ko cia tau is ryto stirninai ant kelio voliojas? Pervargimas?
Skamba tai nekaip.
QUOTE(sapniukass @ 2017 10 01, 11:53)
Vaistų poveikis, manau. Voliuojosi nuo praeito sekmadienio. Turiu plaučių uždegimą. Geras daiktas, nesidalinsiu.

Ligoniams sveikatos
ir jokių ten vairų.
Vistik neiškenčiau ir pasikūriau židinį, gal jaukiau. Jau kaip daugiaukštėse špokinyčiose gyvenantiems nepavydžiu, vėsu, drėgna...
Gal brendį atsidaryt ar ką, kažkokio turiu, ir spjovus ant visko sėst antrą riešinę nert, nu bet kas už mane vazonus surankios? Noriu griliažinio torto čia ir dabar, gėda pelėda, ai..
Šiaip tai Girstučio turgaus kepyklėlėje skanaus Napaleono ragavau. Toks, kaip namuos keptas.
Para, tik vakar FB perskaičiau tavo pasiūlymą, bet ai, gal kitąmet. Kažko galva nedirba dėl kvietkų. Dėkoju už pasiūlymą.
Lb gražių tulpių nupirkau, tai tiek gražios, kad nežinau kur sodint. Noriu derinti su geltonomis, bet boba dura, nepasižymėjo kurioj vietoj jos. Teks naujų pirkt ir tuomet sodint.

Vistik neiškenčiau ir pasikūriau židinį, gal jaukiau. Jau kaip daugiaukštėse špokinyčiose gyvenantiems nepavydžiu, vėsu, drėgna...
Gal brendį atsidaryt ar ką, kažkokio turiu, ir spjovus ant visko sėst antrą riešinę nert, nu bet kas už mane vazonus surankios? Noriu griliažinio torto čia ir dabar, gėda pelėda, ai..
Šiaip tai Girstučio turgaus kepyklėlėje skanaus Napaleono ragavau. Toks, kaip namuos keptas.
Para, tik vakar FB perskaičiau tavo pasiūlymą, bet ai, gal kitąmet. Kažko galva nedirba dėl kvietkų. Dėkoju už pasiūlymą.
Lb gražių tulpių nupirkau, tai tiek gražios, kad nežinau kur sodint. Noriu derinti su geltonomis, bet boba dura, nepasižymėjo kurioj vietoj jos. Teks naujų pirkt ir tuomet sodint.
Ate , kas nutiko, lygg neužsiminei apie ligas?
Aš tai po dalies darbu, prisedau atsipusti, vakar išmečiau dali kleomių
, vargšės dar žydejo, bet ten reikia sodinti tulpes, plius už jų žole priželę lauke mano rankos vi;lkdalgiai tai teko atsisveikinti, bet ir raudama, geru žodžiu minejau, nes šaknys mažos, nepalyginsi su šalia augančiom kosmejom 
o šiandien pomidorams tariau ate, nepatikesit nušalo
, nors vakar jau itarimus sukele rudenine žole kaip nuplikyta , na nieko nereiks po kokiu dvieju savaičiu , vistiek jau žiuriu kur zali kekese put pradejo, keisciausia kad šalia augančiam bazilikui nei kam ko ta šalna 
Aš tai po dalies darbu, prisedau atsipusti, vakar išmečiau dali kleomių

o šiandien pomidorams tariau ate, nepatikesit nušalo

Labas vakaras
Štai ir aš
Šeštadienį šiek tiek po Lietuvėlę pakeliavom,važiavom į lajų taką,antrą sykį tikrai nebevažiuočiau,nu jau Plungė išrausta,bet ten tie 2 km,visai numušė visą entuziazmą,kai įvažiavimui ir išvažiavimui reikia skirti beveik valandą ir dar vairavimas laviravimas cm tikslumu vyksta.... .Jokios papildomos informacijos pakelėje kad galima ir kitu keliu pasiekti taką,tik reik paėjėt 500 metrų
Truputį šalnos gavom,bet pomidorai gerai šiltnamyje gyvena
Šiandien šašlykų sezoną uždarėm,ant nakčiaus šašlykų prisivalgėm,nes dieną nieks laiko neturėjo
O man labai patinka tos baltos senoviškos kalijos
Štai ir aš
Šeštadienį šiek tiek po Lietuvėlę pakeliavom,važiavom į lajų taką,antrą sykį tikrai nebevažiuočiau,nu jau Plungė išrausta,bet ten tie 2 km,visai numušė visą entuziazmą,kai įvažiavimui ir išvažiavimui reikia skirti beveik valandą ir dar vairavimas laviravimas cm tikslumu vyksta.... .Jokios papildomos informacijos pakelėje kad galima ir kitu keliu pasiekti taką,tik reik paėjėt 500 metrų
Truputį šalnos gavom,bet pomidorai gerai šiltnamyje gyvena
Šiandien šašlykų sezoną uždarėm,ant nakčiaus šašlykų prisivalgėm,nes dieną nieks laiko neturėjo
O man labai patinka tos baltos senoviškos kalijos
Ate, vargšele, tai pas mane baliavodama sušalai. ? Atrodo tu skundeisi, kad kojos šala
Kitą kartą būsiu protingesnė. Reikės ieškotis šildomų grindų.
Sveik, mergyte.
Pas mane jokios žalos dėl šalnų, nors silpna buvo.
Nieko gero nenuveikiau, tik rūsį susitvarkiau. Ką ten susitvarkiau, gal kiek pertvarkiau. Radau nupyškėjusį agurkų stiklainį, tai visa lentyna šlapia. Pakeičiau popierių, visokius caro Ruriko laikų konservus ištrenkiau, suvilkau obuolius. Ai, dar šešis maišus obuolių sultims pririnkau.
Vakar jau kūrėme židinį. Bet kas iš to, svetainėje-virtuvėje- hole šilta, pas vaikus viršuje irgi pašilo, o mano vonioje ir miegamajame u-ti-titi- šalta...Paryčiais jau norėjau keltis ir ką nors papildomo užsikloti. Tik tingėjau.
Kaip tyčia MB pečių išardė, kažką ten reikia paremontuoti. Tai nė nežinau kada čia šiluma pasirodys. Nešiosiu į miegamąjį ir vonią tokį elektrinį pūtiką. Pusvalandis ir jau tropikai. Tik elektros rijikas baisus.
Vakar apžiūrėjau, kad iš moliūgų tik Amazonka gyva liko. Turėjau tokius smuiko firmos, tik vienas liko, kiti supuvo nuo drėgmės. Didžiųjų ne tik vaisiai, bet ir stiebai nupuvo. Pasiklausiau pletkų apie rimtus daržininkus, pas visus trūkumas moliūgų/

Sveik, mergyte.

Pas mane jokios žalos dėl šalnų, nors silpna buvo.
Nieko gero nenuveikiau, tik rūsį susitvarkiau. Ką ten susitvarkiau, gal kiek pertvarkiau. Radau nupyškėjusį agurkų stiklainį, tai visa lentyna šlapia. Pakeičiau popierių, visokius caro Ruriko laikų konservus ištrenkiau, suvilkau obuolius. Ai, dar šešis maišus obuolių sultims pririnkau.
Vakar jau kūrėme židinį. Bet kas iš to, svetainėje-virtuvėje- hole šilta, pas vaikus viršuje irgi pašilo, o mano vonioje ir miegamajame u-ti-titi- šalta...Paryčiais jau norėjau keltis ir ką nors papildomo užsikloti. Tik tingėjau.
Kaip tyčia MB pečių išardė, kažką ten reikia paremontuoti. Tai nė nežinau kada čia šiluma pasirodys. Nešiosiu į miegamąjį ir vonią tokį elektrinį pūtiką. Pusvalandis ir jau tropikai. Tik elektros rijikas baisus.
Vakar apžiūrėjau, kad iš moliūgų tik Amazonka gyva liko. Turėjau tokius smuiko firmos, tik vienas liko, kiti supuvo nuo drėgmės. Didžiųjų ne tik vaisiai, bet ir stiebai nupuvo. Pasiklausiau pletkų apie rimtus daržininkus, pas visus trūkumas moliūgų/
Iš Kaimo, maniškis pečių permūrijo kovo mėnesį, tai irgi teko pastirti ilgokai.
Man irgi kleomės visai patiko.
Ryt avietes nuskinti, bo šiandien nespėjau, darbavaus ilgai.
Man irgi kleomės visai patiko.
Ryt avietes nuskinti, bo šiandien nespėjau, darbavaus ilgai.
Ik, ne pas tave sušalau. Aš nagla, aš sirgdama atvažiavau. Labai visas sutikt norėjau, pasiilgus buvau. Pati kalta. Viskas ok, jau po truputį ir kalbu ir kosėt pradedu. Atleido pkaučių spazmus. Bus gerai.
. Šiandien jau kaimuke buvau. Nieko dar dirbt nevalioju, bet nors truputį oro pakvėpavau. Darbą kitiems koja parodžiau.
. Grįžus pamezgiau tokių mielų dalykėlių. Viskas ok. Turiu nedarbingumą iki penktadienio. Privalau pasveikt.

Labas rytas.
Aš irgi pagalvojau,kad Ate,susitikime sušąlo?Sveik Brangioji.

Vakar pagaliau sumarmaliavau prastus pomidorus.

Irgi sumaliau kibirą pomidorų. Reikia kaip nors sėdimąją nuo krėslo atplėšti ir bent pakaitinti, kad iki ryto neprarūgtų.

Labas rytas.
Ruošiausi vakar bent kibiriuką pasirinkti,o gavosi visi du.

Šiandien pasimalsiu po parduotuves,oras niekam netinkamas.

laju take nebuvau, buvo dukra, sake aukščio truksta ten 
Sveikos
vakar nepažiurejau, kad pečius neisikures, tai vakare ui kaip vėsu jau buvo
pomidoru padažui nemalu, tiesiog kai viskas pašunta pereinu su blenderiu ir greičiau ir patogiau
liko dar žoles kampas negrebota, bet ner ten daug tai gal kai lietus baigsis nulėksiu, cesnakai gal jau reiktu sodinti?

Sveikos

vakar nepažiurejau, kad pečius neisikures, tai vakare ui kaip vėsu jau buvo

pomidoru padažui nemalu, tiesiog kai viskas pašunta pereinu su blenderiu ir greičiau ir patogiau
liko dar žoles kampas negrebota, bet ner ten daug tai gal kai lietus baigsis nulėksiu, cesnakai gal jau reiktu sodinti?