Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Zhaliaake, matau nauja cersija forumo naudoji. Nestringa tau?
Gal reik ir man persilauzti.

Zhaliaake, kiek tavo krikstasuniui metuku sukakojo? bigsmile.gif

Nestringa šiandien :) aš ant vieno telefono naują, ant kito seną pasidarius :lol: kai vienas sunervina, kitą bandau.

11 metų jau, ant akių užaugo ir toks visai kitoks pasidarė, vaikas dar, bet jau samprotavimai tokie nevaikiški kai kurie būna :wub:

Atsakyti
Ką veikti planuojat, tos kurios negimdo. Dėl to varianto susilaikau 😀
Atsakyti

Ai, vis gi kažkokia grybienė vyksta. Rodo 1 naujas pranešimas, paspaudžiau, žiūriu, kad 3. Kažkas jiems nesigauna su forumu, lyg ir žmonių apkrova dabar mažesnė, nes daug kas į Fb persikėlė, ir internetas į priekį eina, serveriai tobulėja... :hmm:

Atsakyti
QUOTE(hipolite @ 2017 01 31, 12:17)
Zinokit tikrai kazkaip man tas skatinimas vaistais atrodo daug saugiau nei fiziskai ten isikist ir kazka atidalint. Turbut vietoj pagimdyciau vien tik is baimes jei man taip darytu. Bet as nelabai suprantu cia 41 savaites taip daro ar 40? Jeigu 40, tai kodel neleidzia 41 sulaukt, juk dabar skaitosi normalu tiek pernesiot.

Čia sakė nėra grynas skatinimas, skatinimas yra su vaistais arba vandenų nuleidimas, čia pastimuliavimas tik, jei patenki į tą trečdalį, tai paskatina veiklą, o jei ne (kaip matyt aš ir būsiu nepatekus), tai nieko nevyksta biggrin.gif užtat va man 40 sav, tai šitą išbandė, o kai bus 41 jau išrašė siuntimą į stacionarą, ten jau spręs, ar kaip Vikutei skatinamuosius lašint, ar vandenis nuleist, ar laukti ax.gif
bet gal bus lengviau pagimdyt, kai nereiks pačiam atsidalint unsure.gif man kaip tik geriau tegu minutę pakrapšto, nei skatinamųjų ten kaži kiek lašinti, draugei vienai tik iš trečios dozės prasidėjo veikla blink.gif
Atsakyti

Laba,

Vikute laikykis.Tu gali.Viskas isivaziuos,pamatysi.Jau ir taip saremius rodo,atsidarymas 3cm.As su pirmaja beveik Para laiko pravaiksciojau ligonines koridoriais kol isvede I gimdykla.Megink uzsimirsti,viskas bus gerai.Jau labai greitai supuosi savo mazyli.

Sergantiems sveikateles

Zaliaake bet jau Krikato sunaus fainumas.Saunuolis tikras

Del Tu skatinimu manau visom buna indvudualiai ir nuo situacijos priklauso skatinimo budas.Maziau apie ji galvoti reikia.Pagimdysim visos sklandziai IR lengvai.Nereikes mums nei nuskausminamuju nei nieko,nusiteikime optimistiskai

O man visos versijos gryba pjauna.Na naujoji gal maziau.Bandau prisijaukinti naujaja versija,bet sunkiai sekasi

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 31, 11:13)
Taip ir maniau, tik pasitikslinau. Pas kokią gydytoją papuolei? O epidūro nenori?
Atsimenu aš tas apžiūras, kaip dabar  unsure.gif Galiu tik stiprybės palinkėti. Ir jeigu ką, nevaidink didvyrės, prašykis epidūro, kol ne vėlu.  4u.gif

zinok del gydytojos dar nezinau, neissiaiskinau bet ji man patiko. kadangi keitesi pamaina. kita labai aplaidziai viska dare.. Na manau kad ikrai epidiura prasysiu kai jau gimdysiu.. dar skausmus kenciu, bet jei gimdysiu vakare ar nakti tai jau man nebus jegu dar skaismu tverti.. sia nakti kankinausi, visiskai nemiegojau..
Atsakyti

Zaliaake bet jau Krikato sunaus fainumas.Saunuolis tikras

:aciuks:  :didis:​ 

Atsakyti

zinok del gydytojos dar nezinau, neissiaiskinau bet ji man patiko. kadangi keitesi pamaina. kita labai aplaidziai viska dare.. Na manau kad ikrai epidiura prasysiu kai jau gimdysiu.. dar skausmus kenciu, bet jei gimdysiu vakare ar nakti tai jau man nebus jegu dar skaismu tverti.. sia nakti kankinausi, visiskai nemiegojau..

Tai pasakyk iš anksto, kad norėsi, nes paskui jau gali būti vėlu. Bus per didelis atsidarymas ir niekas jokio epidūro neduos per pačius skausmus :4u:

Stiprybės, motin!

Mergos, jūs gal kuri plaukų dar neišsileidot? Davai leiskit kasas, stalčius atlapokit, padėkim draugui  :angel2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 31, 11:33)
11 metų jau, ant akių užaugo ir toks visai kitoks pasidarė, vaikas dar, bet jau samprotavimai tokie nevaikiški kai kurie būna wub.gif

as anksciau sakydavau, kad fainiausi vaikai buna darzelinukai, bet su laiku visgi matau, kad visi jie faini savotiskai savam amziuje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 31, 12:05)
zinok del gydytojos dar nezinau, neissiaiskinau bet ji man patiko. kadangi keitesi pamaina. kita labai  aplaidziai viska dare.. Na manau kad ikrai epidiura prasysiu kai jau gimdysiu.. dar skausmus kenciu, bet jei gimdysiu vakare ar nakti tai jau man nebus jegu dar skaismu tverti.. sia nakti kankinausi, visiskai nemiegojau..

Tik nesuvėluok pasiprašyti smile.gif Gal jis ir veiklą tau paforsuos kažkiek. Bent jau man taip buvo. smile.gif Būtent, kad laukia palyginus sunki diena, gimdymas ir skaityk dar viena bemiegė naktis su vaikiuku. Saugok save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 31, 12:11)
Mergos, jūs gal kuri plaukų dar neišsileidot? Davai leiskit kasas, stalčius atlapokit, padėkim draugui  angel.gif

drinks_cheers.gif palaida ir atdara viskas 4u.gif
Atsakyti

:wub:. :yahoo:Viskas paruosta,laukiam nesulaukiam leliuko.Vikute mes kartu su tavimi

Atsakyti