Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 29, 13:49)

Santorini, dar turi porą dienų, jei neišsilukštensi būsi pati kalta, vėl kuri nors į priekį užeis lotuliukas.gif

Visos gražiai laukiat eilės, nėr čia ko aggressive.gif didis.gif hihihi.gif aš dar su Vikute pasisolidarizuoju, nenoriu be eilės užlįsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 29, 10:49)
Su savaitem Melisa ir Zhaliaake  4u.gif

Vakar beieskant info apie tas palatas vgn tai dar visokios kitokios radau, pvz kaip tiksliai gydytojai skaiciuoja nestuma. Tai mano terminas paskaiciuotas su 28 ciklo dienom nors realiai jis baisiai nereguliarus. Ar nebus taip kad dar iki vasario galo sliauziosiu  blink.gif  nors as vos ne minuciu tikslumu zinau kada "pasidarem" vaika, tai buvo 14 ciklo diena, zinoma uzsikabint galejo siek tiek veliau, bet tikiuosi, kad nesikelsiu i dvidesimtas vasario dienas...

Man ir tas pats. Po abrazijos pastojau veliau, nes dariausi ovuliacijos testus. Esu net garantuota kuria diena pastojau. Ir pagal echo tiksliai atitinka. Tad gimdyt tureciau visgi vasario 22 d. Bet kai trecias, tai vis viliuosi 16 d.
Nes man atrodo nesamone kad siandien 37 savaites nors pagal echo bus tik treciadieni.

Su sapnais ir mane kankino. Bet uztat viena varda prisiminiau 😀

Jei vilnietems aktualu yra dar gultuku po 100 eur. Parasykite duosiu kontaktus.

Ar pas jus maziai mazai juda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 29 sausio 2017 - 13:47

:blink:Arba man vaidenasi arba man pilvas nusileido kazkiek i apacia.Visai kita savijauta,kazkaip lengviau.Bet neramu jau man,arteja didzioji diena...

Atsakyti
Melisa, gal ankstoka dar pilvui leistis? Nors buna pagimdo ir su nenusileidusiu pilvuku tai nesuprasi..

Jolirta, juda aktyviai. Kartais pasidaro sau tingesne diena, bet dazniausiai duodasi labai.
Kaip tik vyras siandien klause manes kuri is mergaiciu labiau pilve judejo smile.gif pirmoji tai is viso futbolininke kazkokia buvo wub.gif

Nius Zhaliaake, tai diriguok, kada kraustomes? bigsmile.gif

Issiunciau vyra i parde, parnes leduuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 29 sausio 2017 - 13:52
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 29, 13:52)
Melisa, gal ankstoka dar pilvui leistis? Nors buna pagimdo ir su nenusileidusiu pilvuku tai nesuprasi..

Jolirta, juda aktyviai. Kartais pasidaro sau tingesne diena, bet dazniausiai duodasi labai.
Kaip tik vyras siandien klause manes kuri is mergaiciu labiau pilve judejo  smile.gif  pirmoji tai is viso futbolininke kazkokia buvo  wub.gif

Nius Zhaliaake, tai diriguok, kada kraustomes?  bigsmile.gif

Issiunciau vyra i parde, parnes leduuuuu  bigsmile.gif

Vyro klausiau,sako nezinau...Va dabar tai man panika prasides biggrin.gif blink.gif

As vyra issiunciau torta parvezti,taip uzsinorejau biggrin.gif

Is mano triju merginu,tai si ramiausia.Maziausiai juda ir man nervus gadina,buna kol prikeliu..Paskutiniu metu tik aktyvesne pasidariusi.O siandien nezinau ka ji ten daro,kartais is skausmo norisi rekti.
Atsakyti
Nu va buvom pasivaikscioti, i parduotuve uzsukom taip sakem pagrindo ko nusipirkti kas baigesi, pieno, duonos, kiausu ir panasiai, tai vyras tempe 2 maisus didelius biggrin.gif zodziu pasiemiau sau nealkoholinio alaus ir guminuku, nezinau kas cia man uzejo blink.gif biggrin.gif ir eisiu kepti sausainiu, obuoliai skarelese bus smile.gif ryt bandysiu drauge prisikviesti i svecius, nes vyras dirbs vakarinei pamainoj, tai sakiau isprotesiu namie smile.gif
Atsakyti
Nepanikuokite. Užtenka manęs ant visų.

Negaliu nepasidalinti. Jau antrą darbelį vaikams paėmiau. Man tai stebuklas. Kas neria iš Jūsų tai moka. Bet vistiek žvilgtelkite. Laukiu susižavėjimo 😀😀😀😀😀

https://m.facebook.c...100000217410394
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 29, 14:37)
Nepanikuokite. Užtenka manęs ant visų.

Negaliu nepasidalinti. Jau antrą darbelį vaikams paėmiau. Man tai stebuklas. Kas neria iš Jūsų tai moka. Bet vistiek žvilgtelkite. Laukiu susižavėjimo 😀😀😀😀😀

https://m.facebook.c...100000217410394

Grazus darbeliai.Bet ar praktiski?Manau ne.Kaip IR visi minksti zaislai,dulkes tik renka.O isskalbti tai ir ne taip paprasta su isdziovinimu.Man minksti zaislai taip graziu buna,bet vengiu ju.Labai mazai vaikai ju turi.

Vikute ne tais darbais uzsiimi.Sausainius ji kepa,gimdyti laikas biggrin.gif

O man ar nauja ar sena versija,tos pacios nesamones
Atsakyti
QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 29, 15:19)
Nu va buvom pasivaikscioti, i parduotuve uzsukom taip sakem pagrindo ko nusipirkti kas baigesi, pieno, duonos, kiausu ir panasiai, tai vyras tempe 2 maisus didelius biggrin.gif zodziu pasiemiau sau nealkoholinio alaus ir guminuku, nezinau kas cia man uzejo  blink.gif  biggrin.gif ir eisiu kepti sausainiu, obuoliai skarelese bus smile.gif ryt bandysiu drauge prisikviesti i svecius, nes vyras dirbs vakarinei pamainoj, tai sakiau isprotesiu namie smile.gif

Oo obuoliniai sausainukai. As kai tokius ruosiausi kept ir jau draugei skambint, kad atvaziuotu, tai pirma dukra ir atskubejo pas mane. 😁 tai dabar vis juokauju: gal iskept obuoliniu sausainiu. Tai vat, Vikute, labai jau panasi situacija. ;)
Atsakyti
QUOTE(hipolite @ 2017 01 29, 14:50)
Oo obuoliniai sausainukai. As kai tokius ruosiausi kept ir jau draugei skambint, kad atvaziuotu, tai pirma dukra ir atskubejo pas mane. 😁 tai dabar vis juokauju: gal iskept obuoliniu sausainiu. Tai vat, Vikute, labai jau panasi situacija. ;)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na Vikute laukiam naujienu
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 29, 14:52)

Issiunciau vyra i parde, parnes leduuuuu  bigsmile.gif

Na as jauciu kad mabiskis jau kokia savaite nusileides. Pradzioj tik itariau, nes kaip sako atrodo lengviau pasidare, rugstys nebekyla, tarp koju toks jausmas lyg boulingo kamuoli nesiociau biggrin.gif ir gimdos kakleli labai dazniai duria, net vaikstant, beveik pastoviai skauda. Ir tai kad nusileides jau lelius patvirtino gydytojai, nes ir gimdos dugnas zemiau nei buvo pries dvi savaites, ir pati gydytoja apciupinejus ir po ultragarso sake kad jau labai zemai mazius, pasiruoses gimti smile.gif
Tiesa, jo nugara yra i mano nugara atsiremus, tai labai tikiuos kad ant gimdymo pakeis pozicija, nes sita pozicija pati skaudziausia saremiaujant verysad.gif
Atsakyti
Pas mane tai seniai labai jau pilvas nusileides ir galvyte labai zemai. Man vis pranasavo ankstyva gimdyma, o as vis dar tempiu laika ir kol kas tai gerai sekasi. Pagulinet bandau daugiau, noriu i vasari patekti, ziuresiu gal pavyks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hipolite: 29 sausio 2017 - 15:08