Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Labas rytas smile.gif Gal kavos? biggrin.gif

Darausi bent preliminarų sąrašiuką ko reikia, nes be plano pražūtis man biggrin.gif Pasimetimas tose pasirinkimo džiunglėse biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Durna naktis.Vis laksciau matuoti temperaturu pas vaikus.Dar lovoje guliu kol maziuke miega,bet nebeuzmiegu unsure.gif

Kulke oi sarasas tikrai be pabaigos biggrin.gif .Kazkada vyrui sakiau,kad jau mazai ko reikes.Kai pavardinau,vyras sako:tai pabaiga nusimato ar ne biggrin.gif ?Mum lovytes klausyma liko isspresti ir vaistineje apsipirkimas.Nu dar buteliukas,ciulptukas.Tuoj dar ka nors atsiminsiu biggrin.gif .Turiu ir as susirasiusi.

Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 15, 09:07)

Durna naktis.Vis laksciau matuoti temperaturu pas vaikus.Dar lovoje guliu kol maziuke miega,bet nebeuzmiegu unsure.gif

Kulke oi sarasas tikrai be pabaigos biggrin.gif .Kazkada vyrui sakiau,kad jau mazai ko reikes.Kai pavardinau,vyras sako:tai pabaiga nusimato ar ne biggrin.gif ?Mum lovytes klausyma liko isspresti ir vaistineje apsipirkimas.Nu dar buteliukas,ciulptukas.Tuoj dar ka nors atsiminsiu biggrin.gif .Turiu ir as susirasiusi.

Sveikatos 4u.gif O tau kantrybės 4u.gif

Pas mane tokie bendriniai punktai- pataliukai, rūbeliai ir pan biggrin.gif Jau neišsmulkinu papunkčiui biggrin.gif Bijau išsigąsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 12 14, 22:20)
Nuo pirmadienio jau dekretas. Reiks kept, tept tortą ta proga

biggrin.gif kepk po sodros topsecret.gif durnas daiktas fool.gif vakar niekaip negalėjau sutvarkyt popierių, nes sistema strigo. Šiandien reikėjo keltis su žadintuvu, kad vyras pakeliui į darbą pametėtų iki jų. Kavą gerdama dar kartą pabandžiau ir iš pirmo karto viskas pavyko, vakar gal dešimt kartų bandžiau ir niekaip doh.gif kaip tyčia naktį gerai užmigau, būčiau miegojus sau, tai ne... sėdžiu dabar toliau sėkmingai prie VMI, vakar irgi klaidą metė, šiandien jau leidžia įeiti į paskyrą, bet neduoda nieko toliau padaryti.. užknisa...Dar sako, va LT internetu superiniu gali pasigirti, valio valio! Sistemų normalių neturi valstybinės šaraškino kontoros unsure.gif

QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 14, 22:33)
Kiek as suprantu tai vien vandens nestukes per para turi isgerti apie 1,5 litro.Arbatos,sultys ir kiti skysciai nesiskaiciuoja.

Buvau siandien TA.Viskas kaip ir gerai.Gavau tyrimus pasidaryti kitam kartui.Ir isleido i dekreta Dabar po triju savaiciu pasirodyti,jei viskas gerai.Daktare klausia:kokiu nusiskundimu turite?As:Jokiu.Daktare:Jokiu?Dar ir taip buna ir padejo juoktis .Kad gerai jauciuosi.O kad rugstys kamuoja,ar pavemiu tai nieko keisto,tai ka cia skusiesi..

Mano seimyna susirgo.Vyras serga,vaikai serga.Kad is as nesusirgciau,bijau.Visuose kampuose cesnago pripjaukstyto pridejau.Arbatas geriu.Nu gi mamai negalima sirgti

Čia kaip kam, matyt. Aš visai vandens gryno negeriu, ta prasme šalto, paparasto vandens. Geriu tik arbatas, bet daug smile.gif būna citriną karštu vandeniu užsipilu ir viskas gerai man su sveikata ax.gif tpdu tpfu tpfu, kad ne prikarksėčiau. Manau pakankamai skysčių gaunu iš karštų gėrimų, sriubos ir vaisių bei daržovių - mano "duona kasdieninė".

Sveikinimai su dekretu 4u.gif aš visada pas gydytoją sakau, kad gerai jaučiuosi, tai ji vis juokiasi, kad iki vizito pabaigos, dar turiu laiko pagalvot ir prisimint, gal vis gi kas nors negerai biggrin.gif kai pasakiau, kad sloguoju, tai net nustebo, o! -sako, - kažkas naujo, vis įvairovės bus kortelėje lotuliukas.gif
Man kažkaip keista, kai pažįstamos nestuke.gif sako, kad va sunkiai nešioju, nugarą būna paskauda vakarais... man ją būdavo ir iki nėštumo paskaudėdavo, tai aš nesureikšminu tokių "nėštumo sunkumų" rolleyes.gif ko tikrai nežinojau, tai kad:
a ) pradžioje nuolta pilvą maudžia, kai gimda plečiasi;
b ) leliukui įsitaisius, "spaudžia klyną"...
Man kaip pirmakartei kol kas tiek netikėtumų lotuliukas.gif

Nesirk, mama, valgyk aštriau, skysčių daugiau vartok 4u.gif
Ir kitos vykit ligas lauk mirksiukas.gif 4u.gif

Jolrita, aš kaip tik ekoodos nenoriu, tai mažai, ką patarti galiu blush2.gif

Antradienį bandysime įminti piIvinuko paslaptį nestuke.gif bigsmile.gif važiuosim į VGN echo paskutinį daryt wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2016 12 15, 09:14)
Sveikatos  4u.gif  O tau kantrybės  4u.gif

Pas mane tokie bendriniai punktai- pataliukai, rūbeliai ir pan  biggrin.gif  Jau neišsmulkinu papunkčiui  biggrin.gif Bijau išsigąsti  biggrin.gif

O jetau, dar gi pataliukai scare.gif 000189.gif
Jūs man kaip patirties turinčios patarkit, ar gerai būtų jeigu pradžioje migdyti mažylį vilnoniame vokelyje? Pirkau tokį, kur su užtrauktukais iš abiejų galų, stačiakampio formos kaip mini miegmaišis pasidaro. Nežinau kaip vaizdžiai apibūdinti ax.gif ilgas stačiakampis užsilenkia ir užtrauktukus užsegus trumpesnis stačiakampis pasidaro. Galvoju, kad bus gerai ir parsivežti namo, ir į vežimėlį, ir kai paaugs kojas šiltai laikyt rogėse kitą žiemą... tai, manau, kol kleckiukas mažas, galėtų ir miegoti lovytėje tam voke kaip miegmaišiuke :hm ar ne? ar grybas čia gautųs unsure.gif
Atsakyti
Sunervino eilini karta SM...tiek prirasiau ir nerodo zinutes blink.gif

Kulke tai laiko dar yra,spesi ir pasismulkinti su sarasu biggrin.gif

Zaliaake sistema vakar tikrai strigo.Daktare man negalejo ilgai pasirasyti dekreto.Kaip uzlinko taip uzlinko sistema doh.gif

Del vokelio geras daiktas,pravers.Bet nemigdyciau jame namie,manau perkarsta butu.Bent jau as taip galvoju.
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2016 12 15, 09:54)
biggrin.gif kepk po sodros topsecret.gif durnas daiktas fool.gif vakar niekaip negalėjau sutvarkyt popierių, nes sistema strigo.

Man kažkaip keista, kai pažįstamos  nestuke.gif sako, kad va sunkiai nešioju, nugarą būna paskauda vakarais... man ją būdavo ir iki nėštumo paskaudėdavo, tai aš nesureikšminu tokių "nėštumo sunkumų"  rolleyes.gif ko tikrai nežinojau, tai kad:
a ) pradžioje nuolta pilvą maudžia, kai gimda plečiasi;
b ) leliukui įsitaisius, "spaudžia klyną"...
Man kaip pirmakartei kol kas tiek netikėtumų lotuliukas.gif

Antradienį bandysime įminti piIvinuko paslaptį nestuke.gif  bigsmile.gif važiuosim į VGN echo paskutinį daryt wub.gif
Papildyta:

O jetau, dar gi pataliukai  scare.gif 000189.gif

Jūs man kaip patirties turinčios patarkit, ar gerai būtų jeigu pradžioje migdyti mažylį vilnoniame vokelyje?

Geras patarimas biggrin.gif

Visumoj ir aš gerai jaučiuosi, bet lauktis 20+ ir, kai tau jau 30, du skirtingi dalykai. Nu kažkaip kitaip viskas. Man nepatogu (ne gėdos prasme ginkDie) būt nėščiai. Nu nei pasilenkt, nei atsitūpt, rodos sprogs kojos, miegot irgi - per tris kartus apsiverčiu nuo šono ant šono biggrin.gif O dar ta šlapimo pūslė aguonos dydžio pasidarius, tik koks lašas susikaupia, lekiu, kaip kokį litrą sukaupus. Gal bičas užspaudęs. Tai vat tik tokie fiziniai dalykai. Bet jie laikini, o tai svarbiausia biggrin.gif

Labai linkiu, kad pasirodytų pagaliau wub.gif

Pataliukus ir apsaugėles nusižiūrėjau Mažylio sapnas arba Pilna spintutė fajeboke. Kokių ten grožių yra bigsmile.gif

Net karšta pasidarė perskaičius. Aš absoliučiai atmetu šitą galimybę, nes pas mus namuos taip šilta, kad patys šliaužiojam trumpom rankovėm. Net rūbelius pirkau plonyčius, trikotažinius. Laukui reikės tik šiltesnių nupirkti porą komplektų.
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif
Kulke as visad vaziuoju anksti ryte pasidarau tyrimus , iskart paemu rezultatus ir tik tada pas daktare....o kaip jums cia menesi nezinot rezultatu o jei pfu pfu pfu kazkur kazko truksta ..negerai blink.gif keista......
Mamytes bus jums ka veikt ir su leliuku , ar dar norit ir kitus vaikelius namie pasilikt...
Melisa su dekretu nestuke.gif 4u.gif Seimynai sveikatos 4u.gif mano dukrai labai patinka ta reklama kur mama ateina ir sako kad as sergu gal ausitvarkysi viena?? biggrin.gif o paskui gale reklamos sako mamoms sirgt negalima.. biggrin.gif tai mano ir pamato kad kokia nosis bega sako iskart mama tau sirgt negalima biggrin.gif
Ir as be jokio sarasiuko ir labai nepergyvenu jei ko ir nenupirksiu kiekviena diena galima nulekt ir nupirkt nematau bedos...tuo labiau juk pirma menesi ir vyras bus namie...todel labai nesuku sau galvos..
Zhaliaakee ir man kazkaip internetu nelabai sekesi... blink.gif kaip tu sakai kibo ir kibo...dar paskui pora dienu is eiles skambino kad neteisingai uzpildziau tai taisiau du kart krc... as jei ir sakiau tai moteriskei kad kibo uz tai ir uzpildziau kreivai...Ir as nepasakyciau , kad labai daug gryno vandens isgeriu..., megstu silpnas arbateles , su maistu skysciai...ir kazkaip viskas neblogai...nors buna dienu kad geriu ir geriu...Nemegeja ir as skustis...mano daktare tai stebisi, sako dazniausiai kai paklausi kuom skundziates tai puse valandos pasakoja...kaip pencininkes kokios... biggrin.gif
As kita ketvirtadieni ir leksiu ekoskopu pasimatyt su lelium...Jums linkiu pagaliau suzinoti...o man tikiuosi patvirtins kad mioma neauga, ir kad sunutis wub.gif
O pasakysiu taip kai pati tapsite mama pati geriausia ir zinosit kaip guldyt savo vaika , kaip ji maitint ar rengt.. mirksiukas.gif Aisku galima patarimu pasiklausinet , bet vistiek darysite taip kaip jums atrodys geriau, nes tik mama ir zino kas jos vaikwliui geriausia wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2016 12 15, 11:25)
Geras patarimas  biggrin.gif

Visumoj ir aš gerai jaučiuosi, bet lauktis 20+ ir, kai tau jau 30, du skirtingi dalykai. Nu kažkaip kitaip viskas. Man nepatogu (ne gėdos prasme ginkDie) būt nėščiai. Nu nei pasilenkt, nei atsitūpt, rodos sprogs kojos, miegot irgi - per tris kartus apsiverčiu nuo šono ant šono  biggrin.gif  O dar ta šlapimo pūslė aguonos dydžio pasidarius, tik koks lašas susikaupia, lekiu, kaip kokį litrą sukaupus.....

Del slapinimosi sutinku ir man tokiu dienu buna , kad po lasa spaudau o atrodo litras isbegt turetu blink.gif bet del metu nesutinku... man kaip tik sis nestumas nesulyginant daug lengvesnis nei su dukra pries 10 metu...
Atsakyti
Skaitau tuščiomis akimis, nieko nematau.
Sveikatos kas serga.

Zaliaake kaip suprantu tai netikra oda. Visgi pasidalink turesiu ir gimtadieniui dovana 😀
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2016 12 15, 10:54)
Jūs man kaip patirties turinčios patarkit, ar gerai būtų jeigu pradžioje migdyti mažylį vilnoniame vokelyje? Pirkau tokį, kur su užtrauktukais iš abiejų galų, stačiakampio formos kaip mini miegmaišis pasidaro. Nežinau kaip vaizdžiai apibūdinti ax.gif ilgas stačiakampis užsilenkia ir užtrauktukus užsegus trumpesnis stačiakampis pasidaro. Galvoju, kad bus gerai ir parsivežti namo, ir į vežimėlį, ir kai paaugs kojas šiltai laikyt rogėse kitą žiemą... tai, manau, kol kleckiukas mažas, galėtų ir miegoti lovytėje tam voke kaip miegmaišiuke :hm ar ne? ar grybas čia gautųs unsure.gif

Tikrai bus karšta, man labiausiai pasiteisino tikie
vartotojo įkelta nuotrauka
Tai ramu, kad niekad nenusiklos ir ant galvos neužsitrauks, ypač kai paauga, nusispardo, maniškė gal iki 2 metų tokiuose miegojo.
Atsakyti

Tai kad mano 20+ yra 29  :D čia gal greičiau 30-  :lol:

Pas mus namie nėra karšta, aš iš viso karštį sunkiai pernešu, jei virš 20 namie, tai man jau amen  :sleep:

Geri tie miegmaišiukai, mačiau reklamą kažkuriam žurnale, reiks dar pasižiūrinėti  :victory2:  

Atsakyti
Pritariu del miegmaisiu. Nu gal vidutinio storumo namie geriausia. Sakoma, kad vaikeli reikia rengt tiek pat siltai kiek save, bet truputi silteliau kokiu vienu sluoksniu. Tai ir as taip bandau daryt, tas pat ir su patalyne. Vaikas siek tiek siltesni uzklota gauna nei maniskis. Bet miegmaisiai tikrai patogu kai pradeda spardytis, nes kitaip nespeji kloti per nakti. O ir nebaisu kad po kaldra palis. O jeigu kaldra klodavau, tai suvyniodavau prie koju i ritini ir palikdavau tik tiek kiek iki pazastu siekia.
Papildyta:
QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 15, 10:07)
Labas rytas 4u.gif

Uzjauciu del temperaturu. As jau atvargau ta pati pries savaite. Dabar po dvieju savaiciu dar kosciu. Susitaikiau ir su tuo kad uzsikreciu kiekviena karta, svarbu kad paciai temperaturos nebutu.
Tases jau pas mane supakuotos stovi, kai sirgau tai susinervinau ir supakavau. Kritiniam atvejui is karto pasiruosiau. Tik dabar jau imu visko daug maziau nei su pirmu vaiku. Vis tiek zinau kad teks siuntinet vyra ranksluoscius pakeist ar drabuzius. Nebent nereikes vel savaite gulet jei viskas gerai bus, bet mazai tiketina del zindymo galimybiu. Labai patiko man kad vaistinej radau gimdyves deze jau paruosta su visais paketais reikalingais ir konsultantes greit sunese ko dar norejau. 😊
Atsakyti
Kai su pirmu kūdikėliu išleidinėjo namo - daktarės klausiau kaip vaikelį rengti. Pasakė, kad taip pat kaip ir pati rengiesi. Tai taip ir darydavau. Tai nei kokios prakaitinės nekankino, nei bėrimai - kaip pati rengiaus - taip ir vaikelį.
Atsakyti