Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikutės 4u.gif
Pasilabinu ir skubu. Vėliau paskaitysiu kaip gyvenot biggrin.gif
Visą tą laiką tellia tampėsi kol internetą pajungė, sakė nespėja.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 09 30, 10:51)
Sveikutės  4u.gif
Pasilabinu ir skubu. Vėliau paskaitysiu kaip gyvenot  biggrin.gif
Visą tą laiką tellia tampėsi kol internetą pajungė, sakė nespėja.

Sveika,prazuvele.Smagu,kad gyva,sveika,tik buvai be rysio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 09 30, 13:55)
Sveika,prazuvele.Smagu,kad gyva,sveika,tik buvai be rysio. 4u.gif

wub.gif
Labas
ryt kaimynes 70, pramogausim vietinese mariose su laiveliu plaukiojant.
Tikiuosi gelb. liemenes duos.

Mano, matyt, organizmas issiderines, tik pavalgau silkes su bulbom ir taiip isinoriu pieno blink.gif Koki puse litro isbubinu.

Man Ingridos uogavimai tiktu tik kaip alternatyva kalejimui. Arba sedi, arba su kibiru miskan uogaut eini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 09 30, 13:14)
wub.gif
Labas
ryt kaimynes 70, pramogausim vietinese mariose su laiveliu plaukiojant.
Tikiuosi gelb. liemenes duos.

Mano, matyt, organizmas issiderines, tik pavalgau silkes su bulbom ir taiip isinoriu pieno blink.gif Koki puse litro isbubinu.

Man Ingridos uogavimai tiktu tik kaip alternatyva kalejimui. Arba sedi, arba su kibiru miskan uogaut eini biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai.Nors jausciausi taip pat,o dar vienai miske,kazkokiam raiste,kur aplink tik miskas ir jo gyventojai ir dar nezinia bala kas ,tai pritariu,busena but panasi.Nors nesu sedejus kalejime,.nezinau,gal ten dar blogiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 09 30, 15:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prajuokinai.Nors jausciausi taip pat,o dar vienai miske,kazkokiam raiste,kur aplink tik miskas ir jo gyventojai ir dar nezinia bala kas ,tai pritariu,busena but panasi.Nors nesu sedejus kalejime,.nezinau,gal ten dar blogiau. biggrin.gif

biggrin.gif
as nesedejus, bet buvau ekskursijoj Panevezio moteru kalejime, kai palei 40metu su astuoniolikinem mokiausi dieniniam kolegijoj biggrin.gif
Cia is netrejimo kas veikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 09 30, 16:14)
Arba sedi, arba su kibiru miskan uogaut eini biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

sėdėt nenorėčiau,bet uogaut miške pašaukimo neturiu vartotojo įkelta nuotrauka

Sveikutės 4u.gif
paskutinės dienos laisvėj biggrin.gif ,šiandien sode dirbom,rytoj namus iškuopsiu,pailsėsiu ir nuo trečiadienio į darbą,gerai,kad pusdieniui,baisiai toli važinėt,jau dabar tingiu biggrin.gif

prisiskabius paskutinių rožių parsivežiau,pirmi metai taip negražiai pasielgta,niekad nevežu į namus,gaila skint,bet matau,kad ir ant stalo gražiai atrodo,taip ir pasidžiaugsiu ilgiau,o kai kurios taip skaniai kvepia... ,levandų dar radau,sudžiovinsiu žiemos puokštei

kriaušes nuskynėm,šiemet tik paragavimui,konservuot nėra ką,bet ir gerai,ramu

pas mus labai ilgas savaitgalis gaunasi,nuo penktadienio iki trečiadienio,antradienis ne darbo diena,tai daug kas pirmadienį nedirbs,mieste pilna jaunimo su alaus dėžėm,grilina krantinėj,girti skersai išilgai gatvės slankioja,net nejauku

pasidariau salotų vakarienei,pakuičiau ir nustūmiau,neskanu valdiškos,matyt jau iš šiltnamių parduoda unsure.gif
Atsakyti
Dabar pasigirsiu ax.gif
isigijau nauja drauge, Dievulis ja atsiunte i mano darba. Metais uz mane jaunesne.
Snd. uzejo pas mane, sedim, plepam, o as sakau: v ax.gif aziuosiu namo vonioj pagulet, ryt grisiu ax.gif Ji man: ko ten tau vaziuot, eik pas mane, maudykis, atsinesk rubus-skalbenkej prasisuks. Vos nuo kreslo nenuvirtau biggrin.gif Galvojau, kad tokie zmones kartu su dinozaurais si pasauli paliko.
Na cia suprast gali tas, kas neturi civilizuotu maudymosi ypatumu namie. Jauc as cia viena tokia unsure.gif
Nuejau, issigulejau vonioj, buvau kava su pyragu prirydinta biggrin.gif Siules bulviniu blynu iskept blink.gif
Pries pora sav. man ji siules bulves padet kast. Vienu zodziu, auksas ne zmogus wub.gif
Dabar prasysiu Dievuliuko, kad ji gautu ta darba, kurio as atsisakiau.
Atsakyti
Na va, visos baigia į namučius pareiti. Ne veltui taip žiemiškai pavadinimas skamba.
Buvo ryte šalna, bet tik pažeme. Jurginai toliau žydi.
Nu šiandien prisidirbau, net pačiai keista. Nuskyniau obuolius, pririnkau pustonį bulbų, aišku prieš tai priekabą privarėm su kombainu. Morkų kelis šimtus paroviau, spėjau į miestą sulakstyti. Moliūgus sutysiau į priestatą, dalį cukinijų. Priskalbiau gal 5 sukimus. Dar pomidorų priskyniau gyvą galybę.
Verdu aronijų uogienę.
Ingrida, pomidorus sumalu, pašutinu. Jeigu yra noro, pertrinu, jei tingisi, sueina ir su sėklomis. Tada maždaug 5 litrams košės sumalu 10 galvų svogūnų, sudedu kartu virti. galima dėl spalvos įmesti maltos paprikos. Kartais dedu razinų, pjaustytų cukinijų arba tarkuotų burokine tarka cukinijų. Dėl tirštumo atskirai pašutinu apie 0,5-1 kg obuolių, pertrinu , košę irgi kartu. Skanu įdėti kokių žalėsių " baziliko, salierų lapų. Kol ruošiu stiklainius, paverdu tą marmalą. Tada dedu druskos , cukraus pagal skonį, būtinai maltų gvazdikėlių žiupsnį, cinamono žiupsnį, juodų pipirų maltų.Ai, dėl aštrumo galima čiliukų arba kartu sumalti, arba miltelių įmesti. Vis paragaudama, pamaišydama kažką sukuriu. Skonis nuo priedų kažkiek kinta. Acto gale pilu, bet labai nedaug, maksimum 100 ml. Išpilstau.
Naudoju kaip padažą balandėliams sumaišius su grietine arba pilu ant Caneloni įdarytų pomidorų, ant kepamų kotletų. O kartais sušlamščiu visą stiklainį tiesiog taip.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
AČIŪ IK. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 09 30, 21:40)
Na va, visos baigia į namučius pareiti.

Visai, kaip pelės biggrin.gif
Šiuo metu lauke žydi rožės, palergonijos, begonijos, galtonijos, medetkos, o namuos medinilė, streptokarpai, sanpaulijos. Ai, dar viržiai. Prisipirkau nukainuotų maksėje, bet jie mėgsta rūgščią dirvą, tai nežinau kaip bus, jei išgyvens, pavasarį pavarysiu aplink durpių, nes gražu man jie. Dera prie akmenų pakraščiams. Šiaip maksėje medžioju sirijinės kinrožės ir dar agrasto invicta, nors iš tikro net nežinau ar man jo aplamai mažame plotelyje reikia, gal geriau ką žydinčio.
Šalta, bet šiandien nusimato durų varstymas, tai gal nekursiu židinio, nors...
Uoslė taip ir neatsirado, nieko neužuodžiu visiškai, net ace.
Bliamb, Vln augalų paroda, deja, tenka praleisti. Svajoju kitokių spalvų streptokarpų įsigyti, nes jiems čia tinka.
Atsakyti
Labas
pasveikinau kaimyne su jubiliejum, gavau kavos, torto ir brendzio ax.gif Nuo pat ryto. Laiveliui nepririnko 10zm., va cia nuliudau unsure.gif
Peciu vakar kurenau.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 10 01, 10:28)
Labas
pasveikinau kaimyne su jubiliejum, gavau kavos, torto ir brendzio ax.gif Nuo pat ryto. Laiveliui nepririnko 10zm., va cia nuliudau unsure.gif
Peciu vakar kurenau.

Labas, aš jau po lašelkų. Važiuoju, žiūriu stirninas su ragais guli, sėdi. Pravažiuoju- nieko nėr. Haliūnės. Kokia keista savijauta, bet gerėja. Atėmė MB vairą....
Atsakyti