Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 06, 09:24)
Ir pakalnutės  wub.gif  biggrin.gif
Ni ni, dar gali nevaikščiot, reik išmėgint karietą, negi stovės nauja ir be darbo  biggrin.gif

Taip tai taip, ale kaip išnešiot ir  išgimdyt drambliuką reiktų?

Mes karieta pirksim kai lelius gims, tai nėr ko bandyt. Garantija tuščiai eis.
Nors girdėjau Gariūnuos duoda garantija kai vaikas gims.

Kai Daktariukas sako, prapjausim ir viskas 😀. Nors iš tikrųjų nejuokinga.
Atsakyti
Mascarra, pakeičiau ;)

Nieko aš daugiau nepamiegojau, guliu vartausi. Reik jau keltis, praustis, apsitvarkyt biški prieš TA ax.gif dar pasidarysiu kauke gal kokią pėdom hmm.gif ir vsio, kol išdžius plaukai normaliai, jau reiks į polikliniką slysti.
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif
Salta ..salta... biggrin.gif
Nu ka galiu pasakyt apie baldelius daug grazesni negu nuotraukose, as patenkinta, ryt bus komodele jau prideliota rubeliu , nes nuo vakar dziuva, ryt lyginsiu wub.gif
As uz tai kad trint visas kurios nebendrauja is pirmo puslapio... nes reliai cia musu tik kokios 6 gal unsure.gif
Zhaliaake kad pas mane kaip ir viskas parasyta, ai tik gyvenama vieta gali rasyt dzukija, bus aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano gimdymo datą pakeiskit, kortelėj parašė vasario 6 d. Antras. Berniukas, aš 32 m. Kaunietė smile.gif

Rytas labai šaltas, 8 h jau sysiuką pristačiau į polikliniką. Kai tokie šalčiai - mašiną statyk kur nori, poliklinika tuščia smile.gif eilių nėra smile.gif

Aš tokį vokelį turiu irgi į autokėdutę, tik iš vilnos. Tinka tokį ir į lopšiuką įsidėti. Žieminio kombio net nepirkau, manau po ateinančios savaitės visa žiema baigsis ir tikrai žibučių eisim skynti biggrin.gif

Daugiabuty gyvenam, pencininkai visu pajėgumu radiatorius įjungė - neina rankos nulaikyt... nuo tokio karščio visa tynti pradėjau. Aną naktį visą - laikiau atidarytą balkoną, nes nebuvo kuo kvepuoti, visa kaip burokas raudona ir išsipūtus vaikščiojau... šiandien tik langą prasivėrus...
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti kokius planuojate naudoti termometrus leliukui. Galvoju įsigyti infraraudonųjų spindulių, o jūs?
Su pirmuoju tai elektroninį naudojau, bet visos draugės turi tuos per atstumą - galvoju gal nieko visai...
Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 06, 12:27)
Norėjau pasiteirauti kokius planuojate naudoti termometrus leliukui. Galvoju įsigyti infraraudonųjų spindulių, o jūs?
Su pirmuoju tai elektroninį naudojau, bet visos draugės turi tuos per atstumą - galvoju gal nieko visai...

As turiu labai gera kaktos termometra. Nereikia vaiko nei liesti, nei zadinti, per kelias sekundes pamatuoja. Na nebent pypsejimas jo buna vaika prizadina, nes pamataves pypsi.
Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 06, 11:09)
Mano gimdymo datą pakeiskit, kortelėj parašė vasario 6 d. Antras. Berniukas, aš 32 m. Kaunietė smile.gif

Rytas labai šaltas, 8 h jau sysiuką pristačiau į polikliniką. Kai tokie šalčiai - mašiną statyk kur nori, poliklinika tuščia smile.gif eilių nėra smile.gif

Aš tokį vokelį turiu irgi į autokėdutę, tik iš vilnos. Tinka tokį ir į lopšiuką įsidėti. Žieminio kombio net nepirkau, manau po ateinančios savaitės visa žiema baigsis ir tikrai žibučių eisim skynti biggrin.gif

Daugiabuty gyvenam, pencininkai visu pajėgumu radiatorius įjungė - neina rankos nulaikyt... nuo tokio karščio visa tynti pradėjau. Aną naktį visą - laikiau atidarytą balkoną, nes nebuvo kuo kvepuoti, visa kaip burokas raudona ir išsipūtus vaikščiojau... šiandien tik langą prasivėrus...

Sisiukas į ledus nepavirto 😀 kol nunešei.

Bandžiau nusnūst. Bet po 20 min kaimynės labai garsus pokalbis pastatė ant blakstienų. Nors gerai, kad vakar nemiegojau, jai pirma nakties paskambino ir tada buvo dar garsiau.

Aš matuosiu elektroniniu. Pamenu su greitaja isveze, temperatura 39.6. Lazdynu ligoninej su tuo mandru termometru pamatavo 36.6. Sako viskas gerai. Namo. Tai kol i stotele nuejau, galvojau kaip namo parsiboginsiu. Bloga, prakaitas pila, akyse mirguliuoja. Namie temperatura buvo 39.6.
Tai pamaniau neverta 40 euru leist jei toki pieno riebuma rodo. Bandyti nesinori.
Atsakyti
Pas mane kazkokios crazy dienos prasidejo. Dukra atrodo nutrukus nuo grandines visai. Nuolat su aukle pesasi, viskam priestaraja, kelia isterijas. Vakar po tokios isterijos jos labai susinervinau, taip pradejo ir uzpakali skaudet ir visa apacia, kad atsisest negalejau, atrode apacioj visus raumenis surakino. Nesuprantu kas tam vaikui darosi. Siandien nuo pat ryto vel oziukai uzejo, neitiko koki sumustini jai aukle daro, pradejo rekt, viska metyt. 5 metai, negi cia kokia krize? Dar net leliukas negime, pasikeite tik tas kad as namie. Bandau nesinervint, bet neiseina. Kai matau kad vaikas nervuojasi, tai pradedu pergyvent, galva pradeda skaudet.
Na jau rytoj pas ginekologa man is ryto. Ner ramybes namie, jauciu kad pagimdysiu anksciau, negaliu kazkaip atsiribot ir nepergyvent. Tikiuosi nors pasakys kad leliukas paauges daugiau.

Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 06, 12:49)
Sisiukas į ledus nepavirto 😀 kol nunešei.

Bandžiau nusnūst. Bet po 20 min kaimynės labai garsus pokalbis pastatė ant blakstienų. Nors gerai, kad vakar nemiegojau, jai pirma nakties paskambino ir tada buvo dar garsiau.

Aš matuosiu elektroniniu. Pamenu su greitaja isveze, temperatura 39.6. Lazdynu ligoninej su tuo mandru termometru pamatavo 36.6. Sako viskas gerai. Namo. Tai kol i stotele nuejau, galvojau kaip namo parsiboginsiu. Bloga, prakaitas pila, akyse mirguliuoja. Namie temperatura buvo 39.6.
Tai pamaniau neverta 40 euru leist jei toki pieno riebuma rodo. Bandyti nesinori.

As tai turejau kelis elektroninius i pazasti nusipirkus, du kaktos ir viena spiritini panasu i ta tarybini, kur su gyvsidabriu buvo. Tai tiksliausias spiritinis bet ji reik 12 min laikyt pazasty, vaikui ismatuot be sansu nes neislaikys tiek. O is tu kaktos vienas irgi tikslesnis ir patogesnis uz kita, tai turbut nu firmos priklauso kad ir kaina vienoda. Sunku su tais termometrais, gali but ir brangus ir blogas.
Atsakyti
QUOTE(hipolite @ 2017 01 06, 12:00)
Pas mane kazkokios crazy dienos prasidejo. Dukra atrodo nutrukus nuo grandines visai. Nuolat su aukle pesasi, viskam priestaraja, kelia isterijas. Vakar po tokios isterijos jos labai susinervinau, taip pradejo ir uzpakali skaudet ir visa apacia, kad atsisest negalejau, atrode apacioj visus raumenis surakino. Nesuprantu kas tam vaikui darosi. Siandien nuo pat ryto vel oziukai uzejo, neitiko koki sumustini jai aukle daro, pradejo rekt, viska metyt. 5 metai, negi cia kokia krize? Dar net leliukas negime, pasikeite tik tas kad as namie. Bandau nesinervint, bet neiseina. Kai matau kad vaikas nervuojasi, tai pradedu pergyvent, galva pradeda skaudet.
Na jau rytoj pas ginekologa man is ryto. Ner ramybes namie,  jauciu kad pagimdysiu anksciau, negaliu kazkaip atsiribot ir nepergyvent. Tikiuosi nors pasakys kad leliukas paauges daugiau.
Papildyta:

As tai turejau kelis elektroninius i pazasti nusipirkus, du kaktos ir viena spiritini panasu i ta tarybini, kur su gyvsidabriu buvo. Tai tiksliausias spiritinis bet ji reik 12 min laikyt pazasty, vaikui ismatuot be sansu nes neislaikys tiek. O is tu kaktos vienas irgi tikslesnis ir patogesnis uz kita, tai turbut nu firmos priklauso kad ir kaina vienoda. Sunku su tais termometrais, gali but ir brangus ir blogas.

Bet kaip va sužinoti, koks tikrai tikslus. Gydytoja sakė ligoninėse sukalibruoti, įdomu i kuria puse, kad visi mirkit už ligonines duru.

Mane vis kasdien koks klientas pakalbina. Kadangi as visko iki galo negaliu sutvarkyt, pabendrauju, pasakau, kad ligoninej. Sulaukiu palaikymo 😀.

Atsakyti
Labukas, mamukai 4u.gif

Mano informacija nepasikeitė, viskas tas pats kaip pirmam lape ax.gif
Jau vakar susikroviau daugiau mažiau tašes, šiandien iš senojo buto dar pasiėmiau daikčiukų, susidėsiu galutinai biggrin.gif sekmadienį jau bus lygiai 37 savaitės, labai laukiu, bus ramiau, nes skaitysis pilnas išnešiojimas bigsmile.gif ir dar sutampa su vyro jubiliejum wub.gif ryt balius su pirtim nusimato, suvargsiu kaip reikals unsure.gif

Dėl termometro, tai turim pora elektrinių, dar iš kiniečių užsisakėm tą nuotolinį, bet kažko ilgai neateina blink.gif

Dėl karštumo tai aš visada šaltinyčia buvau, ale dabar tai man langas turi atidarytas būt, lauke tik va dabar per tokius šalčius pirštines ir kepurę užsidedu, o taip vos ne su atvira striuke galiu eit, karsta blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Neduoda cituoti blink.gif gal dėl to, kad antram lange atsidarius "naują temą" laikau su citata hmm.gif

Dėl termometro, tai turiu nupirkus Avent vaikų priežiūros rinkinį, ten yra elektroninis termometras, tikrinom lyg ir gerai matuoja. Matavau vyrui temperatūrą su senu gyvsidabriniu ir paskui su šituo iš rinkinio. Tą pati rodė, na gal 0,1 skiriasi.

Hipolite, gal čia tavo mergaitė protestuoja, kad mama ir auklė namie. Nori tavo dėmesį 100 proc.pasiimt hmm.gif mol, aukle, tu mums nereikalinga, yra mamytė, o tu mauk iš čia unsure.gif ne psichologė aš, bet taip va galvoju. Vis tiek gi žino, kad turėsit leliuką namie, kuris dabar visada su mama...

Jolrita, tu tai kaimynei pasiūlyk gal atsigerti. Kaip jai burna neišdžiūva dieną naktį rėkalioti. Susitarkit, kad taisyklė yra kalbėti ne palatoje, tegul eina į koridorių pirmą nakties, tai greit ją sutvarkytų sesutė.

kamejukas, kedute, papildžiau.
Iš sąrašo kol kas tik Vikute pašalinau, nes ji sausinukuose gyvena ax.gif

Kaip pavargau kol nusiprausiau karsta.gif bandžiau apgraibom susitvarkyt klyną, tai eina šikt, neužteko jėgų viską padaryt kaip norėjau, tai pačios gydytojos reikalas ar nori aukštyn kablukais gulėti užsivertus pamačius mano super šukuoseną. Taip ir sakysiu, kad siūlau manęs į kėdę nesodint šiandien lotuliukas.gif

Pėdų kaukei reik dar susikaupti. Pasiruošiau kavos, vaisių kokteiliuką, atsisukau Nuo...iki. relaksuosiu rolleyes.gif

Atsakyti
Atsileidau. Ji kalbėjo telefonu, man klientas paskambino, ji tyliai iš palatos išslinko.
Nenoriu jos nervuot, gaila man truputį.

Avent iš kur pirkai, seniai? Gal pasidali si kokiu modeliu.

Na cia zaliaakei skirta.

Santorini neiseik tik į sausinukus, buk vasario patriote.

Jetau sugalvojau vardas Liudas Vasaris 😀
Atsakyti