QUOTE(Robi24 @ 2017 01 25, 22:29)
Ne, liepė paskambint penktadienį, po apžiūros. Bet ir pati gydytoja numano, kad dėl pjūvio problemų nekils, bet dėl vaiko padėties siūlys CP. Tuomet reiks eit vasario 6 d., tikriausiai tuomet ir paaiškės data.
Bet man neramu del streptokoko tyrimo, net nuotaika nekokia. Pagalvoju, jei užeis gimdymas ir paaiškės, kad paskutinę minutę apsivertęs yra ir galima gimdyti. To bijau...
Jei gydytojas neturi atsakymo del streptokoko gimdymo metu, tai suleidzia antibijotikus apsidraudimui. Man pirma karta taip buvo, na as buciau nesupykus net jei butu atejes neigiamas atsakymas.
Papildyta:
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 25, 22:18)
Aš iš po apžiūros klinikose. Mažyliukas turi daug vietos, vandenų užtektinai, duodasi, malasi bilekaip. Leis gimdyti pačiai

šiuo metu pagal kauliukus - sveria 2,900 kg, nebus didelis, kaip pirmasis. Vienas inkstukas vis dar padidėjęs, bet mažiau, nei per pirmą apžiūrą.
Sakė jis jau taip visas įsistatęs, išsilenkęs, kaip kad turėtų gimdymo metu būti - visiškai pasiruošęs lįst lauk

terminas vasario 6 d, bet jei neprasidės veikla - sakė atvažiuoti kokią 9-10 d. Tada jau spręs ką daryti.
Man irgi šlapiuoja kelnaitės, lyg skystimėlis bėgtų, bet kai pažiūrėjo, kad vandenų norma - ramiau

Rekomendavo klinikose gimdyti dėl inkstukų, tai taip ir darysiu
Man gydytojas sake, kad vandenu normaliai yra, tai jei prades begt tai tikrai suprasiu. Nes kai ju nemazai, tai jie paprastai ir bega smarkiau. Saremiu sake irgi turbut su niekuo nesupainiosiu kaip antrakarte. Man tai galvosukis tik del judesiu skaiciavimo. Maniske rami, nelabai judri ir visa nestuma. Paskutiniu metu daugiau spardosi, bet buna diena daugiau juda, buna nakti, nera kazkokio reguliarumo. Nemoku as tu judesiu skaiciuot, na tikiuosi pajausiu jei kas ne taip butu.