Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Irreelle @ 2017 01 26, 11:48)
Neveltui sakoma, kad nesciuju smegenyse buna pakeitimu- nuvariau po kraujo pridavimo i ikea papusryciaut skaniai, tai joo, skaniai- i kava vietoj rudo cukraus pipiru priberiau  blink.gif nu visiskai isvepus  biggrin.gif

Pripirkau ir ko reik labai ir ko nelabai ir vos namo partysiau per pora kartu  smile.gif

Skani kava turejo buti biggrin.gif

Man tai viska is ranku krenta paskutiniu metu,tikra neveksla jauciuosi biggrin.gif

Dar tokio navaroto negirdejusi buvau,kaip zindymo karoliai.Nesuprantu as tokiu nesamoniu.Bet tikrai nenoriu nieko izeisti.

Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 26, 12:25)
kas tai tokio?  bigsmile.gif

kaip noreciau kokiu sushiu dabar.... apie oza paraset tai sugalvojau ka ten valgyciau  bigsmile.gif

pati pasiguglinau kas tai per karoliai, sorry, bet tikrai nesuprantu tokio dalyko...  unsure.gif  tai arba vaikas valgo arba dantenas "kasosi"  arba zaidzia... nebent jus labai ilgai zadat maitinti vaika ir tuomet jau ugtelejes jis tures ka veikti, o maziukui kam toks daiktas neisivaizduoju...

radau toki aprasyma

Planuoju ilgiau, kaip bus nieks nežino. Pamenu man vaikas už plaukų tampydavo, tai gal geriau jau už karolių 😀

O pirkau už beveik per pus mažesnę kainą iš auksarankės ir padarė tokius kokių norėjau.

https://www.musumazy...indymo-karoliai

As sushiams turiu ko reikia. Bet kaip nepasigamina taip nepasigamina 😀.

Jau taip skauda apačią, kad sakiau viskas vasario 1 d. Gimdysiu 😀

Atsakyti
Labas,
skelbiu skanios kavos dieną lotuliukas.gif ryte vietoj pieno kefyro pavariau doh.gif

Pasidariau šian kaukes po dušo visiems galams, tai jaučiuosi atsigavus thumbup.gif veidas, rankos, pėdos blizga, liko pilvą patepliot ax.gif kraują patikrint ir tada į paskaitą. Vakare vyras sakė vakarienės pakvies, jei gera būsiu biggrin.gif

Aš apie tuos karolius esu girdėjus, tik ne apie žindymo, o apie maitinimo, kai vaikas jau šaukštu maitinamas. Man tokius karolius mama žadėjo pagaminti. Jei reikės, tai naudosiu pagal paskirtį, jei ne, tai tiesiog žaidimams sueis irnesakyk.gif mamos, kurios nesusidūrė su valgymo tragedijom, nesupranta tokių fintų, bet aš esu mačius, kaip vaikai valgo vos ne su kojine burnoj, tai nematau jokios tragedijos karoliuose. Dėl žindymo nesu tikra, ar jų reikia, nes tikrai man papas ir karolis burnoj netelpa unsure.gif
Atsakyti
Aaa, nu kai as namie visuomet susirisus plaukus arba juos trumpai nusipkirpus tai nezinau ka reiskia kai pesa, galbut tokiu atrveju ir pravercia karoliai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 26, 14:07)
Labas,
skelbiu skanios kavos dieną lotuliukas.gif ryte vietoj pieno kefyro pavariau doh.gif

laugh.gif

Atsakyti
Pamenu pas drauge kazkada virduli valiau. Palikau per nakti su citrinos rugstim, ryte galvoju isplausiu. Ji leke i darba, pasidare kavos ir galvoja ko tokia rugsti, tada dar karta ir nusprende kad kava sugedus.
Atsakyti
Mielosios,

Dalinuosi Peticija, kuri aktuali visiems, kurie ketina susilaukti antro, trečio,... šešto vaiko kol SODRA dar moka vaiko priežiūros išmokas už prieš tai gimusį vaiką ir taiko "lubas", o taip pat visiems, kurie dar ketina susilaukti vaikų ir kuriems gresia "lubų" pritaikymas.

Šia peticija prašome, kad:
1. SODRA nepažeistų Konstitucijos, įstatymų, nediskriminuotų asmenų, kurių vaikai gimsta mažesniu nei dvejų metų skirtumu, ir tokiems asmenims netaikytų "lubų" motinystės išmokoms (pvz., http://www.delfi.lt/...d?id=73518794);
2. Seimas priimtų įstatymo pakeitimus ir panaikintų "lubas" ne tik motinystės išmokoms, bet ir tėvystės bei vaiko priežiūros išmokoms.

Kviečiu visus pasirašyti šią Peticiją, dalintis ja su kitais, kviesti pasirašyti kitus.

https://www.peticijo...tinystes_ismoku

Ačiū!
Atsakyti

Kai maitinau savo pirmąjį (tris pirmus mėnesius) - jis savo rankutėmis man maigydavo krūtinę, geriant pienuką. Ant krūtinės vaikelių rankutės ir turi būti, nes savo pirščiukais jie išmasažuoja krūtį, tai ir pienelis geriau jiems bėga. Na, didesni gal jau kitaip elgiasi :) jei likimas leis ilgiau maitinti - pažiūrėsime kaip bus.

Bet tokie dalykai, kaip karoliai žindymui, ypač rankų darbo - man nehigieniška būtų. Tiek pilna vaikiškų ir kūdikio žaislų pagamintų iš chemikalų, kur vis kažką naujo randa ir draudžia paskui jais prekiauti - tai iš kur žinote, kad šie - rankų darbo karoliai yra sveiki? Ar yra kokie tą patvirtinantys sertifikatai? Dar nerti šniūreliai... nu man gražu, kaip papuošalas, pati rankdarbius darydavau, pindavau iš lino, bet kad duoti vaikui į burną... aš prieš būčiau...

Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 26, 15:57)
<p>Kai maitinau savo pirmąjį (tris pirmus mėnesius) - jis savo rankutėmis man maigydavo krūtinę, geriant pienuką. Ant krūtinės vaikelių rankutės ir turi būti, nes savo pirščiukais jie išmasažuoja krūtį, tai ir pienelis geriau jiems bėga. Na, didesni gal jau kitaip elgiasi smile.gif jei likimas leis ilgiau maitinti - pažiūrėsime kaip bus.</p><p>Bet tokie dalykai, kaip karoliai žindymui, ypač rankų darbo - man nehigieniška būtų. Tiek pilna vaikiškų ir kūdikio žaislų pagamintų iš chemikalų, kur vis kažką naujo randa ir draudžia paskui jais prekiauti - tai iš kur žinote, kad šie - rankų darbo karoliai yra sveiki? Ar yra kokie tą patvirtinantys sertifikatai? Dar nerti šniūreliai... nu man gražu, kaip papuošalas, pati rankdarbius darydavau, pindavau iš lino, bet kad duoti vaikui į burną... aš prieš būčiau...</p>

Neturi sertifikato, mediniai karoliukai apnerti siūlu, perliesiu karštu vandeniu, nematau tame bėdos.
Man baisiau, kai vaikai plastmasinius žaislus griaužia, kad ir su sertifikatu. Niekad neturėjo plastikiniu kramtuku, kuriuose neaišku koks skystis. Neseniai namie atsirado plastikiniu zaislu tai lego.
Bet kiekvieno reikalas ką duoti.
Atsakyti
Zhaliaake, kaip vakariene? bigsmile.gif
Mes varsketukus pirktinius valgem, tingejau ka daryti kito. Tiksliau dukra norejo manu, bet nedaug belike, neuztektu.

Skambino uosviene siulesi kartu gimdyme dalyvauti blink.gif jau geriau vienai negu su ja....

Plastikinio kramtuko nesu maciusi. Silikonini taip, bet ten silikonas kaip ir ciulptukuose ar buteliukuose turbut.

Vel kai vakaras tai visokie maudimai ir kietejimai prasideda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 26, 19:52)
Zhaliaake, kaip vakariene?  bigsmile.gif
Mes varsketukus pirktinius valgem, tingejau ka daryti kito. Tiksliau dukra norejo manu, bet nedaug belike, neuztektu.

Skambino uosviene siulesi kartu gimdyme dalyvauti  blink.gif  jau geriau vienai negu su ja....

Plastikinio kramtuko nesu maciusi. Silikonini taip, bet ten silikonas kaip ir ciulptukuose ar buteliukuose turbut.

Vel kai vakaras tai visokie maudimai ir kietejimai prasideda doh.gif

Oj gera anyta turite 😀. Idomiai idomiai 😀.

Pries 9 metus buvo drauge atnesus masinyte, tai kaip ir minkstas plastikas su skysciu.

Irrele dar palaukite negimdykite. Nebedaug iki vasario liko 😀
Atsakyti
Anyta tai tikrai pagerinta... ypac kai su uosviu atvaro neperspeje kaip i savo namus, kaip padare si sekmadieni doh.gif
Perspejau vyra, kad net jos ligonineje matyti nenoriu, bet atsakyma gavau, kad per anksti rupinuos, na bet tikrai nenoriu nieko erzinancio salia... unsure.gif is dalies del to vgn ir renkuosi, nes jai ten sunkiau bus patekti. Pamenu kai vyro broliene gimde ji ten kasdien laika leido su jais blink.gif
Atsakyti
Aš kai vakar buvau klinikose - tai net ginekologiniam skyriuj uždėta ant durų, kad dėl gripo epidemijos lankytojai įleidžiami tik su leidimais ir tik pas sunkius ligonius. Tai jaučiu jei dabar kas gimdys - lankytojų nelabai ir leis...

Mano anyta irgi jau namiokus mėtė, kad atvažiuos kai pagimdysiu. Nors ir gerai sutariam, bet gražiai jai paaiškinau, kad nenoriu nei ligoninėj, nei pirmą leliuko mėnesį jokių lankytojų, jokių svečių. Juo labiau, kai ji iš žemaitijos - tai dar apnakvyndinti reikėtų... papildomas rūpestis... juo labiau vyras neims atostogų, vyresnėlį į mokyklą vežioti, dar neaišku ar ramus vaikelis bus, tikrai nereikia dar svečio namuose. O ir visokių bacilų pilna dabar. Ne... o jei į gimdymą užsimanytų - tiesiai šviesiai pasakyčiau, kad jokiais būdais... Na, nėštumo eigoje buvau pagalvojusi gal savo mamą ar sesę į gimdymą, bet ne... jei vyras neis - jau geriau vienai...
Papildyta:
Aš kai vakar buvau klinikose - tai net ginekologiniam skyriuj uždėta ant durų, kad dėl gripo epidemijos lankytojai įleidžiami tik su leidimais ir tik pas sunkius ligonius. Tai jaučiu jei dabar kas gimdys - lankytojų nelabai ir leis...

Mano anyta irgi jau namiokus mėtė, kad atvažiuos kai pagimdysiu. Nors ir gerai sutariam, bet gražiai jai paaiškinau, kad nenoriu nei ligoninėj, nei pirmą leliuko mėnesį jokių lankytojų, jokių svečių. Juo labiau, kai ji iš žemaitijos - tai dar apnakvyndinti reikėtų... papildomas rūpestis... juo labiau vyras neims atostogų, vyresnėlį į mokyklą vežioti, dar neaišku ar ramus vaikelis bus, tikrai nereikia dar svečio namuose. O ir visokių bacilų pilna dabar. Ne... o jei į gimdymą užsimanytų - tiesiai šviesiai pasakyčiau, kad jokiais būdais... Na, nėštumo eigoje buvau pagalvojusi gal savo mamą ar sesę į gimdymą, bet ne... jei vyras neis - jau geriau vienai...
Atsakyti