Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Kaip nusibodo sm. Stringa ir stringa telefone.
Atsakyti
Issilakstys paskutiniai nariai.... unsure.gif man irgi nervas ima...

Robi, aciu uz receptukus 4u.gif

Mane vel telefonu uosviene sunervino, lelyte jaucia, duodasi labai... bliamba, jau vyras sako nebekelt ragelio...
Atsakyti

Mes iš po svečių namie. Jetau, penktas aukštas jau ne taip lengvai pasiduoda  :nestuke greit reiks stot pakvėpuoti kur nors pusiaukelėje :)

Morkų pyragą esu kepusi vieną syki, tada pamenu ranka tarkavau 2 kg morkų :oh: pyragas buvo skanus, bet rankų nejaučiau, tai daugiau niekad ir nekepiau :D

Atsakyti
Labs kulinarės biggrin.gif

Aš šiandien cepelinus dariau ir desertinį sūrį bigsmile.gif Abu pavyko puikiai smile.gif

Jau tuoj tuoj vasaris bigsmile.gif Negaliu patikėti, kad vėl į žmones atvirsim biggrin.gif Ir baugu, ir džiugu biggrin.gif
Atsakyti
Labryt 4u.gif

Oi, Kulke, tu duodi- i zmones atvirsim lotuliukas.gif

As jau baigiu sriuba isvirti ir iskraustyti dali senu virtuviniu spinteliu. Gerai, kad tik apatines po remonto statem tai maziau slamsto dabar isiminet reikia. Pasportavau- pritupt, pakelt, nunest showoff.gif

10 val. varysiu I TA ant lektuvelio, idomu ka doktorka man sakys.

Jolirta, kaip naktis? Kaip judesiai?
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 30, 07:40)
Labryt  4u.gif

Oi, Kulke, tu duodi- i zmones atvirsim  lotuliukas.gif

As jau baigiu sriuba isvirti ir iskraustyti dali senu virtuviniu spinteliu. Gerai, kad tik apatines po remonto statem tai maziau slamsto dabar isiminet reikia. Pasportavau- pritupt, pakelt, nunest showoff.gif

10 val. varysiu I TA  ant lektuvelio, idomu ka doktorka man sakys.

Jolirta, kaip naktis? Kaip judesiai?

Sveikos. Uzmigau tik antra. Paskiau vaikui danti suskaudo. Tai pilnai gult nuejau trecia.
Lyg krebzdena. Vaziuosim pas gydytojus.

Pas mus virtuvej 6 mazos spinteles. Tai dziaugiuos, kad neiseina daugiau prikraut.

O ko ant lektuvo? Ar negali echo padaryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 30 sausio 2017 - 08:20
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 30, 08:20)

O ko ant lektuvo? Ar negali echo padaryt?

Jau raisiau anksciau, kad echo nedarys man daugiau. Dabar kiekviena apziura ant lektuvo, tikrins kakleli. Pas mano gydytoja matyt tokie darbo metodai, o as ir nesiginciju.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 29, 22:52)
Aš šiandien cepelinus dariau ir desertinį sūrį  bigsmile.gif Abu pavyko puikiai  smile.gif

Jau tuoj tuoj vasaris  bigsmile.gif Negaliu patikėti, kad vėl į žmones atvirsim  biggrin.gif Ir baugu, ir džiugu  biggrin.gif

Labas rytas. Nors įvertinus laiką kada pribudus, jau beveik diena turėtų būt doh.gif
Paskutiniu metu apie cepus vis pagalvoju, reikia kada susiorganizuot smile.gif

Nežinau, kaip čia su tuo atvirtimu biggrin.gif Dabar dėl nemigos kaip zombiai vaikštom, bet manau bent pirmi mėnesiai bus ne ką geresni... bėdos su (.)(.), maitinimai naktį, pilvo pūtimai biggrin.gif Man atrodo su atvirtimu į žmones palaukim vasaros nail.gif
Varau puoštis, eisiu į sūnaus mokyklą pokalbiui su mokytoja smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
As sena versija tel naudoju arba planceteje veikia puikiai labai retai kada uzsiuoziuoja.
Niu Vikute kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2017 01 30, 08:27)
Labas rytas. Nors įvertinus laiką kada pribudus, jau beveik diena turėtų būt doh.gif
Paskutiniu metu apie cepus vis pagalvoju, reikia kada susiorganizuot smile.gif

Nežinau, kaip čia su tuo atvirtimu biggrin.gif Dabar dėl nemigos kaip zombiai vaikštom, bet manau bent pirmi mėnesiai bus ne ką geresni... bėdos su (.)(.), maitinimai naktį, pilvo pūtimai biggrin.gif Man atrodo su atvirtimu į žmones palaukim vasaros nail.gif
Varau puoštis, eisiu į sūnaus mokyklą pokalbiui su mokytoja smile.gif

Oi, as geriau cepakus kokioj kavinei suvalgysiu negu pati vargsiu. Nedariau ju kokiu 13 metu tikrai blink.gif

Del bedeliu po gimdymo tai jooo. Is tikruju jos mane dabar ir gasdina labiau negu pats gimdymas. Kaip reikes nenuzombet ir netapt suirzusoia ragana, nes ramaus vaiko tikrai nesitikiu..pas mane tokiu negali buti biggrin.gif

O ko pas mokytoja?
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 30, 08:35)
Niu Vikute  kaip tu?

aj taip pat, nieko nevyksta biggrin.gif vakar tik puse dienos kai virtuvei prabuvau, tai net pamirsau kad judesius puse dienos nejauciau.. nuejau prigult kol sausainiai kepe, kalbinau kad pajudetu. Iskart atsibudo, pasimale, ramiau man pasidare, ejau tokiau darbu dabaigt biggrin.gif indu kalbas, tai vakar jau neploviau, tai va vyras dabar pries darba plauna, prisizadejau smile.gif o nakti nezinau, is vakaro nieko net negeriau bet i wc variau kaip reikiant kokius 4 kartus tai tikrai blink.gif siandien planas toks kad vyra iki darbo nuvest, zodziu paliko darbe zieda vestuvini, tai eis ieskot, nes namie niekur nera.. sake tikriausiai ten palikes bus, turi vietele smile.gif dabar irgi kai dirba prie metalo tai baisu uzkabinti, jau buvo uzkabines, ziedas siek tiek susilankste. tai jau sakau sian vesiu kad rastu zieda, nieko nezinau.. smile.gif o as namie busiu, dirbs iki 23 val maniskis, tai vamlaukiu is drauges ziniu gal atvarys po darbo smile.gif
kaip jus laikotes? bigsmile.gif kokie planai siai dienai pas visas?smile.gif
Atsakyti
As tai naciort, su visais pykstuos, ant visu pykstu, kazkokia vaikstanti bomba jauciuos. Pagatava visus keptuve uzdauzyt.
Viska skauda, viskas igriso, o kai pagalvoju kaip reikes du vaikus paciai priziuret tai norisi tik verkti. Krc nuotaikos nulis.

Bandau dar spet pleduka nunerti maziukui, turiu daug likuciu merino vilnos siulu, tai galvoju sunaudosiu.

Man sm nestringa, naudoju sena versija ir per telefona smile.gif

Isiinstaliavau jau saremiu skaiciuokle telefone. Tokia pacia naudojau su dukra. Patogi. Vadinas contraction timer, toks orandzinis laikrodis. Patinka kad paprastas, paspaudi start kai prasideda, paspaudi vel kai pasibaigia, ir jis viska suskaiciuoja - kiek laiko truko pats saremis, kiek laiko tarp saremiu, tikslu laika rodo kada prasidejo, pasibaige. Man patiko smile.gif

Atsakyti