Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

laba ryta, -800
vakar kal gavosi apie 1200, meniu aisku ne pagal musu, su improvizavijom, vakare sporto pusvalandukas, liuks, labai patiko kaip gerai pasimankstinau, laukiu kol mazius uzmigs eisiu vel pasportuot, nes kol nemiega tai lipa ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
nusipirkau vakar maxej kazkokiu makaronu 100g 8 kal, maciau panos dukano dietoj juos valgo, praktiskai valgai ir liekneji, nes juose nieko nera biggrin.gif nu idomu koks bus skonis, reiks gal siandien ismegint
Atsakyti
Pas mane tik-300g,tikrai tikejausi zymiai daugiau :blink:nekitaip pilnatis isdykauja blink.gif Na nieko,palauksiu,vistiek lasiniai tures pasiduot biggrin.gif
Siandien pupeliu diena tongue.gif
Atsakyti
o as jauciuos kazkokia patinus, per ranku pirstus ypac jauciasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2017 03 14, 11:57)
o as jauciuos kazkokia patinus, per ranku pirstus ypac jauciasi  unsure.gif

Pilnatis kalta biggrin.gif Skaiciau,kad per pilnati reikia nepamirst vandens gert.As vel kelias dienas ta reikala buvau apleidus blush2.gif
Siandien alkio nejausiu,pupeles gerai pasotina thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
pas mane apskritas nulis.Kazkodel nujauciu,kad bulvinis vedaras nelabai gerai siai dietai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) 

-400 šiandien 

Işkepiau pirmą kartą naminę duoną, tai ketvirtadalį kepalo suvalgiau :D

Atsakyti
Na merginos,su jusu kepiniais ir soti budama valgyt uzsinoresi biggrin.gif Kazkada ir duona ir batonus namie kepdavaus rolleyes.gif O vedaru jau nepamenu kada valgiau,noriuuuuu..
Ta proga pribaigsiu pupeles,maniau likuti pasiliksiu rytojui,bet kur cia kai sviezia duona ir vedarais uzkvipinot biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane vakarienei zuvis, jetus blogas pasirinkimas dabar taip troskina, kibira vandens galeciau isgert
Atsakyti
O pas mane diena pačiuožusi kaip visada biggrin.gif vietoje vištos mėsa su pomidoru rolleyes.gif o šiaip tai daugiau tik kiaušiniai, pusryčiams, vakarienei, jaučiu ryt vėl nulis bus biggrin.gif Amen tomato.gif
Papildyta:
QUOTE(Oneiga @ 2017 03 14, 17:59)
Sveikos,
pas mane apskritas nulis.Kazkodel nujauciu,kad bulvinis vedaras nelabai gerai siai dietai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Va likimo draugė su apskritu nuliu friends.gif ryt gal geriau bus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas:D Vėl apskritas nulis unsure.gif taip man ir reikia biggrin.gif nieko griesno nevalgiau, bet va stovi vietoje svoriukas kaip pabuciuotas smile.gif
Atsakyti

Sveikos :) duona ne į gerą - +200 :D bet kitaip nekaip, negalėjau susilaikyti. Dabar iki Velykų nekepsiu.

Atsakyti