Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(kamejukas @ 2017 01 10, 17:40)

Pažiūrėjau net kada turėjot gimdyti, kedute. Vasario 14 d jums buvo prognozuojama  unsure.gif  įdomiai...

Tai per anksti per anksti 35 savaiciu .
Atsakyti
man 36 savaitės, dar vakar sakiau daktarei, kad jau pavargau ir noriu gimdyti, bet po Jūsų tokios žinios (kad pagimdėte jau) - tai aš geriau dar panešiosiu tas tris, keturias savaites... Baisu pasidarė ax.gif

Šiandien tokia pavargusi jaučiuosi, vaikutis irgi ne toks aktyvus, kaip anomis dienomis. Nuvežusi vaiką į mokyklą - pati dar griuvau į lovą pamiegoti... Ką tik dopleriu pasitikrinau kaip mažuliuko širdutė plaka ir guliu jau ramesnė.

Buvau sutikusi draugę - truputį šnektelėjom, klausė kur gimdysiu, pasakiau, kad norėčiau Krikščioniškuose, o rekomenduoja daktarai klinikose - tai ji irgi tik už klinikas sakė. Antrą mergaitę gimdė klinikose, tarėsi su akušeriu Biržiečiu - išgyrė, kad labai fainas, ir psichologas, ir tikrai geras ginekologas. Atvažiavusi gimdyti jį išsikvietė iš namų ir pasakė, kad nori greitai pagimdyti. Tai sakė be skatinamųjų, be nuskausminamųjų (dujų davė pakvepuoti) - vienur kitur paspaudė ir nepilnai po dviejų valandų jau mažylę turėjo rankose be jokių plyšimų. Grįžusi skaitinėjausi apie šį ginekologą, nu tikrai daug gerų atsiliepimų... Sakau, gal tikrai gimdysiu klinikose - tik nesitarusi. Pas ką papulsiu - pas tą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamejukas: 10 sausio 2017 - 21:41
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 10, 22:31)
man 36 savaitės, dar vakar sakiau daktarei, kad jau pavargau ir noriu gimdyti, bet po Jūsų tokios žinios (kad pagimdėte jau) - tai aš geriau dar panešiosiu tas tris, keturias savaites... Baisu pasidarė  ax.gif

Aš irgi jau juodai pavargau, bet geriau dar pora savaičių vaikas pilve, o mama šiltai minkštai lovoj, nei ligoninėj..
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 10, 19:48)
Pirksit ar jau surinkinesit?

Iš vyro sesės pasiimsim ax.gif tai jaučiu ir sudėsim, nes nekantrausiu biggrin.gif protas sako, kad reik palaukt, uždulkės gi dar iki reikalo.

Kedute, gerai gerai nešiok tuos lašelius, išaugs vyrukas greitai, sustiprės wub.gif koks vardas?
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 10, 22:10)
Iš vyro sesės pasiimsim ax.gif tai jaučiu ir sudėsim, nes nekantrausiu biggrin.gif protas sako, kad reik palaukt, uždulkės gi dar iki reikalo.

Kedute, gerai gerai nešiok tuos lašelius, išaugs vyrukas greitai, sustiprės wub.gif koks vardas?

Taip taip ir nesioju, Arminas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 10, 13:55)
Sveikos nestuke.gif
As sianakt pagimdziau suneli wub.gif
Mes mazi, silpni, mums padeda kvepuoti..bet laimingi.. wub.gif

Sveikinu! 😊💐 viskas bus gerai, mano pirma dukra gime 2240 g ir uzaugo ir viskas gerai. Pamatysit kaip greit mazuliukai uzauga ir kitus prisiveja.
Atsakyti
Labas rytas taip tylu....

Ligoninėj išsimiegot bent įmanoma buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 10, 22:27)

wub.gif

QUOTE(Jolirta @ 2017 01 11, 04:08)
Labas rytas taip tylu....

Ligoninėj išsimiegot bent įmanoma buvo doh.gif

Nemiga ar siaip kokie pasaliniai veiksniai?

As dar miegociau, bet vaikui i nuline pamoka siandien tai tuoj kelsiuos pusryciu daryti.
Atsakyti
Paziurejau kitas temas, tai kai kurias uzdare dabar 52 ar 58 puslapiu g.gif gal visgi ir mes kraustomes i nauja ir grazia? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Nubudau nuo stipriu skausmu, bet praejo, tada nuo baisaus remens, dar tokio nebuvo. Diena TA, gal nepagimdysiu iki tol, o tai gausiu kartu su Kedute aukso lasus nesiot.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 11, 07:08)
Labas rytas,
Nubudau nuo stipriu skausmu, bet praejo, tada nuo baisaus remens, dar tokio nebuvo. Diena TA, gal nepagimdysiu iki tol, o tai gausiu kartu su Kedute aukso lasus nesiot.

Laikykis dar bent pora savaiteliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal pas sausinukes ar kur kitur skaiciau, kad saugios savaites skaitosi nuo 37 berods. Tai linkiu visoms issilaikyti bent iki tiek 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

As vis pamastau nu ziauriai atsibodo visi negalavimai ir siaip jegu nebera,sunku.Bet vis mazosios prasau,kad neskubetu ir iki 37 savaites nesugalvotu gimti ax.gif

Kedute as kai laukiausi mazosios,tai pas mus temoje gime dvi neisnesiotukes.Viena 32 savaiciu Kita lyg tais 34.Ir abi sparciai sustiprejo,paaugo ir greitai buvo perkeltos I kita skyriu kartu su mamomis.Viskas bus gerai 4u.gif .Pienukas taip pat atsiras,bet turbut jo ir dabar pakanka mazyliui,ar primaitina?

Bet as dar negaliu patiketi,kad musu tema jau turi leliuka bigsmile.gif .Jau visai neuzilgo visos dziaugsimes mazyliais bigsmile.gif wub.gif

Del lovytes,jei dar reikia tai kai mazoji pabus galesiu ismatuoti .

Atsakyti