Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Labanakt mergaitės 😀
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 05, 21:27)
jei ziema kad ir kaip siandien aisku silta striuke ar paltas bet apacioj liemenukas ir bliuzele ilgom rankovem, man dar jei megztinis jau per daug, as megztuka deduos kai jau sriukes nesivelku.

drinks_cheers.gif man megztinis kaip viršutinis drabužis, vietoj striukės pvz.

QUOTE(Jolirta @ 2017 01 05, 21:37)
Parasiau. Bet jauciu issiduriau. Melyna matau.
Bet jei 2012 traku sventej buvom, tai tu. O karuselej as supaus, vaikus juokinau.

Jei nepataikiau, galvok nusisneku 😀

Kaip juokinga skaityt dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(mascarra @ 2017 01 05, 22:40)

Va toki planuoju pirkti. Cia skandinavuose jis labai populiarus

geras daiktas atrodo thumbup.gif

Ateina dėdė miegas pas man bigsmile.gif einu kviest į lovą, kol nepraėjo pro šalį!
Atsakyti
Miegat dar? biggrin.gif

Plia, nuo ryto nervai sušlubavo cry.gif vyrui pirma paskaita - egzas, vakar zubrino iki išnaktų... Šiandien ryte atsikėlė, mašina neužsiveda doh.gif visas nervingas, grįžo namo - prikėlė, ieškojo mano vilniečio kortelės, klausė, kaip ten nuvažiuoti (viešuoju jau kokius 5 metus nevažiavęs).. Nu tai kėliausi jam maršrutą sužiūrėti, išsiunčiau į stotelę prisakiau sėst į autiką bet kurį, nes visi tinka ir laukt skambučio mano, mat reiks persėsti. Viską sužiūrėjau, paskambinau, tai dar blogai, kad nuo stotelės reikės iki fakulteto paeiti kelis šimtus metrų, nes prie pat nieks nestoja doh.gif
Dabar negaliu miegot, nes nervas ima, ar spės į tą savo egzaminą, viešuoju gi kelionės laikas mažiausiai 2 k. prasitęs frusty.gif
Dar vakar jam "kažkas" sakė, nueik mašiną pašildyti prieš miegą, maža kas.. tai kur tau eis, gi vakar iš po šalčio užsivedė iš pusės pasukimo. Nu jeibogu, kaip vaikas! Dabar greičiausiai pirmu reisu varys naujo akumo pirkti grįžęs.

Jei neužmigsiu, tai naują temą kursiu, kad būtų kur persikraustyti. Aną, atsarginę, ištrynė manrods hmm.gif
Pažiūrėjau mūsų pirmą lapą, tai mažokai ten info išsisaugojo. Parašykit savo kleckiukus, nes prisimenu tik savo berną, o kitų nelabai blush2.gif Kedute, ką apie tave įtraukti? ŽODŽIU, pasiruošiau naują temą, bet dabar lauksiu informacijos papildymo iš jūsų, nu ir plius pageidavimai, pasiūlymai, dar kas nors ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 06 sausio 2017 - 08:23
Zaliaake nerimsti matau 😀.

As ryte ir kaip zombis. Atėjo spaudimo matuot, sakau rašykite 110/70, aš miegu. Pusryčiai, net nesikėliau. Atsikeliu manu košė, nunešiau atgal, taip sunkiai. Ir nusvirduliavau į dušą. Bet atsigavimo ženklų jokių.

Eina sau, tiems vyrams viską parodyk susakyk, savarankiškumo jokio. Atrodo, kad ir aš 3 vaikus auginsiu.

Tas kombinezonas įdomiai atrodo. Bet man vis jaučias kad kai gimdysiu spės viskas nutirpt staiga, žibuoklės vasario 16 pasirodyt ir nereiks kombinezono.
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 06, 07:52)
Miegat dar?  biggrin.gif

Plia, nuo ryto nervai sušlubavo  cry.gif vyrui pirma paskaita - egzas, vakar zubrino iki išnaktų... Šiandien ryte atsikėlė, mašina neužsiveda doh.gif
Dabar negaliu miegot, nes nervas ima, ar spės į tą savo egzaminą, viešuoju gi kelionės laikas mažiausiai 2 k. prasitęs  frusty.gif

Aha, katė zulina pirmyn/ atgal į lauką iš lauko tai jau primiegojau atsakančiai biggrin.gif

Ramiai... prakvėpuojam šitą sąrėmį ir važiuojam toliau, vyras viską ras, namie augintas, civilizacijos paliestas, dėstytojai irgi žmonės, jų pačių auto gali lygiai taip pačiai neužsivesti smile.gif Pas mane va raktas namų lauko durų spynoj užšalė katę išleidžiant ir nei krust nei į vieną pusę ax.gif Tai ko norėt iš tų gelžgalių smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
jetus -20 laipsniu uz lango, bet man gerai ir tokia ziema, atsibodo tas niurumas ir lietus nelaiku.

Mascarra, Norgei jauciu ir tai silciau??? bigsmile.gif

Mes dar visi trys atostogaujam, niekam niekur nereikia siandien tai nezinau ar masinos uzsives, bet turetu, nes vyro maske akumas keistas pernai, o mano masina apynauje, irgi neturetu streikuoti.

Zhaliaake, lyg istryne ta tema, nes turejau ja favorituose, o dabar nebematau.
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Nu kas per naktele...nu sakes...cia tipo mane ruosia naujiems issukiams gal blink.gif ..Mazoji nuo svenciu durniuoja su miegu.Bet jau sianakt buvo kulminacija viskam.Vakar pietu nemiegojo,vakare 8 uzmigo.As ir apsidziaugiau,nu galvoju iki ryto bus ramu.
...svajones...nuo 24 valandos pradejo blaskytis.verkslenti.Savo lovyteje nemiegojo.Tai ja apsikabink,tai ne taip apsikabinai tai dar kas ir taip iki 4 ryto kol neatsibudo visiskai.Nuo 4 nemiegojo,neseniai uzmigo...as be zodziu.Dar tokiu cirku neturejom,isproteti galima blink.gif

Zaliaake ot tie vyrai.Stengiesi,rupiniesi kaip vaiku ir vistiek kalta lieki...
Paziurejau I pirma puslapi,kad visi duomemys yra mano ax.gif .
Del pasiulymu.Net nezinau.Yra sarase nariu,kurios tikrai nebendrauja,tai gal istrinti jas?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 06, 08:41)

Atėjo spaudimo matuot, sakau rašykite 110/70, aš miegu.

biggrin.gif

del tu zibuciu vasario men tai nebuciau tokia tikra su tokiais temperaturos sokinejimais siemet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 06, 09:00)
del tu zibuciu vasario men tai nebuciau tokia tikra su tokiais temperaturos sokinejimais siemet  bigsmile.gif

Šiemet net ne žibutės, o alyvos jau žydės tokiu metu. Praktiškai žieminius kombius ir vokelius galit mest lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 06, 09:00)
biggrin.gif

del tu zibuciu vasario men tai nebuciau tokia tikra su tokiais temperaturos sokinejimais siemet  bigsmile.gif

Turėjau pasiūlymą kraustytis namo, bet susilaikiau. Kai taip šalta. Pailsėsiu gal aš savaitgalį, atveš valgyt, kur dings 😀

O aš laukiu žibučių. Gražuma. Gal lažybas biggrin.gif

Vaikas į skrandį duoda, gal apsivers unsure.gif kokia aš naivi.

Jetau jetau, kai mažiukai dar niurzgia, o pačiam sveikatos nėr. Sunku jaučiu, todėl ir sakau, kad trečio niekados. Nors ta dukra taip norima.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 06, 09:05)
Šiemet net ne žibutės, o alyvos jau žydės tokiu metu. Praktiškai žieminius kombius ir vokelius galit mest lauk  biggrin.gif

Ir jazminai kvepės 😀.
Vaikams gimusiems vežimo nereikės, patys vaikščios.

Gal dar negimdyt, o kita vasarī. Visai savarankiskas jau gimtu 😀
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 06, 09:11)
Ir jazminai kvepės 😀.
Vaikams gimusiems vežimo nereikės, patys vaikščios.

Gal dar negimdyt, o kita vasarī. Visai savarankiskas jau gimtu 😀

Ir pakalnutės wub.gif biggrin.gif
Ni ni, dar gali nevaikščiot, reik išmėgint karietą, negi stovės nauja ir be darbo biggrin.gif

Taip tai taip, ale kaip išnešiot ir išgimdyt drambliuką reiktų?
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 06, 09:58)

Mascarra, Norgei jauciu ir tai silciau???  bigsmile.gif

Aha, jo, "silciau" biggrin.gif vakar -16 buvo. Bet ne saltyje esme. Mes gyvenam netoli oslo, bet pas mus ziema tesiasi ilgai, pernai sniego pusnys iki balandzio galo buvo unsure.gif tai nors ir vasario vidury terminas, as jau nusiteikus kad iki balandzio bus ziema, del to ir ruosiuos kruvas siltu rubu ir kitu daiktu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 06, 08:52)

Jei neužmigsiu, tai naują temą kursiu, kad būtų kur persikraustyti. Aną, atsarginę, ištrynė manrods  hmm.gif
Pažiūrėjau mūsų pirmą lapą, tai mažokai ten info išsisaugojo. Parašykit savo kleckiukus, nes prisimenu tik savo berną, o kitų nelabai blush2.gif Kedute, ką apie tave įtraukti? ŽODŽIU, pasiruošiau naują temą, bet dabar lauksiu informacijos papildymo iš jūsų, nu ir plius pageidavimai, pasiūlymai, dar kas nors ax.gif

Jei nesunku, pakeiskit mano termina i vasario 14d mirksiukas.gif pagal mm seip vasario 13d, brt pagal echo vasario14d, ir tas terminas ale "tikslesnis" norgej biggrin.gif
Atsakyti