Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas smile.gif -600g.Jau beliko 3,6 kg ax.gif ,o tada 10kg biggrin.gif
Oneiga,baig cia taip greitai kudet!!!negi nesikapstai darzuose,kaip cia taip nesipliusuoja? tongue.gif As tai prazuvus sode,Jau greit galesiu siltnamin sodinti.Mastau ar jau galima butu pomidorus ten perkelti unsure.gif
Gelyna teks kazkur perkelti,lysveles kelias isirengti...zodziu kol zole nesuzele turiu ka veikt biggrin.gif Praktikuosiuos ar tikrai reikalinga man sodyba rolleyes.gif
As**,isigyk trecias svarstykles,bus lengviau nuspresti kurios tiksliausios biggrin.gif Beje pas mane taip yra tongue.gif
Charllote,siandien pietausi?Vaisu koki sunaikint didelio prisivertimo nereikia mirksiukas.gif
Katyte,neblogai patyliukais nusimetei svoriuko bigsmile.gif 4u.gif
Siandien iseigine nuo sodininkystes darbu.Matysiu kaip cia svoris sureaguos i tai.
Atsakyti
Labu, grizau ka tik po sporto, ziuriu pietukam vaisiai, kaip neidomiai, taip norisi kazko rimciau papietaut

nugis ir parsinesiau is mamos svarstykles, tai dabar taip mano naujos rodo 73.9, mano senos 73,6, o mamos 73,3, tai jauciu vadovausiuos savo senosiom o naujas gal reiks nest grazint jei priims atgal, nes nu kam man jos jei per daug rodo :DDDDDDD va taip ir pasakysiu kai nunesiu lotuliukas.gif

Mute, kokia saunuole sode kaip darbuojiesi wub.gif jauciu pas tave labai grazu pavasari ir vasara ir darzo gerybiu pilna
Atsakyti

Mute,bite darbininke Tu :4u: Pomidorams tai dar anksti i silnami.Bus dar salnu ir nusaldys,nebent pas Tave sildomas?Pas mane jau ridikeliai sudyge,bet daugiau tai niekas.

As**,prajuokinai su tom trim svarstyklem :D Aisku,kad nesk atgal,gi matai,kad nesamones rodo :D

A tai sakot,pietums vaisiai buvo :hmm: Suedziau sureli,banana ir spurga :unsure:

Atsakyti
QUOTE(as** @ 2018 04 12, 13:53)
Labu, grizau ka tik po sporto, ziuriu pietukam vaisiai, kaip neidomiai, taip norisi kazko rimciau papietaut

nugis ir parsinesiau is mamos svarstykles, tai dabar taip mano naujos rodo 73.9, mano senos 73,6, o mamos 73,3, tai jauciu vadovausiuos savo senosiom o naujas gal reiks nest grazint jei priims atgal, nes nu kam man jos jei per daug rodo :DDDDDDD va taip ir pasakysiu kai nunesiu   lotuliukas.gif

Mute, kokia saunuole sode kaip darbuojiesi  wub.gif jauciu pas tave labai grazu pavasari ir vasara ir darzo gerybiu pilna

NESK TAS NIEKADEJAS priduot atgal.Tikrai turi priimt.
Oi,sode pas mane tik uogos(avietes,braskes,serbentai) ir obuoliai su slyvom gerai derejo.Uzleidus buvau....siais metais taisausi tongue.gif sodininkyste prisimint reikia,bandymus atlikinesiu biggrin.gif Ziuresim kas is manes gausis rolleyes.gif
Siltnamis tai tikrai grazus biggrin.gif knisames su MB jau pora savaiciu prie jo tongue.gif

Oneiga,tai kada juos ten istremti bus galima?as noriu palanges atlaisvint unsure.gif
Bandysiu siemet arbuzu prisiaugint biggrin.gif
P.S.as sode ne darbuojuos,o vietoj sporto sales-SPORTUOJU(nezinau kur neskauda)
Papildyta:
Oneiga!kiek siandien minuso,o gal ir pliuso???smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 12 balandžio 2018 - 17:03

Siandien 0 :rolleyes:

Man rodos,kad dar ilgokai pomidorai ant palangiu zaliuos.Salta dar.O ka pas Tave dideli jau?Manau ,kad be geguzes men nieko nebus.

Atsakyti

Saunuoles visos su minusais!  :4u: 

O pas mane 0, nesuprantu kodel.. gal kad MM prasidejo  :hmm: 

Siandien dar vel be pietu. Bet jau prisipirkau obuoliu ir sakiau ryt nesiuos su savim, bus proga pradet pietaut  :D 

Atsakyti
Sveikos,siandien +1,4 blink.gif ,aisku vakar diena ne be grieko...nu ,bet sitiek pripliusuot...Vakare vytintos zuvies pora gabaliuku ,pyragelio trejeta riekiu-zodziu susidirbau savaite huh.gif Isvada-reikia sode krapstytis ,tada ir svoris nukris biggrin.gif Persiverte visi tie reikalai,praitais metais nuo sodo pliusavosi tongue.gif
Geros dieneles 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

vel 0  :)

Atsakyti

Sveikos,

-100g.. kazkaip nekrenta tas svoris  :hmm: 

Bet kazkaip visos isjudinsim! Nepasiduodam  :4u:​ 

Atsakyti

Vel 0  :unsure: 

Kaip jus laikotes? Ar jau savaitgaliaujat?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ir pas mane 0.Ta proga kepu kugeli :D

Atsakyti
-300g.naikinu ,,griesnuosius'',dar 1,1 liko.Kazi ar pavyks per savaitgali ju atsikratyt ax.gif
Visas paleidziu atostogu savaitgaliniu biggrin.gif papilnekit,kol nors kiek priartesiu prie jusu svoriu tongue.gif
Lekiu sodan svorio mest-sportuosiu su grebliais ,kastuvais rolleyes.gif Vien zoles ravejimas kiek pritupimu!!!kiaulpieniu saknu rovimas...Siais metais noriu sioki toki darziuka uzsiveisti,reikia spet kol piktzoles nepasipyle..
Oneiga,vakar pas kaimyne uzmaciau pomidorus sitnamyje,tik dar vazonuose.Kisiu keleta i zeme,bandyma atliksiu.Jei nepasiseks turiu atsodinimui daug irnesakyk.gif

Atsakyti