QUOTE(kedute @ 2016 12 22, 08:17)
*Irreelle ir man buna suima ta nugara, paskui nei atsigulsi nei atsisesi... daktare sake but atsargesne...as ir buna ir is lovos soku ir nuo kedes, paskui tik pamisliju kad galejau ir leciau
**Ai ta "sveiku vaiku diena" tikrai ir pas mus buvo...gal ir dabar yra?

kazkaip netenka man daznai su dukra pas gydytojus lankytis pfu pfu pfu..tai neatkreipiau demesio...
***Cia kai kas rinkinius siule po gimdymo... man buvo gerai tie paketai po gimdymo, bet si kart ir pora pampu reik paimt pirmai dienai...reik gal kita kart su daktare pasitart.....
****O tai gerai jei jau ne vyras o tik draugas tai tevystes tu atostogu ir neduoda??
*siandien prie to nugaros skausmo dar pilvas visa diena kieteja ir kaip tycia magni uzvakar pabaigiau ir per tuos darbus nenuvaziavau iki vaistines

ryt tikrai iseigine t.y. tikra atostogu diena turesiu, i darba nei kojos nekelsiu...
**nera tikrai, panaikinta senokai musu poliklinikoj. Maniske iki pernai metu nesirgo visiskai, bet darab ar stresas ar kas vis kazko sunegaluoja.
***rinkinyje nesuprantu ko ten reik o ko ne, man rodos ten per daug prideta ir kaina uzkelta. Reikes vaistineje pasiklaust del pampiu po gimdymo, nes intike neradau vaistines puslapyje tokiu.
**** man regis jeigu vaikas bus registruotas tevo pavarde tai nesvarbu ar jis sutuoktinis ar tik draugas, tevystes atostogas privalo suteikti darbdavys.
QUOTE(Jolirta @ 2016 12 22, 13:24)
Dėkui. Norėjau dukrytės, bet dabar svarbu, kad sveikas vaikelis gimtų. Taip po to persileidimo nerimauju. Lankausi vgn.
Irele yra kaip ir vaikams sauskelnès kaip kelnaites. Sake drauge patogu jei po gimdymo slapimo nelaikai. Ir siaip patogu.
Irele nejuokaukite su dezem. Jei gali lai vyras pakiloja. Pasaugokite save 😉.
Beje ar ne Jus siuntetes baby born gultuka?
Nepaims atostogu, nes desiu kol pasibaigs teismai bruksni.
Man baisiai atrodo, kad melages vaikas turi jo pavarde. O musu vaikas turi buti nuskriaustas.
svarbausia sveikas

vyro nebuna salia kai man kazkas trukdo tai va ir keliu pati, o ir siaip as supermoteris, viska gyvenime darau pati, tai sunku susitaikyti su tokia laikina padetim kai reik prasyti pagalbos, as nepratusi o ir norinciu aplink sokinet nelabai yra, nes ir jie zino, kad as pati viska galiu...
as siunciausi Babyborn gultuka, kodel klausiat?
ta prasme neduosite bendram vaikui draugo pavardes kol teismai nepasibaigs su ana seima, ar teisingai supratau? kodel?
QUOTE(kedute @ 2016 12 22, 16:36)
Niu ka merginos, musu eko, normose, 33 savaite, pimpaliukas vietoj

todel tetis musu si kart dar labiau iskelta galva is kabineto isejo

Sveriam taip vyriskai 2340g

kaip dukra gime 2,8 kg tai jau vyrutis musu labai didelis
Svarbiausia
1.mioma nepaaugus

greiciausiai galesiu gimdyti pati

, zodziu parase mano daktarytei stebeti...
2. Vaikelis vietoj

, organai issivyste
Sveikinimai su tokiu berneliu ir saunia TA

saunu, kad gydytojas nenervino savo pamastymais del miomos anksciau, sutaupe nervu jums.
Man beveik savaite irgi daugiau echo parode, vat ir idomu, dazniausia vis tiek pagal mmm ar pagal echo gimdo
kol parasiau posta 7kart poza keiciau, nu net lovoj nepatogu su laptopu sedet