laba ryta, -800 vakar kal gavosi apie 1200, meniu aisku ne pagal musu, su improvizavijom, vakare sporto pusvalandukas, liuks, labai patiko kaip gerai pasimankstinau, laukiu kol mazius uzmigs eisiu vel pasportuot, nes kol nemiega tai lipa ant galvos
nusipirkau vakar maxej kazkokiu makaronu 100g 8 kal, maciau panos dukano dietoj juos valgo, praktiskai valgai ir liekneji, nes juose nieko nera nu idomu koks bus skonis, reiks gal siandien ismegint
Pas mane tik-300g,tikrai tikejausi zymiai daugiau :blink:nekitaip pilnatis isdykauja Na nieko,palauksiu,vistiek lasiniai tures pasiduot Siandien pupeliu diena
Pilnatis kalta Skaiciau,kad per pilnati reikia nepamirst vandens gert.As vel kelias dienas ta reikala buvau apleidus
Siandien alkio nejausiu,pupeles gerai pasotina
Na merginos,su jusu kepiniais ir soti budama valgyt uzsinoresi Kazkada ir duona ir batonus namie kepdavaus O vedaru jau nepamenu kada valgiau,noriuuuuu.. Ta proga pribaigsiu pupeles,maniau likuti pasiliksiu rytojui,bet kur cia kai sviezia duona ir vedarais uzkvipinot
O pas mane diena pačiuožusi kaip visada vietoje vištos mėsa su pomidoru o šiaip tai daugiau tik kiaušiniai, pusryčiams, vakarienei, jaučiu ryt vėl nulis bus Amen Papildyta:
QUOTE(Oneiga @ 2017 03 14, 17:59)
Sveikos,
pas mane apskritas nulis.Kazkodel nujauciu,kad bulvinis vedaras nelabai gerai siai dietai