Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Lim, as pirmiausiai ziureciau kiek jo poziuris su tavuoju sutampa. Jei galetum "pasirasyt po kiekvienu zodziu"- tai gal nieko tokio, skelbk kazka pas ji. O jei nenori kad jo mintys asocijotusi su tavo vardu, tau nepriimtinos, tt- neleisk ir taskas.
Atsakyti
Lim, pritariu Mergionai del publikaciju.

As turiu iki antradienio Delfi straipsni parasyt apie siltnamius, na gal ne vis straipsni, tam tikras dalis, 0 ideju dabar. Padaziau tvoros gabaliuka kol dazai baigesi, atlaidineju saldikli (ir kam man to reikejo, gal du metus buvo nevalytas, tai nezinau ar iki vidurnakcio atsileis) ir Lidle prisipirkau visokiu saldytu pusgaminiu, ot protas.

Reiktu butinai prisest prie darbu, bet gal rytoj... Vyras Vokietijoje, tai matyt steigsim atstovybe ten. Gal kas turit smart lietuvi Vokietijoje, kuris noretu su mumis dirbt? Vokieciu kalba butinai. O tai vyras sake mane I greituosius kursus issius... Priejo vienas, sako ar per 4-6 sav padarysit 9000 stoginiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 09 03, 14:21)
<..>
Ne į temą. Kiek galima leisti? Vienas blogeris jau trečią kartą bando publikuoti savo straipsnius mano grupėje. Prieš porą mėnesių, prieš savaitę ir va šiandien. Pirmus du kartus leidau, dabar jau nežinau. Kada baigiasi "kolegiškumas"? Leisti/neleisti, nereaguoti/paaiškinti. Nesugalvoju, kaip pasielgti. Ir draugiška noriu būt ir išnaudojama būt nesinori.
Ai apie kvapus. Mūsu seras turi uždarą dėžutę su filtrais, tai kvapai prasimuša tik kai gėdos pelėdos praleidžia valymą.



ivesk prierasa: straipsniu skelbimas galimas tik suderinus su tavim. gali nuoroda det. jei i tema viskas - tau nuo to tik geriau. jei ne i tema- kitas klausimas.
Atsakyti
Veluma oho apimtys. Panašu kad tuoj savam versle turėsi geidžiamą algą.
Atsakyti
Ačiū už komentarus ir patarimus. Parašiau jam žinutę su pasidžiaugimu, kad pamėgo pas mane publikuotis ir parašiau, kad mane irgi pradžiugintų reklama jo puslapyje. Paklausė, kokia ir prapuolė - žiūrėsiu biggrin.gif


QUOTE(karra @ 2017 09 03, 15:30)
ivesk prierasa: straipsniu skelbimas galimas tik suderinus su tavim. gali nuoroda det. jei i tema viskas - tau nuo to tik geriau. jei ne i tema- kitas klausimas.


Tai be mano mygtuko paspaudimo niekas į eterį ir nepakliūva ax.gif


Veluma, kokios puikios naujienos dėl plėtros! Labai smagu matyt kaip "kūdikis" jau išaugo sauskelnes ir bėgioja po svietą smile.gif
Atsakyti
Na, cia is serijos "nepersokes griovio nesakyk op", tai neturim realaus nieko dar. Tiesa, tik Latvijoje nuo spalio 1-os vienas zmogus, nuo nauju -dar vienas. "Imsim" Rygos rusus turtuolius biggrin.gif Bet as vis tiek tikiu, kad nuosekliai dirbant, kazkada vis tiek ateis ir atrasim ka nors, kas leis pakilti i kita lygi. Tik, aisku, su mano planavimu, vyras gavo viena sezona. Jei kitais metais tokiu pat metu busim ten pat -eisiu ieskot samdomo darbo smile.gif. Manau, man metu uzteks susivokti kas ir kaip. Man lengviau, turint plana B.

Nors dar mintyse "voliojasi" ir savo nuosavos veiklos ideja, tik dar tokia neuzbaigta, neismyluota, neisgalvota... tai nezinau ar isvys dienos sviesa ir kada? Gal cia bus mano kūdikis 4, tai po kokiu 9 men smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veluma: 03 rugsėjo 2017 - 17:59
QUOTE(Veluma @ 2017 09 03, 17:54)
Gal cia bus mano kūdikis 4, tai po kokiu 9 men smile.gif


lengvo nesiojimo nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Keksiukus su kumpiu išbandžiau. Šeimos vertinimu - šilti visai nieko. Šalti įvardinti kaip "valgomi". Dukros vertinimu - jei jau tokie, tai kumpio reikia bent dvigubai daugiau, bet geriau paprasti saldūs  :huh2:  

san, kaip tavo sūrio-morkų. Ar verti dėmesio?

Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 09 03, 20:51)
huh.gif  </p><p>san, kaip tavo sūrio-morkų. Ar verti dėmesio?</p>


na mums su B - žiauriai skanūs. Kaip vaikai valgys, galėsiu pasakyti rytoj. Aš dariau pasitelkus kelias internetines įdėjas ir savo fantaziją. receptas maždaug toks:
4 kiaušiniai, 200 g sviesto, 2 labai didelės smulkiai tarkuotos morkos, ~200 g varškės, ~200 g stambiai tarkuoto fermentinio sūrio (pasitaikė parūkytas), sodos, šaukštas grietinės, druskos ir prieskonių pagal skonį (dėjau nemažai kario ir truputį čili). Viską sumakaluojam ir kepam.

Miltų būtų gerai nepamiršti - dėjau kokius 2-4 šaukšus kukurūzų miltų (na tiek, kad tešla būtų "riebios grietinės tirštumo").
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo san: 03 rugsėjo 2017 - 20:15

Lim, ačiū už smagų vakaro skaitinį :4u:  Labai teisingos mintys, stengsiuosi taip ir daryti.

Atsakyti

san, jau buvau beklausianti, o kur miltai arba bent jau kokie džiuvėsiai  :) Ačiū už receptą. Išbandysiu kitą savaitgalį.

Atsakyti
San , bandysiu ir aš Tavo morkų keksiukus savaitgalį, skaniai susiskaitė smile.gif

Lim , o kur galima paskaityt Tavo blogą, ar jis ne visiems?
Atsakyti