QUOTE(Kulkė @ 2016 12 14, 22:20)
Nuo pirmadienio jau dekretas. Reiks kept, tept tortą ta proga

kepk po sodros

durnas daiktas

vakar niekaip negalėjau sutvarkyt popierių, nes sistema strigo. Šiandien reikėjo keltis su žadintuvu, kad vyras pakeliui į darbą pametėtų iki jų. Kavą gerdama dar kartą pabandžiau ir iš pirmo karto viskas pavyko, vakar gal dešimt kartų bandžiau ir niekaip

kaip tyčia naktį gerai užmigau, būčiau miegojus sau, tai ne... sėdžiu dabar toliau sėkmingai prie VMI, vakar irgi klaidą metė, šiandien jau leidžia įeiti į paskyrą, bet neduoda nieko toliau padaryti.. užknisa...Dar sako, va LT internetu superiniu gali pasigirti, valio valio! Sistemų normalių neturi valstybinės šaraškino kontoros
QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 14, 22:33)
Kiek as suprantu tai vien vandens nestukes per para turi isgerti apie 1,5 litro.Arbatos,sultys ir kiti skysciai nesiskaiciuoja.
Buvau siandien TA.Viskas kaip ir gerai.Gavau tyrimus pasidaryti kitam kartui.Ir isleido i dekreta Dabar po triju savaiciu pasirodyti,jei viskas gerai.Daktare klausia:kokiu nusiskundimu turite?As:Jokiu.Daktare:Jokiu?Dar ir taip buna ir padejo juoktis .Kad gerai jauciuosi.O kad rugstys kamuoja,ar pavemiu tai nieko keisto,tai ka cia skusiesi..
Mano seimyna susirgo.Vyras serga,vaikai serga.Kad is as nesusirgciau,bijau.Visuose kampuose cesnago pripjaukstyto pridejau.Arbatas geriu.Nu gi mamai negalima sirgti
Čia kaip kam, matyt. Aš visai vandens gryno negeriu, ta prasme šalto, paparasto vandens. Geriu tik arbatas, bet daug

būna citriną karštu vandeniu užsipilu ir viskas gerai man su sveikata

tpdu tpfu tpfu, kad ne prikarksėčiau. Manau pakankamai skysčių gaunu iš karštų gėrimų, sriubos ir vaisių bei daržovių - mano "duona kasdieninė".
Sveikinimai su dekretu

aš visada pas gydytoją sakau, kad gerai jaučiuosi, tai ji vis juokiasi, kad iki vizito pabaigos, dar turiu laiko pagalvot ir prisimint, gal vis gi kas nors negerai

kai pasakiau, kad sloguoju, tai net nustebo, o! -sako, - kažkas naujo, vis įvairovės bus kortelėje
Man kažkaip keista, kai pažįstamos

sako, kad va sunkiai nešioju, nugarą būna paskauda vakarais... man ją būdavo ir iki nėštumo paskaudėdavo, tai aš nesureikšminu tokių "nėštumo sunkumų"

ko tikrai nežinojau, tai kad:
a ) pradžioje nuolta pilvą maudžia, kai gimda plečiasi;
b ) leliukui įsitaisius, "spaudžia klyną"...
Man kaip pirmakartei kol kas tiek netikėtumų
Nesirk, mama, valgyk aštriau, skysčių daugiau vartok

Ir kitos vykit ligas lauk
Jolrita, aš kaip tik ekoodos nenoriu, tai mažai, ką patarti galiu
Antradienį bandysime įminti piIvinuko paslaptį

važiuosim į VGN echo paskutinį daryt
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2016 12 15, 09:14)
Sveikatos

O tau kantrybės
Pas mane tokie bendriniai punktai- pataliukai, rūbeliai ir pan

Jau neišsmulkinu papunkčiui

Bijau išsigąsti
O jetau, dar gi pataliukai
Jūs man kaip patirties turinčios patarkit, ar gerai būtų jeigu pradžioje migdyti mažylį vilnoniame vokelyje? Pirkau tokį, kur su užtrauktukais iš abiejų galų, stačiakampio formos kaip mini miegmaišis pasidaro. Nežinau kaip vaizdžiai apibūdinti

ilgas stačiakampis užsilenkia ir užtrauktukus užsegus trumpesnis stačiakampis pasidaro. Galvoju, kad bus gerai ir parsivežti namo, ir į vežimėlį, ir kai paaugs kojas šiltai laikyt rogėse kitą žiemą... tai, manau, kol kleckiukas mažas, galėtų ir miegoti lovytėje tam voke kaip miegmaišiuke :hm ar ne? ar grybas čia gautųs