Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas
saule sviecia visa diena wub.gif
babuliukui poprasciai, i kaimynes motinos metines nejau. Kaimyne supyko. Ramuneliu as jai nevirsiu, gal taip praeis biggrin.gif Pasisodinau cesnakus ta proga.
Jokiam darbui meiles ner. ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
tuoj temos pavadinimas tiks,rašo,kad sniego gausit unsure.gif ,tuoj ir gruodis...
pas mus irgi pila,antra para beveik be sustojimo,ko ne Venecija? ,brist reikia

mes remontais užsiėmę,baigia dažyt sienas svetainės,surinko sekciją,išskalbiau užuolaidas,laukia lyginimas,daiktų dėliojimas,valymas... ,o už lango tamsu,liūdnas vaizdas,dar prisapnavau briedo visokio,niekaip negaliu ramiai išsimiegot,kankynė taip keltis rytais,galėtų darbas iki išnaktų būt,vistiek nemiegu,o ryte pasivartyčiau lovoj,man patiko ligoninėj naktinėj pamainoj dirbt biggrin.gif

visą savaitę po darbo su dičke ir mažiukais gastroliavom,oras puikus buvo,tai r prie jūros važiavom,ir po senamiestį bastėmės,kokių gražių vaizdų prisižiūrėjom,spalvotas miestas,rožės žydi,lauko kavinukėse taip smagu kavos išgert wub.gif ,mazgis miegalius,net nejuto,kad tiek ,,apvažiavo,, biggrin.gif

dar amatininkų mugėj buvom,gražių darbų yra,bet kainos... ,perspjauna ir kaziuką

sode darbus baigiau,nors dar reikės nuvažiuot,kelios rožės žydėjo,nenukarpiau,gaila buvo,dar ir braškių yra,bet žalių neskinu,o kai parausta pelės išsidalina,išėstas vidus visų

sugalvojau,kad reikia siuvimo mašiną pirktis,vis atsiranda reikalų visokių,noriu pagalvėlėm užvalkaliukų,gatavų nerandu,o audinio tinkamo yra,pasisiūt greitas reikalas,bet nėra kuo ir taip vis dažniau nutinka

darbe žaislus dažom,medinukus vaikų darželio vaikam,visai įdomus darbas,nėra griežtų taisyklių,davė objektus,dažus,teptukus ir terliok kaip nori,smagu,skubėt nereikia,niekas per petį nežiūri,tai žaidžiam biggrin.gif ,tik tas kėlimasis rytais... ,kavos termosą nešuosi,paskui ilgu koridorium kursuoju iki wc,sportas biggrin.gif

Merii,pas mus daug prekių iš Italijos,Ispanijos,Graikijos,veža tikrai,kiek važiavom tiek matėm ir iš Vokietijos ,ir iš Lietuvos ,,fūras,, prie sandėlių,vyną krauna,vaisius,daržoves...,sandėliai didžiuliai...

man gražgarstės tik įmaišytos į kitus žalėsius skanu,vienos nelabai,o kai dar kokių šalia pridėta visai kitas reikalas,skonio prideda

viskas,gavau sekciją,einu dėliotis,reiki susitvarkyt,rytoj pas kinderius eisiu,cepelinų diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 10 21, 15:10)
Labas
saule sviecia visa diena wub.gif
babuliukui poprasciai, i kaimynes motinos metines nejau. Kaimyne supyko. Ramuneliu as jai nevirsiu, gal taip praeis biggrin.gif Pasisodinau cesnakus ta proga.
Jokiam darbui meiles ner. ax.gif

Babuliukui sveikatos, ar kas rimto darosi?

Kurgi ta saule, tik dabar lyt nustojo, nesodinta cesnakai plaukia mano darzas, tikrai kad venecija

Man tai aplamai dabar keistai rodo kai atsidarau tema, pirma išmeta ta zinutę su ei.erasciu o tok paskui jau kad ką parašyta unsure.gif
Atsakyti
jauc pati susargdinau. Spaudimas ir silpnumas ax.gif
nei laselis lietaus nenukrito, saule sviecia, nesalta biggrin.gif
Atsakyti
Kaip diena, taip naujiena. Matroskinas pasą nukišo. Visą dieną ieškom, bože, bože...
Atsinešiau iš lauko klivijas, palergonija, begonijas. Dar liko vienas vazonas, jei išgyvens po nakties, ryt paimsiu. Nlb noriu tos gėlės ax.gif
Atsakyti
Pas mus tik keli lašai ryte nukrito, o paskui saulutė dangumi ritinėjosi. Labai graži diena. Daug nudirbome, susitvarkėme nuo šiukšlių sandėlį, suleidome kelias priekabas svogūnų. Paskui ventiliatorius užkūrėme, lauke sausas oras, liuks.
Panašu, kad šalna bus baisulinė. Temstant dar nuvažiavau į parduotuvę, ji žemesnėje vietoje, kažkaip šaltoka. Brrr
Gražgarstė tai rukola. Man jos vienos labai skanios, vos ne kaip saldainiai. Meri, puikiai auga pas mus.
Atsakyti
anytos katino nuo ankstyvu pietu nemaciau. Gal kur uzdarytas, jauc kaimynu garaze.Eit klaust negaliu jai as dabar priesas.
Atsakyti
visa diena tamsi, su lietum unsure.gif
jūs ne Lietuvoj tikriausiai gyvenat unsure.gif blink.gif

Sapniuko babuliukui sveikatos 4u.gif

cepelinai išvirti ir suvalgyti. Susinervavau-diedulis ėmės padėt sutarkuot bulves, išsitraukė sulčiaspaudę, bet ana tokių čipsiukų palieka, reik išrinkt, o dar dalies nesutarkavo, teko tarką traukt, su ta pavarė, bet reik išsunkt, tada susitaisė sulčiaspaudę ir su ja pabaigė, aš čipsus išsirinkau. Tešla gavos per skysta, galvojau, kad bus vsio...... vnž. padarė man darbo trigubai, laiko sugaišau irgi trigubai...... nu padėjo....

valgau saldainius su skaniu laipsnių turinčiu įdaru tongue.gif
Atsakyti
Panašu, kad tik mes su jurgineliu gyvenam lietingoje lietuvoje bigsmile.gif po pietu taip lijo kad zvakutes vos ant kapu uzdegem

Sapniuk kaip tu galejai ja susargdinti?

O mes metu likerio bandom ragauti ir visas bacilad vaikyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 spalio 2017 - 18:48
Lyžuka, nepadaugink mirksiukas.gif biggrin.gif ai, dainuosim duetu biggrin.gif

dieduliui sloga, daviau vitaminkių c žirniukų, turi purškalą nosiai, arbatom pagirdysiu, tikiuos išsisuksim
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 10 21, 20:38)
padarė man darbo trigubai, laiko sugaišau irgi trigubai...... nu padėjo....

va todėl vyras virtuvėj man priešas,jei kepa kiaušinį,tai paskui ne tik tris metrus aplink keptuvę turiu išvalyt,bet ir grindis,balkono duris,šaldytuvo šoną... ,o jis gi iš geros dūšios,palepint pusryčiais nori...,tai dabar tik kavą išverda ir maksimum sumuštinį sutepa,abu laimingi liekam biggrin.gif biggrin.gif ,ai,dar užsuka šeštadienio rytais į kepyklėlę,visi trys suvalgom po šiltą bandelę,jam pakeliui,o mums malonumas...,bet čia ne kiekvieną,ne visada ryte į darbą lekia

gal kuri norit užuolaidą išlygint? nedidelė 3 x 2.45 ,neprisiverčiu,o reikia ax.gif
Atsakyti
Pas mane irgi virtuvėje tik mano tvarka. MB visiškai negabus kulinarijai. Jo sugebėjimų apoteozė išsikepti kiaušinienę arba išsivirti bulvių.
Ale turiu jaunąją virėją. Gamina skaniai, bet koks jovalas lieka. doh.gif Viskas , kas įmanoma nubarstyta miltais, džiūvėsiais, o viršūnė - tai pilna kriauklė pramaišiui lėkščių, lentelių, puodelių su visais kavos tirščiais. Tai nuo ko pradėti plauti tą jovalą ir pirmiausia : kaip pasiekti kempinėlę nuo dugno. blink.gif Tada apstaugiu padėjėją ir susipykstame.

Atsakyti