkokios daniškos degtines 16 stirp granatu tai šiandien visa diena kaip nesava
, ir šiaip dar tokio šleikštaus skonio neesu nieko gerus 

o ju saldainiai su anyziais ir dar kazkuo bais kartaus, tik snapsa geriant skoni permustu. Tik neaisku kas kieno.

Kalijas a.a. anyta ziemai i vazonus sodindavo ir ant palanges kambarin.
Labas rytas
Ingrida, jauc galutinis kibiru skaicius bus kaip minimum 20

nu jo 18 kibirų
, čia jau kaip koks specializuotas olandų kombainas renka:D

QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 28, 09:12)
Aš tai dabar kalijomis susirupinus:)
Luety, patark, buk žmogus
kur tu laikai tuos didelius jų vazonus per žiemą? Ir aplamai kokia temp pas jus žiemą būna? Gal čia man net nežaisti su jomis? Labai noriu kad vasarą žydetu taip dideliais krūmais kaip pas Luety 
Luety, patark, buk žmogus

Labos,
pas mus nebuna zemiau nei -1., ir tai labai retai,tada uzmetu kokia paklode ant lapu,nes pas mane jos zalios visa lauka.Turit laukyt sviesiai,bet vesiai.Mano stovi kieme vazonas,as jo niekur nejudinu.
Kiek zinau,tai kalijos baltos neskirstomos i kambarines ir ne.Per ziema jas augina ant palanges,kad dziugintu ziedai aki,pavasari nesa i dirva,kad sustipretu,galu kiek pasalt dirvoj,geriau krauna ziedus.
Lyzuka,reiktu sodint i dideli vazona,ji laikyt sviesiai ne zemesnej,kaip 0 temperoj ir pavasari nest laukan,kai salnu nelieka.Jei laikysit siltai,jis suzydes kambary.
Ingrida pati kaip kombainas. Universalus. Uogų-grybų- pyragų ir dar mezgimo.
Nu nežinau. Kibirą priuogavus ko gero paslika paršliaužčiau ir kokius 4 metus nė su kalašnikovu į mišką neįvytų. O vakare mieliausia kojas susikėlus knygą skaityti.
Reikėtų ryt kažko išvirti, kokių padažų. Galybė pomidorų. Dar reikia senąją Snaigę šaldiklį atitraukus išvalyti ir užkurti. Labai neblogas daiktas yra šaldyta adžika. O ir prieskonių marios. Kol dar šalnos neužėjo. Dar yra kukurūzų.

Nu nežinau. Kibirą priuogavus ko gero paslika paršliaužčiau ir kokius 4 metus nė su kalašnikovu į mišką neįvytų. O vakare mieliausia kojas susikėlus knygą skaityti.
Reikėtų ryt kažko išvirti, kokių padažų. Galybė pomidorų. Dar reikia senąją Snaigę šaldiklį atitraukus išvalyti ir užkurti. Labai neblogas daiktas yra šaldyta adžika. O ir prieskonių marios. Kol dar šalnos neužėjo. Dar yra kukurūzų.
Nežinau, pas mane laukinės kalijos skiriasi nuo kambarinės. Laukinės auga iš gumbų, o kambarinė tai šaknis. Yra baltos, geltonos ir tokios rausvos. O draugė dar kreminės spalvos turi.
Matyt, bus gera šalna, dabar tik laipsnį termometras rodo. Surinkau, suskyniau obuolius, sunešiau į terasą O dideli, gražūs, o jau daug
Matyt, bus gera šalna, dabar tik laipsnį termometras rodo. Surinkau, suskyniau obuolius, sunešiau į terasą O dideli, gražūs, o jau daug

QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 09 29, 20:40)
Nežinau, pas mane laukinės kalijos skiriasi nuo kambarinės. Laukinės auga iš gumbų, o kambarinė tai šaknis. Yra baltos, geltonos ir tokios rausvos. O draugė dar kreminės spalvos turi.

As kalbu apie tas senoviskas,lietuviskas kalijas.Visos tos spalvotos man labai grazios,bet apie jas dar nemasciau,neskaiciau ir nesidomejau.
Tarp kitko,tos senoviskos lietuviskos kalijos turi prie saknu tokius gumbelius,didesnius uz riesuta,ir jomis galima padaugint kalijas.Pagal klimata cia skirsto i kambarines ir laukines.Pas mane kambarines istisa meta lauke auga be prieziuros,kaip daugiametes geles.
Oi kaip jau salta ant LT.Pas mus dar naktimis 13-14,dienomis 17-19.tik saules ne kazkas,nes daugiau lyja.
Neisivaizduoju kokia sveikata turi Ingriduks,kad gali tiek braidyt po raistus,rinkt uogas,kas skaitau yra katorginis darbas.Geriau raviu visa diena,nei uogas renku.Kokios mes visos skirtingos.

Labas rytas.
O man geriau miške nei ravėti.

Man energijos turbūt duoda blogas cholesterolis?Paskaičiau,kad jis daugiau duoda nei angliavandeniai?

Pas mane tos laukinės spalvotos kalijos,trejų spalvų,tai gal tuos svogūnus išrauti ir išdžiovinti?Ar geriau laiptinėje laikyti?

IK,plačiau apie padažus,bent preliminariai ką dedi,nes pas mane irgi turgui netinkamų pomidorų krūva.

Šiandien tai baliavosiu,sesės gimtadienis,vakar dar šiai ne taip tortą sulipdžiau.
O raudonikių kiek dar......ruduokių..............krepšį ir kibirą dar pririnkau.

Viskas lekiu turgun,šeštadieniais problemos su vietomis.