Labas nuo ryto

pasibaige mano atostogos, jau penktadieni buvau darbe, gal ir neblogai sugryzt i rutina. kartu ir vasara pasibaige, dienos sutrumpejo - sukasi amzinybes ratas. Svarbu gyvenimas tesiasi.
prisitryniau pusle ant pado, aisku ja praduriau isdezinfekavau bet vistiek skauda kai vaikstau, gal kas ka paturtu, gal tepti kazkuom?
Vakar pajunge elektrinius vartus, tai nebereikia is masinos lipti lauk, kad atsidaryti, sioks toks patogumas. Namas keiciasi kasdien, smagu po darbo apvaiksciot ir pasiziuret dienos pokycius. Netoli musu zmogus nupirko namuka (cottage) - atrestauravo, pastate priestata, dabar pardavineja. kaina mane nustebino, ziuresim per kiek laiko parduos ir uz kiek. Vel mintys sukasi galvoj, kiek mes gautume, nes musu namas daug didesnis - apmastymuose. Imetu nuoroda i parduodama nama, jei kam idomu
http://www.propertyp...rochure/3968985Paveluotai sveikinu visas mokiniu mamytes su prasidejusiais vargais
Mergiona, grindis plaunam su nugreziama sluota, niekur ten nesilieti ir viskas svaru. Rubus, ranksluoscius naudojam viena karta, tada i skalbiniu deze ir skalbiam. del sedevru, tai manau, nupirkciau po grazu kietasieni aplanka, duociau kiekvienam uzsirasyti savo varda ir ten viska saugociau, aplankai gali stoveti lentynoje, darbeliai issaugoti, arba galima viska talpinti grazioje dezeje.
Mergiona, tu turi daug katinu, man idomu kaip del kvapo, nes musu senis vienu metu buvo laikomas name, turejom uzdara tualeta jam, pirkau kvepianti, kvapus sugerianti smeliuka, ber smirda vistiek. Kaip jus sprendziat ta problema, ar tiesiog susitaikai su kvapu? Dukra turi 2 sterilizuotus katinus, tai irgi jauciasi siek tiek kvapas, niekaip neina juo atsikratyti.