Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

nu nekalbat tai su savim pakalbesiu biggrin.gif
brugmansijos jau skladuke, saugios.
Geros rytoj jums darbo dienos wub.gif
Atsakyti
Nu joooo..., kaip ir visi, perku pigiausią šlapianką, kur kg 1,5 Eur panašiai kainuoja, aiškiai su žiurkienos priemaiša, bet niekis, gerai suprieskuoniota, ėsti galima ir kad tik jos būtų biggrin.gif
Namuos senis neršia. Sakau jam, kad už langelio kasdien šimtai viskuom nepatenkintų, bet kur tau, taip išnervuoja, kad tuoj pradėsiu visa kratytis, ai...
Turėsiu halymo, gali būti, kad siūsiu vienai poniai sijoną.
Savaitgalį sužiūrėsiu kaip ta mano Čaika ir overlokas, ar gyvi, nes seniai judinti, reiks sutept alyva. Bliamb, nors kavai užsidirbčiau biggrin.gif
Atsakyti
O mano brugmansija gal nakvos lauke. Dar mano šeimos vyrai malasi laukuose blink.gif Skubame iš piktosios gamtos nors šį bei tą paimti.
Meri, neatsistebiu, iš kur pas tave tiek talentų wub.gif Aplink šitokią moterą vyras "na cypočkach" turi ratu eiti. 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na aš kad laiko sutaupyti visada sm skaitau valgydama. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Ingridėl, skanaus 4u.gif aš dar alkana biggrin.gif
turiu krūvą sausuolių, tad vėl planuoju darytis puokšteles. Mačiau turguj visokių pridirbta, vainikėlių pripinta, bet kainos blink.gif blink.gif

mano česnakai dar nepasodinti, geriausiu atveju tik pirmadienį sodybon pakliūsiu......
bus šalta kapstytis.....
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

pas mus šalna -2 bet toks įspūdis, kad buvo ir daugiau, nes mašina visa apledejus, stiklas šilo ilgai, o ir šiaip ne kurortai lauke jaučias smile.gif, reikia lauko kranai išuštinti jau turbut unsure.gif , o dar noriu skudurų į carita išvešt, na kam juo į konteinerį kai gal dar kas pasinaudos
Atsakyti
Buvo šalta, bet ne taip baisiai.
Trinu, ir tai praeis, ai.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 20 spalio 2017 - 19:57
Buvo šalna, bet gal pažeme. Jurginai dar žydi. yahoo.gif
Darbymetis kaip reikalas. Tik ką grįžome, kol viską sustumdome, kol užrakinėjame. Dar sugebėjau vos ne ant kiemo užklimpti. Buvau pamiršusi tokią balutę, viena ranka vairą sukioju, kita telefoną maigau atsipūtusi, ir Bzzzz nusmegau. Paskui MB su traktoriumi išlupo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tai kad anksti temsta,jau taip darbai apmažėjo.
Ryte darbe pieva balta buvo.Jurginai vietomis apšąlo,vietomis dar vazonuose surfinijos žydi. bigsmile.gif blink.gif
Išvažiuojame pasikultūrinti sostinėnė,mažasis siūlo buto raktus,išmauna Olandijon,butas laisvas,bet pasakiau sava lova brangiausia,tegul ir naktį grįšime. mirksiukas.gif
Kokią nesamonę vakar gavau.Nemažai užsisakinėju siūlų internetu,bet toki nesamonę pirmą kartą gaunu.Laukiau savaitę tikrai tamsiai pilkų siūlų,šuns-avies,2kg.Atidarau siuntinį,dvi babinos šviesiai pilkų,matosi tikrai tokių siūlų kokių norėjau tik spalva ir porą palaidų tamsiai pilkų,visai ne šuns vilna,panašiai avies ir tai maišyta,visai kito verpimo,storio.O ir kaina kur avies ,kur maišyta su šunimi. blink.gif rolleyes.gif Einu tikrai viešai aparašysiu į jų puslapį,kad kiti neapsigautu. ax.gif Aš tikrai nebe žaisiu su siuntimais atgal. ax.gif Svarbiausia patikrino,kad jau turi tamsiai pilkų.Nežinau ar mane durna jie laiko?????? blink.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

pliaupia...........

Ingridėl, kaip nemalonu blink.gif

Meri, perskaičiau dar neištrintą postą-jei turi rašytinį patvirtinimą, kad viskas ok, kaip vėliau gali reikalauti trūkumo? o dėl žmonių sąžiningumo-tai daros retenybe unsure.gif

pusė nakties nublūdijau, dabar reik į parduotuvę eit, maniškiai užsisakę cepelinų-bet bulvės dar rusy, o grietinė parduotuvėj, o visi kiti miega blink.gif tikriausiai einu aš pyrago kept obuolių biggrin.gif

o pila vis geriau......
Atsakyti
Vilniuje lyja????
Aš irgi prastai miegojau,kažkokia boba naktį klykavo,paskui durys nuo skersvėjo užsitrenkė,paskui bijojau pramigti. ax.gif
Aš jau obuolių pyragą iškepiau ir kepsniukų jau prikepiau,tai gi mama iš kaimo atvažiuoja. biggrin.gif biggrin.gif Vakar riešutėlių prikepiau............. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nabašnykus sapnavau, tikrai keisis oras.
Ar valgėt garžgarsčių salotų? Man vienas pirkėjas dėžutę davė. Nebuvau ragavus, bet gal ir nieko su bulbom. Bet kaip įdomiai, rašo, kad iš Italijos, negi tikrai iš ten veža?
Taip nėra nuotaikos, kad ne tas žodis, ai.. Gal pasiurbliuosiu namus, tvarkymasis lb padeda biggrin.gif
Atsakyti