Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

faktas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ką, šlapdribos ateina bigsmile.gif Ir vėl bus pėdos šlapios, visi batai leidžia vandenį ax.gif
Pažiūriu serialą per lnk ir miegot. Ryt kaip cypka turiu būt, "Savaičių" ir "Žmonių" diena, aplinkinių namų senukai lankysis wub.gif smile.gif
Nusipirkau vieną kurkuma, kaip juos mėgstu, neatsilaikiau, maksė viliokė, akcijomis suviliojo, ai..
Atsakyti
Kaip sau norite nu yra tokiųųųųų jaunų mamų.....šiandien vienai pirštą pasukiojau prie smilkinio.Važiuoju ryte pro darželį vaikų,jauna mamytė darinėja mašinos dureles,mergaitė 2-3 metukų po gatvę varinėja su žaisliuku rankose.Priekyje vyriškis važiavo,net pasimetė,apvažiavome mergaitę,mama tupa ,žiūri man į akis,tikrai pasukiojau pirštą. blink.gif Paskui gailėjausi,kad neatsidariau lango,reikėjo iškolioti.Paskui per galinį langą žiūriu,pati perėjo per gatvę,nei rankos vaikui nepadavė,mergaitė kažkur šalia perėjo.Mūms aplamai rytais nervai ima,kaip mamos ima vaikus iš mašinų kėdučių,į važiuojamąją dalį atsidarę dureles.Ką negali kėdutės perdėti į kitą pusę salono?Su mb nukalbėjome jei turėsime gyvenime kada anūkų,tikrai prisakysime ir saviems ir patys gyvenime taip nesielgsime. ax.gif
Nuo vienos obels suskyniau 11 dėžučių obuolių,dar nuo žemaūgės 3,dar surinkau kibirus,važiavau atsargiai,bijojau išsiskės mano mašiniukas. bigsmile.gif
Nusipirkau internetu porą kg šuns-avies siūlų,megsiu mb ir pusženčiui po megztinį. mirksiukas.gif
Atsakyti
ne tik jaunu mamų bet ir mokiniu, pas mus tose perėjose kur prie mokyklu tai žiauriai reikia atsargiai važiuoti nes vaikai tiesiog išpuola į perėją net nesulėtinę žingsnio nuo šaligatvio ir dar demostratyviai užsukę galvas nuo atvažiuojančiu mašinu į priešinga pusę, nu gryn savižudziai unsure.gif
Atsakyti
nedėmesingi visi kelyje........

skauda mažą rankos pirštuką ir nesuprantu kurioj vietoj skauda, nes apspaudžiojus jokio skausmo nejaučiu, o vat ramybės būsenoj-nors stauk unsure.gif

kepiau obuolių napoleoną, taip pyragas vadinas. Tačiau nieko ypatingo, valgomas ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida teisi, mamkoms viskas pofik. Šiandien panelė pavėlavo į autobusą, turėjau akis išdegus lėkti ir pavežti į miestą. Ryte mašinų pilna, tokia nei tamsa nei šviesa. Kaip tik pravažiuoju darželį. Pilna mašinų, skersai kelio dar varinėja su vežimėliais, nei apsidairyti nereikia. Ogi visi skuba, matomumas blogas, užvažiuosi, už durą kaip už gerą atsakyti reikės. blink.gif
Labai nusidirbau. Derlius važiuoja į sandėlį, visur strimgalviais. Dar baigiu sultis iškaitinti.
Ryt laukia įtariu bais šlykštus darbas,. Jau temo, įlėkiau į sandėlį, skubėdama nė šviesos nedegdama kibiru pasėmiau iš didmaišio grūdų, staigiai nulėkus supyliau į malūną. Paleidau, gerai ėjo, paskui pradėjo nebebyrėti. Paniurkiau dozatoriaus rankenėlę, vis tiek nebėga, pasklido superšlykštus kvapas. Įtariu, būsiu sumalusi arba šviežiai pagaišusią pelę, ar dar ką nors baisesnio. blink.gif Supyliau kalakutams sveikus grūdus , tesižino. Bus alkani - sules. Kaupiuosi, ryt reikės išsemti visą reikalą ir pasižiūrėti... blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Taip ir bandžiau įsivaizduoti tą kvapą. blink.gif blink.gif
Aš dabar galvoju kaip apsaugoti obuolius nuo pelių.Jau atrodo išnyksta ir vėl randu obuolius apgraužtus.Vienas išnuodijame,kitos ateina. ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
rytas tamsus unsure.gif

Kaimietuke, fuiiiiiii blink.gif blink.gif čia siaubo filmas helouvyno nakčiai biggrin.gif

Ingridėl, dar nepradėjai puokščių daryt?

Atsakyti
Jurginėli,dar vis abejoju ar pradėti šiemet? ax.gif
Atsakyti
Jurginėli, turėjau ir didesnių siaubo filmų. biggrin.gif
Senai gerais laikais pabėgome su drauge iš paskaitų. Pavasaris, oras jau šiltas, o ir vanduo kaip sykis. Tai ką ? Varome prie Nemuno. Pasideginsime, gal nusimaudysime. Nueiname, tuščių smeliuko plotų nelabai.. Randame lygesnę vietelę, apsitiesiame pleduką ir neriame į saulės vonias. Tik vis kažkas nerealiai smirda. Nusprendžiame, kad iš netoliese esančių valymo įrenginių parfumais paduoda. Pagulėjome kelias valandas, keliamės, purtome pleduką. OMG. Pasirodo, atostogavome ant padvėsusio šuns, kurį pavasario polaidis kažkiek žolėmis ir smėliu apnešęs buvo. lotuliukas.gif
O dėl maltų pelių, tai turėjau ir didesnių padarų , paruoštų kepsniui.Karjeros pradžioje dirbau sandėlių agronome. Vieną dieną komanda, : greitai paruošiate sandėlius, pradedame kulti. Su darbininkais apibėgame aruodus, apžiūrime, į kuriuos jau galima leisti grūdus. Na, kaip ir visuose kolektyvinės atsakomybės sandėliuose žiurkių galybės. Tereikia pakelti akis į viršų, nuo sąramų kabo tokios plikos uodegos. Gali timptelėti ir riebus padaras nukris po kojomis. Tada sugalvojau patikrinti norijas. Prieinu prie pulto, suspaudžiu kelis mygtukus.. suūžia , kažkokie garsai... tada pamatau per sienas ir iš norijų drimbančias žiurkes. Banga pakilo ir mauna link manęs. Kadangi netoli buvo durys, spiegdama puoliau pro jas. Pirmas sunkvežimis su grūdais jau stovėjo prie išpylimo , tai pati nė nepajutau, kaip oru užlėkiau į kabiną. Tas žiurkių tumulas išdundėjo pro duris ir nuvingiavo į šalia esančias dirbtuves. Ačiūū Dievui, ten dirbantys vyrai ne tokie jautrūs ekstremaliems vaizdams. Paskui darbininkai už šonų graibstydamiesi prikalbino išlipti, mol, pavojaus nebėra. biggrin.gif Tai jie iškrapštė iš norijų žiurkienos faršą, man tereikėjo iš toliau pasižiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 19 spalio 2017 - 08:36
gerai, kad ryte darbe buvau ir pavalgiau, nes nuo Kaimietukes nesvankybiu galima laikytis dietos biggrin.gif nieko nebeesk.
Labas
Mano savaitgalis prasideda wub.gif
reik brugmansijas svetiman skladukan suvilkt, kol salnos ar slapdribos neuzejo.
Reiks talkininku ziuret biggrin.gif
Atsakyti
Oi oi, tik nereikia čia nekaltosios mergelės vaidinti. biggrin.gif
Įtariu, kiekvienai yra nutikę kas nors nelabai košerno.
Tik aš esu optimistė, visur matau pusiau pilną stiklinę.
Kaip sakoma, patekti į istoriją labai sunku, o įsivelti visai lengva. yahoo.gif
Tiek mano, tiek Mb giminė visa tokia pakreizėjus. Atsitinka tiesiog sveiku protu nesuvokiami nuotykiai. Paskui užstalėje pasakojamės ir raitomės iš juoko. biggrin.gif
Mums sprogsta šaldytuvai ir kiaušiniai dantyse, svetainėje priš..ka arkliai ( ne balti ), po pagalve miega ežiai... Na, gyvenimėlis linksmas. tongue.gif Jei ką nors vakarieniaujant vaikams papasakojame, tada rodoma į mus pirštais " va mums tai nieko negalima, o patys ką krečiat "
Atsakyti