QUOTE(Irreelle @ 2017 01 02, 14:42)
Vel dare man masaza nugarai siandien namie, kaip aptemo akyse, spaudimas nukrito iki 100/40

sako gal nuo slogos cia taip...dabar jau gerai, bet bijosiu vel ta masaza darytis
Vo kaip
Ai, dar apie gliukozę nepapasakojau

taigis va, ryte vyras nuvežė iki poliklinikos, sako, davai palauksiu vis tiek tik į antrą paskaitą reik. Aš - metų didvyris, atsikalbinėju, mol nereikia, ko čia laukti, aš pareisiu savaeigiu

tai gerai, kad vyras užsispyręs kaip ožys, neperkalbėsi, jei ką sugalvojo. Žodžiu, man kraują paėmė ir įdavė su mėginuku nešti į laboratoriją, ten pat ir gliukozės gėrimus pilsto. O tas mėginukas toks šiltas, einu, kraujas jame teliuškuoja, aš nemiegojus, nevalgius, negėrus ir kaaaip užnešė mane į šoną

gerai, kad koridoriai siauri, greit į sieną įsirėmiau. Iš karto šaltas prakaitas išpylė, visos pasaulinio musytės alyse susirinko, o galvoj viena mintis: "jei apsivošiu čia, tai sugadinsiu kraujo mėginį - reiks iš naujo kartot"

skambinu vyrui, sakau, išgelbėk draugą

taip dviese vieną mėginuką ir nešėm

galvojau dar gliukozės ant viršaus pavarysiu, tai bus amen. Nužiūrėjau, kur suoliukas platesnis koridoriuj, amoniako buteliuką vyrui įdaviau ir palikau laukti prie laboratorijos durų. O pasirodo, man tiek tereikėjo, aš tos gliukozės gurkšnį padariau ir akys atsivėrė, musės išsisklaidė, leliukas suspurdėjo

žodžiu, taip skaniai aš dar negėriau

Grįžus namo tas dvi valandas pamiegojau, antru reisu kraują pridaviau be jokių atrakcijų
Papildyta:
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 02, 15:12)
tai busiu sumaisius kazka, soriuks

bet tai absurdas is santaru i savanorius vazineti... nu visiskas briedas pagal ta nauja tvarka
Sakyčiau, galėtų kompensuoti irgi kiek nors meras. Už kurą
Bet gerai mes čia, dar net ne mūsų mėnuo gimdyti, o jau į darželį vaikus ruošiam

Mąstau, gal reik pradžiai kokią tašę susidėti, bent jau matysiu, ką turiu, ką reik
dasipirkti. Draugė manim pasirūpino, atsiuntė savo sąrašiuką, ką ėmė i ligoninę. Prieš 6 mėn. VGN gimdė