Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Man rytoj reikia tyrimus butinai nuvezti,siandien uzmirsau biggrin.gif .Poryt Ta...

As tai ir kazkokia atsiputus.Reikia drabuzelius pradeti skalbti,lyginti.Tases ir nekrautos.Dar vaistineje apsilankyti reikia,susipirkti viska.Ai tik zinau kas kur yra.Bet niekas nesuruosta.As ir viska skalbsiu tiek naujus tiek nenaujus, neaisku kur gulejo kas liete ir panasiai.Va dar atsiminiau kad merliukus su palutem reikia pasiuti...medziaga jau gal pora menesiu guli...
Reikia susiimti,kad paskui nebutu panikos biggrin.gif
Atsakyti
Robi Irreelle, sveikinu isejus i dekreta 4u.gif
Ivykdziau misija neimanoma, nusiskutau apatinius plaukelius
blush-anim-cl.gif ,jauciu tokiu kasu nieks nemate nuo 19 a.biggrin.gif nu blin dar taip sunkiai niekad nesiseke...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kedute: 02 sausio 2017 - 19:52
QUOTE(kedute @ 2017 01 02, 19:39)
Ivykdziau misija  neimanoma, nusiskutau apatinius plaukelius
blush-anim-cl.gif ,jauciu tokiu kasu nieks nemate nuo 19 a.biggrin.gif  nu blin dar taip sunkiai niekad nesiseke...

4u.gif

Oooo, as vakar sita darba atlikau, apgraibom su epiliatoriaus skutimo galvute. Neprasiau vyro, kad patikrintu, tai tikiuosi gydytojos neisgasdinsiu kita savaite su savo sukuosena biggrin.gif bet jau su tokia kokia buvo neimanoma buvo vaiksciot blush-anim-cl.gif

Kaip reiks ant to lektuvo uzsikabarot neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 02, 20:13)
4u.gif

Oooo, as vakar sita darba atlikau, apgraibom su epiliatoriaus skutimo galvute. Neprasiau vyro, kad patikrintu, tai tikiuosi gydytojos neisgasdinsiu kita savaite su savo sukuosena  biggrin.gif  bet jau su tokia kokia buvo neimanoma buvo vaiksciot  blush-anim-cl.gif

Kaip reiks ant to lektuvo uzsikabarot neisivaizduoju

Jo jo ir as apgraibom biggrin.gif kaip bus taip, bet jau iki gomdymo abejoju ar dar pasitrumpinsiu, jau si kart labai sunkiai sekesi biggrin.gif
Paimformuokit mane dabar sitas lipimas ant lektuvo planinis? Kazkokia nestuke.gif planuotas tyrimas, ar ne?
Atsakyti
Aha, ims ta strepto meginuka bei tikrins kakleli. Taip bent zadejo.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 02, 21:18)
Aha, ims ta strepto meginuka bei tikrins kakleli. Taip bent zadejo.

Supratau, vadinas laiku ir as cia pasiruosiau smile.gif nes jauciu butu ginekologe zado netekus tokia seveliura pamacius biggrin.gif
Atsakyti
Su nuotrauka niekaip doh.gif tiek to.
O man neminėjo apie jokį tepinėlio ėmimą, įdomu kodėl.
Tik kraujo tyrimų prirašė. Reiks šiom dienom nupėdint.

Atsakyti
Streptokoko tepineli ima velai,jei neklystu nuo 35iki 37-38 savaites,praktiskai pries gimdyma.Ir jei jis isauga tada prasidejus gimdymui turi lekti kad spetu antibijotikus suleisti.Tai kai paims tepineli,dar reikes laukti rezultatu,tai kol nesulauksim tyrimo rezultatu gimdyti negalim biggrin.gif .Man dar tik 33 savaites,tai speju per sia Ta dar neims.

Atsakyti
Kas klausė dėl vežimo, tai rašė, kad vaikas atsisako jame būti.
Aš ir pamenu pardaviau po pusmečio, man su VT buvo per sunkus ir išvis už pusę kainos.

Beje keberiokst linkėjimus perdavė.
Atsakyti
QUOTE(Santorini. @ 2017 01 02, 18:58)
Kaip tik praeitą savaitę ėmė, tai aišku reikėjo lipt ant lėktuvo, per visą nėštumą nelipau, tai su puziku kažkaip sunku užsikabarot biggrin.gif o pats ėmimas visiškai nieko nejutau, nes ėmė su tokiu pat kaip ausų krapštukas, tik pagaliukas ilgesnis, taip kad būkit visos ramios  4u.gif

Manoji pilvūzo gyventoja jau duodasi kartais tikrai nemaloniai  unsure.gif jau buvo ir viena naktis bemiegė kai jaučiau nugaros, pilvo ir visko maudimą, jaučiu čia jau parošiamieji buvo  blink.gif

Būk palaiminta, moterie notworthy.gif

Mažai jau visai tau liko wub.gif

Pasirodyk vokelį ax.gif

QUOTE(kedute @ 2017 01 02, 19:39)
Ivykdziau misija  neimanoma, nusiskutau apatinius plaukelius
blush-anim-cl.gif ,jauciu tokiu kasu nieks nemate nuo 19 a.biggrin.gif  nu blin dar taip sunkiai niekad nesiseke...

Laikyk medalį first.gif
O je, aš jau prieš Druskininkus vargau apgraibom doh.gif kaip dabar reiks, neįsivaizduoju, gal reiks kambary prieš veidrodį kaip nors lotuliukas.gif
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 02, 22:54)
Streptokoko tepineli ima velai,jei neklystu nuo 35iki 37-38 savaites,praktiskai pries gimdym.Man dar tik 33 savaites,tai speju per sia Ta dar neims.

Man irgi yahoo.gif

QUOTE(Jolirta @ 2017 01 03, 00:50)
Beje keberiokst linkėjimus perdavė.

Kaip ačiū bigsmile.gif Buvot susitikusios?

Beje, aš nuotraukas per radikal.ru keliu. Pasirenki foto iš telefono galerijos, spaudi "zagruzit" ir tada copy paste nuorodą į čia 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Pagaliau smile.gif ačiū Zhaliaakee mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif
Jau naktele siandien blink.gif galvojau reiks i ligonine vaziuot, taip sueme kelis kart pilvo apacia kad nezinojau kur detis, dabar lyg nieko..cia gal parengemieji... siandien pas ginekologe, zesim ka pasakys...
Issigandau blin unsure.gif reik dar panesiot..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kedute: 03 sausio 2017 - 10:05