Kaip nusibodo sm. Stringa ir stringa telefone.
Issilakstys paskutiniai nariai....
man irgi nervas ima...
Robi, aciu uz receptukus
Mane vel telefonu uosviene sunervino, lelyte jaucia, duodasi labai... bliamba, jau vyras sako nebekelt ragelio...

Robi, aciu uz receptukus

Mane vel telefonu uosviene sunervino, lelyte jaucia, duodasi labai... bliamba, jau vyras sako nebekelt ragelio...
Mes iš po svečių namie. Jetau, penktas aukštas jau ne taip lengvai pasiduoda greit reiks stot pakvėpuoti kur nors pusiaukelėje
Morkų pyragą esu kepusi vieną syki, tada pamenu ranka tarkavau 2 kg morkų pyragas buvo skanus, bet rankų nejaučiau, tai daugiau niekad ir nekepiau
Labs kulinarės
Aš šiandien cepelinus dariau ir desertinį sūrį
Abu pavyko puikiai
Jau tuoj tuoj vasaris
Negaliu patikėti, kad vėl į žmones atvirsim
Ir baugu, ir džiugu

Jau tuoj tuoj vasaris

Labryt
Oi, Kulke, tu duodi- i zmones atvirsim
As jau baigiu sriuba isvirti ir iskraustyti dali senu virtuviniu spinteliu. Gerai, kad tik apatines po remonto statem tai maziau slamsto dabar isiminet reikia. Pasportavau- pritupt, pakelt, nunest
10 val. varysiu I TA ant lektuvelio, idomu ka doktorka man sakys.
Jolirta, kaip naktis? Kaip judesiai?

As jau baigiu sriuba isvirti ir iskraustyti dali senu virtuviniu spinteliu. Gerai, kad tik apatines po remonto statem tai maziau slamsto dabar isiminet reikia. Pasportavau- pritupt, pakelt, nunest

QUOTE(Irreelle @ 2017 01 30, 07:40)
Labryt

Sveikos. Uzmigau tik antra. Paskiau vaikui danti suskaudo. Tai pilnai gult nuejau trecia.
Lyg krebzdena. Vaziuosim pas gydytojus.
Pas mus virtuvej 6 mazos spinteles. Tai dziaugiuos, kad neiseina daugiau prikraut.
O ko ant lektuvo? Ar negali echo padaryt?
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 30, 08:20)
Jau raisiau anksciau, kad echo nedarys man daugiau. Dabar kiekviena apziura ant lektuvo, tikrins kakleli. Pas mano gydytoja matyt tokie darbo metodai, o as ir nesiginciju.
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 29, 22:52)
Abu pavyko puikiai
Jau tuoj tuoj vasaris
Negaliu patikėti, kad vėl į žmones atvirsim
Ir baugu, ir džiugu 

Jau tuoj tuoj vasaris

Labas rytas. Nors įvertinus laiką kada pribudus, jau beveik diena turėtų būt

Paskutiniu metu apie cepus vis pagalvoju, reikia kada susiorganizuot

Nežinau, kaip čia su tuo atvirtimu

Varau puoštis, eisiu į sūnaus mokyklą pokalbiui su mokytoja

Labas rytas
As sena versija tel naudoju arba planceteje veikia puikiai labai retai kada uzsiuoziuoja.
Niu Vikute kaip tu?
As sena versija tel naudoju arba planceteje veikia puikiai labai retai kada uzsiuoziuoja.
Niu Vikute kaip tu?
QUOTE(Robi24 @ 2017 01 30, 08:27)
Labas rytas. Nors įvertinus laiką kada pribudus, jau beveik diena turėtų būt
Dabar dėl nemigos kaip zombiai vaikštom, bet manau bent pirmi mėnesiai bus ne ką geresni... bėdos su (.)(.), maitinimai naktį, pilvo pūtimai
Man atrodo su atvirtimu į žmones palaukim vasaros

Oi, as geriau cepakus kokioj kavinei suvalgysiu negu pati vargsiu. Nedariau ju kokiu 13 metu tikrai

Del bedeliu po gimdymo tai jooo. Is tikruju jos mane dabar ir gasdina labiau negu pats gimdymas. Kaip reikes nenuzombet ir netapt suirzusoia ragana, nes ramaus vaiko tikrai nesitikiu..pas mane tokiu negali buti

O ko pas mokytoja?
QUOTE(kedute @ 2017 01 30, 08:35)
Niu Vikute kaip tu?
aj taip pat, nieko nevyksta

kaip jus laikotes?

As tai naciort, su visais pykstuos, ant visu pykstu, kazkokia vaikstanti bomba jauciuos. Pagatava visus keptuve uzdauzyt.
Viska skauda, viskas igriso, o kai pagalvoju kaip reikes du vaikus paciai priziuret tai norisi tik verkti. Krc nuotaikos nulis.
Bandau dar spet pleduka nunerti maziukui, turiu daug likuciu merino vilnos siulu, tai galvoju sunaudosiu.
Man sm nestringa, naudoju sena versija ir per telefona
Isiinstaliavau jau saremiu skaiciuokle telefone. Tokia pacia naudojau su dukra. Patogi. Vadinas contraction timer, toks orandzinis laikrodis. Patinka kad paprastas, paspaudi start kai prasideda, paspaudi vel kai pasibaigia, ir jis viska suskaiciuoja - kiek laiko truko pats saremis, kiek laiko tarp saremiu, tikslu laika rodo kada prasidejo, pasibaige. Man patiko
Viska skauda, viskas igriso, o kai pagalvoju kaip reikes du vaikus paciai priziuret tai norisi tik verkti. Krc nuotaikos nulis.
Bandau dar spet pleduka nunerti maziukui, turiu daug likuciu merino vilnos siulu, tai galvoju sunaudosiu.
Man sm nestringa, naudoju sena versija ir per telefona

Isiinstaliavau jau saremiu skaiciuokle telefone. Tokia pacia naudojau su dukra. Patogi. Vadinas contraction timer, toks orandzinis laikrodis. Patinka kad paprastas, paspaudi start kai prasideda, paspaudi vel kai pasibaigia, ir jis viska suskaiciuoja - kiek laiko truko pats saremis, kiek laiko tarp saremiu, tikslu laika rodo kada prasidejo, pasibaige. Man patiko