Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Sveikos 4u.gif

Patys šilčiausi inkėjimai Kėdutei ir mažuliukui wub.gif

O man jau kamštis šalinasi, ar tik anksčiau ir aš neišsiperėsiu blink.gif pirmadienį raitė paruošiamieji, dabar tik nestipriai nugarą arba pilvo apačią patempia, bet jau kyla panika po biški blink.gif ramina tik tai, kad jau 37+3, nors lėlytė žymiai smulkesnė visą laiką buvo, kiek matavo echoskopu, baisu, kad svorio labai mažai teturės priaugus blink.gif skambinau ginei, iš kitos savaitės apsilankymą perkėlė į rytojų, o šiaip dabar tik laukt unsure.gif

Dėl nagų girdėjau ir aš, kojų mano visada lakuojami, bet paprastu laku, tai jei jau ką, galės nuvalyti, o rankų tai jau senokai tyngiu lakuotis kas savaitę (gelinis nemenkai buvo pagadinęs, tai jei ir lakuoju - tik paprastu), tai ir būnu nelakuotais, tikiuos užteks ir rankų nagus jiem matyt, jei jau ką biggrin.gif
Atsakyti
Na va as po TA, tai veiklos nera, kaklelis uzdaras, 3 cm ilgio, sake gal ir iki vasario isvaiksciosiu. O saremiai tai istisai, sake normalu, gali ir praeiti jie kelioms savaitems. Zodziu tikiuosi bent 37 pasiekt, paskui jau kaip bus.

Koju nagu lakuot nepasiekiu, vaziuot pedikiurui tingiu..
Atsakyti
Zhaliaake 01.09 dar pagimdziau 23:22.
Nesubrandino plauciuku, nebuvo laiko vos ne is priemimo ant gimdymo stalo..
Aciu uz linkejimus. wub.gif
Sis gimdymas daug sunkesnis buvo negu su dukra ir ilgiau gimdziau, akusere sake uztai kad viskas ne laiku ir ne vietoj.. tai va merginos uzspaudziat klynus ir laikotes nestuke.gif
Papildyta:
Mus siandien is akuserijos perkele i kita puse gatves i vaiku ligonine, neisnesiotu vaiku skyriu... Tai va cia aplinka kitokia, naujei viskas...eisiu apsiuostyt viska
Papildyta:
Santorini zinai del to svorio matavimo su ekoskopu as nusivyliau ir nepasitikiu, man pries kaledas matavo 2.4kg beveik o gime 2040 gr.tai va tau ir matavimai blin
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 11, 16:48)
Santorini zinai del to svorio matavimo su ekoskopu as nusivyliau ir nepasitikiu, man pries kaledas matavo 2.4kg beveik o gime 2040 gr.tai va tau ir matavimai blin

Tai žinau, kad rodo ten su didele galima paklaida, bet 35 savaičių rodė tik 2040, o pagal visas lenteles minimumas tokiu laiku turėtų būt apie 2500 blink.gif tai labai tikiuos, kad čia tiesiog blogai numatavo ir yra to svorio daugiau unsure.gif
Suskubau sterilizuot buteliukus, tiūtes ir pientraukį unsure.gif maža ką, gal prireiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Santorini. @ 2017 01 11, 15:52)
Tai žinau, kad rodo ten su didele galima paklaida, bet 35 savaičių rodė tik 2040, o pagal visas lenteles minimumas tokiu laiku turėtų būt apie 2500  blink.gif tai labai tikiuos, kad čia tiesiog blogai numatavo ir yra to svorio daugiau  unsure.gif 
Suskubau sterilizuot buteliukus, tiūtes ir pientraukį  unsure.gif maža ką, gal prireiks  unsure.gif

Tai pas mane tada pries kaledas pagal savaites net lyg ir biski per daug svorio buvo, ir se tau kad nori, jau kai pradejau gimdyt galvojau nu kokie 2, 5 tai tikrai... o va tau..zodziu... nu bet paklaida ten 50-100 gr nu bet ne tiek nezinau..kai pas mane beveik 400 gr ir dar + trys savaites blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 11, 16:59)
Tai pas mane tada pries kaledas pagal savaites net lyg ir biski per daug svorio buvo, ir se tau kad nori, jau kai pradejau gimdyt galvojau nu kokie 2, 5 tai tikrai... o va tau..zodziu... nu bet paklaida ten 50-100 gr nu bet ne tiek nezinau..kai pas mane beveik 400 gr ir dar + trys savaites  blink.gif

Aš kai nėštumo pradžioj gulėjau pataloginiam, kartu paguldė ir gimdyvę, laukt, kol atsidarys bent 5 cm, tai jai kiek matavo, tiek gąsdino, kad vaikas vos ne 4 kg, sunku bus gimdyt ir pan, o gimė vos virš 3 kg, tai paklaida išvis vos ne kilogramas biggrin.gif
Nu svarbiausia, kad priaugs tie mažuliukai, svarbiausia organai kad visi būtų spėję išsivystyti unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi jau po apžiūros. Paėmė mėginėlį streptokokui - net nepajaučiau...
Apžiūrėjo kaklelį. Sakė, kad visas įsitempęs, suplonėjęs, sakė vaikelis galvytę jau į apačią smarkiai įrėmęs, kaklelis uždaras. Jau šiandien ir pati daktarė pasakė, kad ir šis vaikas pas mane bus nemažas ir kad abejoja ar praeis pro mano siaurus klubus. Bet sako „visada leidžia bandyti pačiai”. Tik nuteikė cezariui. Nors ir klinikose po echo irgi rašė, kad rekomenduoja cp.
Šiandien mano spaudimas 90/50. Tai daktarė sako „jau nebeišspaudi daugiau?..” Sakė gerti į dieną bent du puodelius kavos. Tik man dar kai mažakraujystė - tai ir tas spaudimas nėra normalus...
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 11, 15:32)
Na va as po TA, tai veiklos nera, kaklelis uzdaras, 3 cm ilgio, sake gal ir iki vasario isvaiksciosiu. O saremiai tai istisai, sake normalu, gali ir praeiti jie kelioms savaitems. Zodziu tikiuosi bent 37 pasiekt, paskui jau kaip bus.

Koju nagu lakuot nepasiekiu, vaziuot pedikiurui tingiu..

Pas mane 4.Bet sake ir 3 gerai. Tai manau drasiai pravaiksciosit.

Kedute jei perkele, tai jau su Jumis.
Kaimynei buvo plauciukai subrandinti, bet taip ir nepagimde. Matomai poilsio truko. Pagulejo ir nurimo. Bet taip ir nesugebejau paaiskinti kad su plauciais vaikui viskas gerai.

As pamenu dar juokavau 9 diena kai isleido. Kad jei ka ryt gimdysiu. Bet dabar vis noriu palaukt.

Siandien 4 valandas virtuve tvarkiau ir nusprendziau uzteks kuistis. Kisieliaus braskiu isverdu ir pakaks.

Kaip prisiversti isplauti rubelius. Visi su etiketem stovi. Negeros mintys lenda.
Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 11, 17:13)
Aš irgi jau po apžiūros. Paėmė mėginėlį streptokokui - net nepajaučiau...
Apžiūrėjo kaklelį. Sakė, kad visas įsitempęs, suplonėjęs, sakė vaikelis galvytę jau į apačią smarkiai įrėmęs, kaklelis uždaras. Jau šiandien ir pati daktarė pasakė, kad ir šis vaikas pas mane bus nemažas ir kad abejoja ar praeis pro mano siaurus klubus. Bet sako „visada leidžia bandyti pačiai”. Tik nuteikė cezariui. Nors ir klinikose po echo irgi rašė, kad rekomenduoja cp.
Šiandien mano spaudimas 90/50. Tai daktarė sako „jau nebeišspaudi daugiau?..” Sakė gerti į dieną bent du puodelius kavos. Tik man dar kai mažakraujystė - tai ir tas spaudimas nėra normalus...

O kaip jauciasi su zemu spaudimu? Man paskutiniu metu labai silpna ir galva svaigsta, buna net pykint pradeda. Tai nezinau nuo ko. Galvoju gal irgi spaudimas zemas, bet ir anksciau jis zemas buvo o nieko panasaus nesijaute.
Atsakyti
QUOTE(hipolite @ 2017 01 11, 17:00)
O kaip jauciasi su zemu spaudimu? Man paskutiniu metu labai silpna ir galva svaigsta, buna net pykint pradeda. Tai nezinau nuo ko. Galvoju gal irgi spaudimas zemas, bet ir anksciau jis zemas buvo o nieko panasaus nesijaute.

Panašu, kad spaudimas žemas. O širdis nesikalatoja? Nežinau kaip išsireikšt?
O geležies netrūksta?

Aš pradėjau tik dabar b12 dar papildomai. Bet kad nauda negreit pasirodo wacko.gif

Kur visos į vakarą dingusios?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 11, 18:34)
Panašu, kad spaudimas žemas. O širdis nesikalatoja? Nežinau kaip išsireikšt?
O geležies netrūksta?

Aš pradėjau tik dabar b12 dar papildomai. Bet kad nauda negreit pasirodo  wacko.gif

Kur visos į vakarą dingusios?

Gelezis paskutini karta buvo 122, tai kita karta ir netikrino. Nes mesa valgau tris kartus per diena, o jei nesuvalgau, tai man ne pietus. 😊 sordis irgi ramiai sau. Rytoj ryte bandysiu gal kavos isgert. Man vakarais spaudimas visad normalus budavo,,tik rytais zemas. O siandien visa diena kazkokia nugeibus jauciuosi. Grys vyras, sakysiu trauk savo spaudimo aparata.
Atsakyti
Kedute tai saunios naujienos jei jau perkele jus clap.gif thumbup.gif .Greitai sustipresit,paauksit ir vyksite namo 4u.gif

Del nagu.Ir as esu girdejusi,kad negalima lakuoti.Koju nagu ziema ir taip nelakuoju.Ranku namie budama taip pat,tai del to ramu.

Del temos,del manes galime keltis i nauja tema o sita paprasyti kad uzdarytu.

Pas mane visada zemesnis spaudimas buna.Pvz 110/90 tai normalu man.Savijauta gera buna.

Jau nerimauju ka pasakis rytoj klinikose..kad tik viskas butu gerai unsure.gif

Pas mane jau pilneja leliukisku isplautu drabuzeliu lentynos .Taip smagu wub.gif
Atsakyti