Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Labas rytas,
Kedute, kaip tik praeita savaite klausiau dukros gydytojos kaip yra su lankymais siais laikais, tai sake, kad dabar gydytojos po namus nebevaiksto. Pagimdzius, bent musu poliklinikoje, uztenka telefonu paskambinti del gydytojos paskyrimo, tada ateina karta sesele, o toliau jau patiems reikes i poliklinika vazineti.
Ivertinus koks tai metas kai serganciu simtai manes visai nezavi ta nauja tvarka unsure.gif anksciau budavo karta i savaite "sveiku vaiku diena", kai ateidavo su kudikiais, o dabar ir jos nebeliko, tai stumdytis su serganciais kartu nezinau kaip reikes...

kaip man ta nugaros apacia skauda, negaliu verysad.gif kol guliu dra puse bedos, bet kai atsikeliu, vaikstau, lankstausi tai siaubelis
Atsakyti
Labas rytas, dėkui kėdute ir melisa nuraminote, kad gali apsiversti, nes pirmagimis, jau tokiu laiku buvo apsivertęs.
Pirma kart pati norėjau cezario, bet buvau pusiau neadekvati. Padarė epidūrą.
Tada po cezario būtų niekas nepadėjęs, nebijojau. Dabar draugas prašysis atostogų apie mėnesį, vis lengviau bus, bet gasdina mane operacija.

Irelle, man gal 4 kartą jau sakė, kad berniukas. Vakar išvis iškart gydytojas nusitaikė į lytinius organus. Sakau, o gal mergaitė, sako be šansų. O tai kitą kart bus dukra, abu su draugu užtraukė. Nežinau, bet jaučiu, kad man 2 vaikučių užtektinai. Bet draugas vienturtis, tai nori ne vieno sūnelio, o daugiau.

Dėl seselės, nei kart nebuvo. Nors klinika už 500 m. Buvo. Bet gydytoja atėjo. Tada po 3 berods dienų patys nuėjom.
Dabar eisim rašytis į tą pačią kliniką, tik iki 1 metų, pas tą pačia gydytoja, bet dabar ji mokama.
O paskiau persirašysim kaip ir aš, vaikas ir draugas eina pas tą pačią gydytoją.

Dėl Diliautienės nieko nežinau, gal neteko susidurt. Apie širšinaitienę girdėjau gerų atsiliepimų.
Dar atrodo, jei priežiūrai lankaisi VGN tai truputį kitaip žiūri, bet man tik atrodo.
Kai gulėjau skyriuje, tai labai maloniai buvo priėmę, ir tos 2 savaitės gerai praėjo.

Vakare darbo balius. Tai reikia darbe nepervargt 😀
Papildyta:
Irele, pas mus likus dar tokia diena, bet kai klinika, dar trintis yra. Nes ateina ir sergančių.

Na ko ta nugaros apačia skauda, persitempei mažu. Ar Kalėdoms jau ruošiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 22 gruodžio 2016 - 07:15
Jolirta, tai melyni sveikinimai 4u.gif ar nerasete, ar as pati praleidau blush2.gif

O kurioje klinikoje lankotes? Nugara tai jauciu nuo persitempimo. vakar gyd kai pamate kaip keliuosi(po echo) nudave velniu, kad taip negalima, reik ant sono ir tik tada keltis, o ir namie gi dar per tuos nelemtus remontus tai pakelt vis kazka pakeliu tai pastumiu, o daiktai ne plunksna sveria, visokie laminatai ir plyteliu dezes...tai gal ir tai atsiliepe..

Gero baliaus vakare 4u.gif

Klausykit, pasimeciau visai, vakar ziurinejaus prekes internetineje vaistineje ir nezinau ka pirkt po gimdymo- ar vienkartines kelnaites ir didelius iklotus, ar dar kazkokie pampersai yra? g.gif neperseniausiai gimdziusios apsvieskite prasau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
Aciu merginos uz info 4u.gif
Irreelle ir man buna suima ta nugara, paskui nei atsigulsi nei atsisesi... daktare sake but atsargesne...as ir buna ir is lovos soku ir nuo kedes, paskui tik pamisliju kad galejau ir leciau smile.gif
Ai ta "sveiku vaiku diena" tikrai ir pas mus buvo...gal ir dabar yra? mirksiukas.gif kazkaip netenka man daznai su dukra pas gydytojus lankytis pfu pfu pfu..tai neatkreipiau demesio...
Cia kai kas rinkinius siule po gimdymo... man buvo gerai tie paketai po gimdymo, bet si kart ir pora pampu reik paimt pirmai dienai...reik gal kita kart su daktare pasitart..... rolleyes.gif
Jolirta ir as nezinojau sveikinimai 4u.gif vakare gero laiko su kolegom 4u.gif
O tai gerai jei jau ne vyras o tik draugas tai tevystes tu atostogu ir neduoda?? unsure.gif
Nu o man pagaliau isauso sita diena...pergyvenu...eko...tikiuisi viskas bus gerai... ax.gif
Atsakyti
Dėkui. Norėjau dukrytės, bet dabar svarbu, kad sveikas vaikelis gimtų. Taip po to persileidimo nerimauju. Lankausi vgn.
Irele yra kaip ir vaikams sauskelnès kaip kelnaites. Sake drauge patogu jei po gimdymo slapimo nelaikai. Ir siaip patogu.

Irele nejuokaukite su dezem. Jei gali lai vyras pakiloja. Pasaugokite save 😉.
Beje ar ne Jus siuntetes baby born gultuka?

Kedute jei jauties gerai, tai ir bus gerai. Pamaudenimai kaip ir nesiskaito.
Nepaims atostogu, nes desiu kol pasibaigs teismai bruksni.
Man baisiai atrodo, kad melages vaikas turi jo pavarde. O musu vaikas turi buti nuskriaustas.

Atsakyti
Niu ka merginos, musu eko, normose, 33 savaite, pimpaliukas vietoj biggrin.gif todel tetis musu si kart dar labiau iskelta galva is kabineto isejo biggrin.gif
Sveriam taip vyriskai 2340g tongue.gif kaip dukra gime 2,8 kg tai jau vyrutis musu labai didelis ax.gif
Svarbiausia
1.mioma nepaaugus ploja.gif greiciausiai galesiu gimdyti pati ax.gif , zodziu parase mano daktarytei stebeti...
2. Vaikelis vietoj bigsmile.gif , organai issivyste

Daktariukas prisipazino , kad nesitikejo jog vaikeli isnesiosiu del miomos ir jos padeties unsure.gif net negera pasidare kai pasake blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 22, 17:36)
Niu ka merginos, musu eko, normose, 33 savaite, pimpaliukas vietoj biggrin.gif  todel tetis musu si kart dar labiau iskelta galva is kabineto isejo biggrin.gif
Sveriam taip vyriskai 2340g tongue.gif  kaip dukra gime 2,8 kg tai jau vyrutis musu labai didelis ax.gif
Svarbiausia
1.mioma nepaaugus ploja.gif greiciausiai galesiu gimdyti pati ax.gif , zodziu parase mano daktarytei stebeti...

Daktariukas prisipazino , kad nesitikejo jog vaikeli isnesiosiu del miomos ir jos padeties unsure.gif net negera pasidare kai pasake blink.gif

Smagios naujienos. Sveikinu ☺. Jei vaikelis greitai auga gal ir gimdymo data paankstins jei reikes. Mano vienai draugei puse menesio paankstino gimdymo data. Visaip buna, svarbiausia kad vaikeliui viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(hipolite @ 2016 12 22, 17:56)
Smagios naujienos. Sveikinu ☺. Jei vaikelis greitai auga gal ir gimdymo data paankstins jei reikes. Mano vienai draugei puse menesio paankstino gimdymo data. Visaip buna, svarbiausia kad vaikeliui viskas gerai.

Pagal ekoskopa lyg ir gaunasi kad anksciau apie savaite smile.gif niu zesim.
Atsakyti

Irreelle, 22 Gru 2016 - 07:25, parašė: vakar gyd kai pamate kaip keliuosi(po echo) nudave velniu, kad taip negalima, reik ant sono ir tik tada keltis
Man gydytoja VGN irgi kai kėliausi nuo kušetės sakė, kad matau dar vis 'atsilenkimus' darot, kaži ar ilgai dar taip galėsit. Bet nesakė nieko, kad negalima ar pan.

kedute, 22 Gru 2016 - 16:36, parašė: Niu ka merginos, musu eko, normose, 33 savaite, pimpaliukas vietoj biggrin.giftodel tetis musu si kart dar labiau iskelta galva is kabineto isejo biggrin.gif Sveriam taip vyriskai 2340g tongue.gifkaip dukra gime 2,8 kg tai jau vyrutis musu labai didelis ax.gif Svarbiausia 1.mioma nepaaugus ploja.gifgreiciausiai galesiu gimdyti pati ax.gif, zodziu parase mano daktarytei stebeti... 2. Vaikelis vietoj bigsmile.gif, organai issivyste Daktariukas prisipazino , kad nesitikejo jog vaikeli isnesiosiu del miomos ir jos padeties unsure.gifnet negera pasidare kai pasake blink.gif
Valio! Valio! Valiooo didžkiui! :ploja2: Jolrita, gero baliaus :4u:
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 22, 08:17)
*Irreelle ir man buna suima ta nugara, paskui nei atsigulsi nei atsisesi... daktare sake but atsargesne...as ir buna ir is lovos soku ir nuo kedes, paskui tik pamisliju kad galejau ir leciau smile.gif
**Ai ta "sveiku vaiku diena" tikrai ir pas mus buvo...gal ir dabar yra? mirksiukas.gif  kazkaip netenka man daznai su dukra pas gydytojus lankytis pfu pfu pfu..tai neatkreipiau demesio...
***Cia kai kas rinkinius siule po gimdymo... man buvo gerai tie paketai po gimdymo, bet si kart ir pora pampu reik paimt pirmai dienai...reik gal kita kart su daktare pasitart..... rolleyes.gif
****O tai gerai jei jau ne vyras o tik draugas tai tevystes tu atostogu ir neduoda??  unsure.gif

*siandien prie to nugaros skausmo dar pilvas visa diena kieteja ir kaip tycia magni uzvakar pabaigiau ir per tuos darbus nenuvaziavau iki vaistines unsure.gif ryt tikrai iseigine t.y. tikra atostogu diena turesiu, i darba nei kojos nekelsiu...
**nera tikrai, panaikinta senokai musu poliklinikoj. Maniske iki pernai metu nesirgo visiskai, bet darab ar stresas ar kas vis kazko sunegaluoja.
***rinkinyje nesuprantu ko ten reik o ko ne, man rodos ten per daug prideta ir kaina uzkelta. Reikes vaistineje pasiklaust del pampiu po gimdymo, nes intike neradau vaistines puslapyje tokiu.
**** man regis jeigu vaikas bus registruotas tevo pavarde tai nesvarbu ar jis sutuoktinis ar tik draugas, tevystes atostogas privalo suteikti darbdavys.

QUOTE(Jolirta @ 2016 12 22, 13:24)
Dėkui. Norėjau dukrytės, bet dabar svarbu, kad sveikas vaikelis gimtų. Taip po to persileidimo nerimauju. Lankausi vgn.
Irele yra kaip ir vaikams sauskelnès kaip kelnaites. Sake drauge patogu jei po gimdymo slapimo nelaikai. Ir siaip patogu.

Irele nejuokaukite su dezem. Jei gali lai vyras pakiloja. Pasaugokite save 😉.
Beje ar ne Jus siuntetes baby born gultuka?

Nepaims atostogu, nes desiu kol pasibaigs teismai bruksni.
Man baisiai atrodo, kad melages vaikas turi jo pavarde. O musu vaikas turi buti nuskriaustas.

svarbausia sveikas wub.gif vyro nebuna salia kai man kazkas trukdo tai va ir keliu pati, o ir siaip as supermoteris, viska gyvenime darau pati, tai sunku susitaikyti su tokia laikina padetim kai reik prasyti pagalbos, as nepratusi o ir norinciu aplink sokinet nelabai yra, nes ir jie zino, kad as pati viska galiu...

as siunciausi Babyborn gultuka, kodel klausiat? smile.gif

ta prasme neduosite bendram vaikui draugo pavardes kol teismai nepasibaigs su ana seima, ar teisingai supratau? kodel? unsure.gif

QUOTE(kedute @ 2016 12 22, 16:36)
Niu ka merginos, musu eko, normose, 33 savaite, pimpaliukas vietoj biggrin.gif  todel tetis musu si kart dar labiau iskelta galva is kabineto isejo biggrin.gif
Sveriam taip vyriskai 2340g tongue.gif  kaip dukra gime 2,8 kg tai jau vyrutis musu labai didelis ax.gif
Svarbiausia

Sveikinimai su tokiu berneliu ir saunia TA wub.gif saunu, kad gydytojas nenervino savo pamastymais del miomos anksciau, sutaupe nervu jums.
Man beveik savaite irgi daugiau echo parode, vat ir idomu, dazniausia vis tiek pagal mmm ar pagal echo gimdo g.gif

kol parasiau posta 7kart poza keiciau, nu net lovoj nepatogu su laptopu sedet blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 22 gruodžio 2016 - 20:11
Sveikos,
Irreelle pasisaugokite 4u.gif .Nejuokai jau su tais skausmeliais.As jau kartais kaip pencininke jauciuosi biggrin.gif .Bet man kirksnis skauda,vakare isvis sunku paeiti i visas puses krypuoju...

Jolirta
Nesvarbu ar susituoke tevai,ar ne.Teciui duoda tevystes atostogas.Tik gimimo liudijima reikia pateikti darbdaviui.Gimimo liudijime teva galite irasyti o pavarde ir savo galite duoti,jei draugo nenorite.Tik reikes is notaro pazymos del tevystes pripazinimo,kai tevai nesusituokia.

Kedute Su sauniu pasimatymu 4u.gif .Labai smagu,kad viskas gerai tiek su mioma tiek su vaikeliu 4u.gif .Saunu,tikros sventes 4u.gif

Grizom is sventes mokykloje.Labai graziai vaikai suvaidino,padainavo bigsmile.gif .. pasibuvome,bet dabar jau vos pajudu.Vyras grizo i darba o as svajoju kada vaikai eis miegoti ax.gif

Irreelle bet jeigu taip skauda gal reiktu pasitikrinti? blink.gif
Atsakyti
Radau israse mano daktarei is eko zodi nesuprantama ,polihidramnionas blink.gif paguglinau....tipo per daug amiotinio skyscio....israse parasyta kad stebeti del galimo polihidramniono blink.gif ...kazkaip nieko nesake....perskaiciau straipsni...gali but kad del musu su vaiku nesuderinamos kraujo grupes ...tik viena sau tinkanti teigini radau...visokiu baisiubiu tam straipsni perskaiciau, susinervijau blink.gif , o paskui pats paskutinis sakinys parasytas jei jau perkopete 32 savaite jusu kudikis sveikas ir neverta nerimauti blink.gif tai blin negalima buvo pacio pirmo sakinio tokio parasyt..juk tokius straipsnius skaito nestuke.gif moterys...ne nu zodziu..

Atsakyti