QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 20, 22:12)
Del pataliuku.Turiu kaldryte dar nuo vyresneles likusia.Dar turiu pora miegmaisiuku vienas mazesnis,kitas didesnis.Dar yra dekutis-vokelis.Tai tikrai daugiau nieko nereikia .Miegmaisiukai fainas dalykas tikrai.Bet ir dekutis-vokelis labai labai pasiteisines daiktas pirmus menesius.Pirkau,kai vyresneles laukiausi.Pamenu apie simta litu mokejau.Nezinau,gal dabar tokiu ir nebera pirkti.Bet atsipirko jis man 100%.Galima naudoti kaip dekuti arba uzsisega uztrauktukas,knopkytes ir pasidaro vokelis.Labai gerai pirmus menesius.Ir namie ir lovyteje ir vezime.Kai nebereikejo vokelio,naudojau kaip dekuti.
Tokią antklodėlę su lipukais vyro sesė siūlė, tai sakiau dar nežinau ar imsiu... jetau, imt galiu, bet kur dėti viską. Juk tikrai ne viską naudosiu, o visi tik kiša iš visų pusių be teisės grąžinti
QUOTE(Jolirta @ 2016 12 21, 03:30)
Zaliaake nenutuokiu kokia gydytoja. Svarbu tiko. Aš ir ten žadu gimdyt, tartis su gyd ..
Pažiūrėjau ant išrašo - Elena Garšvienė parašyta. O su kokia gydytoja tarsies? Iš savo patirties, ar žmonių kalbų sprendei?
QUOTE(hipolite @ 2016 12 21, 11:04)
Norejau paklaust ar jus isgeriat kavos? As buna ryte labai silpnos isgeriu, puse to vienkartinio pakelio late. Pas mane spaudimas rytais zemas. Au pirmu nestumu visai negeriau tai nezinau gal nieko tokio.
Kiekvieną rytą geriu kavą su pienu, tą paprastą juodą kavą ne iš pakelio miltukus.
Kas čia jums bliūkšta?

Gal ir gerai, kad mano nesipučia, nes jei ryte atsikėlusi pamatyčiau, kad subliuško, tai nervų papildomų kainuotų
Robi,

iš tos laimės dėl savo žuliko, nepasveikinau tavęs su gražuolyte
Papildyta:
QUOTE(Irreelle @ 2016 12 21, 12:25)
Nugaros skausmai nera ginekologinio pobudzio, ta prasme vaikas dar nieko nespaudzia. Reikia taisyklingai ismokti keltis, nekilnoti sunkiai (ka iki siol dar kartais padarau ir paskui grauziu save

) ir nesiot dirza...
Pas gydytoja sausio 9, o sausio 2 skambinsiu del biliutenio. Sekanti vizita ims tepineli del streptokoko ir sake kiekviena karta jau ant kedes sodins.
Aš irgi nešioju, ką man reikia, paskui tik pagalvoju, kad čia gi jau sunku man turėjo būti
Man 32 sav. sekmadienį sueis, bet mūsų pilvinukų svoris skiriasi geroka. Tai čia tavo didelis, ar mano mažas? Reik eit lentelių paieškoti