Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Rimtai Lidle bus? Hmm, tai gal palaukt dar iki pirmadienio, nevažiuot rytoj į HM hmm.gif kaži, čia visuose Lidluose bus ar tik didžiosiuose unsure.gif

Extraordinary lotuliukas.gif thumbup.gif tai normalu, po gimdymo alkis puola biggrin.gif

Apie atostogas Ventspilyje ir galvojau drinks_cheers.gif ten gryn miestukas vaikams thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 13, )

Zalialake, sugebu lygioj vietoj nervuotis del apsivertimo. Va apsiverte ir as kvepuoju 😀

nu nesunku suprast buvo biggrin.gif

Ryt planuoju į kiną su krikštasūniu varyt. Ar žiūrėjot kuri nors "Dainuok" ?
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 13, 15:09)
Rimtai Lidle bus? Hmm, tai gal palaukt dar iki pirmadienio, nevažiuot rytoj į HM hmm.gif kaži, čia visuose Lidluose bus ar tik didžiosiuose  unsure.gif

Extraordinary lotuliukas.gif thumbup.gif tai normalu, po gimdymo alkis puola biggrin.gif

Apie atostogas Ventspilyje ir galvojau drinks_cheers.gif ten gryn miestukas vaikams thumbup.gif
Papildyta:

nu nesunku suprast buvo biggrin.gif

Uzmigs mazoji paziuresiu virtuveje guli Lidlo reklaminis laikrastukas.Paziuresiu nuo kurios tiksliai dienos liemeneles su maikutem.Vakar tai dar nebuvo.Kaina bus 2vnt ~12euru.Tai jei HM nera akcijos,tai gal ir neskubek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 13, 15:03)
TA-technine apziura biggrin.gif .Musu vizitai pas daktarus biggrin.gif

Niu va. Keistai skamba.

Is kur jus taip anksti akcijas zinote?
Atsakyti
As Lietuvoj Lidle dar iki siol nesu buvus, buvau kitose salyse, nesuzavejo, gal todel ir cia neskubu.

Skambinau del streptokoko, neuzaugo bigsmile.gif

Hipolite, Kipre tas pats kas liecia vaikus ir kates. Kates viesbutyje(4*) net restorane karaliavo, vaiksciojo ramiai tarp stalu lauke ir ant gultu pas turistus guldavosi. kas myli gyvunus tai ok, bet ne karta pagalvodavom kas butu jeigu kas butu joms alergiskas... g.gif

As neturiu siandien laiko pavalgyti, ryte dirbau is namu, paskui 1.5val su drauge telfonu praplepejau, tada paskambino darbo reikalais viena dar pusvalandis telefonu ir tik dabar atsilaisvinus prisiminiau, kad del to tyrimo reikia gi paskambint biggrin.gif
Maniskiai grizo is makdako tai atveze man pyragaiti su obuliais, tai va ramiai prisedau prie kompo ir megaujuosi juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 13, 15:24)

Skambinau del streptokoko, neuzaugo  bigsmile.gif

thumbup.gif

Kaip laikas greit eina šiandien doh.gif reik nepražiopsoti webinaro apie žindymą pusę septynių.
Atsakyti
Man rytoj bus streptokoko atsakymas. Su pirmu vaiku buvo teigiamas, idomu kaip si karta bus. Neisivaizduoju ar jis gali po penkiu metu is teigiamo pasidaryt neigiamas.
O tada jau lauksiu pirmadienio kai 37 savaites sueis.
Papildyta:
Man dar siandien buvo baime kad tik siandien nepagimdyt. Penktadienis, 13 diena ir dar sausio 13. Nenoreciau tokios dienos savo vaiko gimtadieniui. Nesu labai prietaringa, bet nepatinka man sis trigubas sutapimas.
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 13, 16:09)

Aš mačiau, multikas gražus, visai įdomus, buvo vietų pasijuokti, beylt yra buvę ir geresnių 4u.gif

QUOTE(hipolite @ 2017 01 13, 16:59)

Man dar siandien buvo baime kad tik siandien nepagimdyt. Penktadienis, 13 diena ir dar sausio 13. Nenoreciau tokios dienos savo vaiko gimtadieniui. Nesu labai prietaringa, bet nepatinka man sis trigubas sutapimas.

Dar ir pilnatis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man ne dėl to, kad penktadienis 13, bet šiaip 13 negražus skaičius man biggrin.gif jei rinktis, tai norėč arba 14, arba 23 wub.gif
Atsakyti
Aš sugalvojau, kad noriu 17 d., jei pagal terminą neišeina ax.gif Man gražiai skaičiai sugula 2017 02 17 lotuliukas.gif anksčiau nenoriu. Apie sausį iš viso negalvoju, anksti irnesakyk.gif aišku, bus kaip bus. Laikau kojas suspaudus, bet prieš gamtą nepakovosi...
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 13, 16:09)
Rimtai Lidle bus? Hmm, tai gal palaukt dar iki pirmadienio, nevažiuot rytoj į HM hmm.gif kaži, čia visuose Lidluose bus ar tik didžiosiuose  unsure.gif

Bus visuose lidluose pirmadienį ir leliukams ir žindymui, nors liemenėlių dydį tai labai ribotą rašo. Jų svetainėj viskas parodyta, aš tai appsą turiu, vis pažiūriu.

Man labai patinka lidlas, jei ko reikia taip greit apsiperku, jokių eilių, blūdijimų tarp vienodų prekių ir labai pigu.

Tiek apsivalgiau, kad nežinau kada galėsiu vakarieniaut, mano skrandis pusgyvis.

Hipolite, man su dukra prieš 5 metus buvo teigiamas, dabar va neišaugo. Bakterijos įvairiausios gyvena mumyse, tai normalu, kad išauga arba ne, jei gerosios uždominavo, tai ir nėra tos zarazos šį kartą.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 13, 18:29)
Bus visuose lidluose pirmadienį ir leliukams ir žindymui, nors liemenėlių dydį tai labai ribotą rašo. Jų svetainėj viskas parodyta, aš tai appsą turiu, vis pažiūriu.

Man labai patinka lidlas, jei ko reikia taip greit apsiperku, jokių eilių, blūdijimų tarp vienodų prekių ir labai pigu.

Tiek apsivalgiau, kad nežinau kada galėsiu vakarieniaut, mano skrandis pusgyvis.

Hipolite, man su dukra prieš 5 metus buvo teigiamas, dabar va neišaugo. Bakterijos įvairiausios gyvena mumyse, tai normalu, kad išauga arba ne, jei gerosios uždominavo, tai ir nėra tos zarazos šį kartą.

Na tai dar turiu vilties ir as kad gali ir neigiamas but. 😊
Man tai vis naktimis kojas meslungis traukia, nors dar magni geriu. Buna surakina koja nuo pat slaunies. Tai jau nuo sekmadienio turbut visa sutraukta busiu.
Susidomejau dabar ir as lidlu. Siaip tik viena karta esu is viso ten buvus. Dabar galvoju nueiciau ir i lidla ir i kina bet jau bijau kist nosi i viesuma, kad nepasigaut gripo. Visi namie prigasdino kad gripo epidemija, o cia dar gimdymas jau beveik ant nosies.
Ir apie atostogas isisvajojau, apie Graikija. Tik kazin ar pavyks jei reiks traukt pientraukiu piena ir maitint is buteliuku. O kazin kaip, kai vaikas tyreles jau valgo? Esat kas bande uzsieni ju isigyt ar savo vezates? Bet tai galvoju sugesti savos gali ir oro temperaturu kaita.. as kol kas isivaizduoju tik kelione i Palanga su kudikiu ir tai man turbut issukis butu. O i uzsieni tai tada kai jau valgys visa maista nuo stalo.
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 13, 17:28)
Aš sugalvojau, kad noriu 17 d., jei pagal terminą neišeina ax.gif Man gražiai skaičiai sugula 2017 02 17 lotuliukas.gif anksčiau nenoriu. Apie sausį iš viso negalvoju, anksti irnesakyk.gif aišku, bus kaip bus. Laikau kojas suspaudus, bet prieš gamtą nepakovosi...

Mano terminas pagal mmm vasario 17 ir tik praeita savaite "dasuto" kaip atrodys si data biggrin.gif bet abejoju ar lygiai taip pagimdysiu, ciklas mano ilgas nereguliarus tai galiu ir zuvies zenklo sulaukti. Pirmagime tai 5d veliau pagimdziau negu prognozavo.
Atsakyti
QUOTE(hipolite @ 2017 01 13, 18:43)
Na tai dar turiu vilties ir as kad gali ir neigiamas but. 😊
Man tai vis naktimis kojas meslungis traukia, nors dar magni geriu. Buna surakina koja nuo pat slaunies. Tai jau nuo sekmadienio turbut visa sutraukta busiu.
Susidomejau dabar ir as lidlu. Siaip tik viena karta esu is viso ten buvus. Dabar galvoju nueiciau ir i lidla ir i kina bet jau bijau kist nosi i viesuma, kad nepasigaut gripo. Visi namie prigasdino kad gripo epidemija, o cia dar gimdymas jau beveik ant nosies.
Ir apie atostogas isisvajojau, apie Graikija. Tik kazin ar pavyks jei reiks traukt pientraukiu piena ir maitint is buteliuku. O kazin kaip, kai vaikas tyreles jau valgo? Esat kas bande uzsieni ju isigyt ar savo vezates? Bet tai galvoju sugesti savos gali ir oro temperaturu kaita..  as kol kas isivaizduoju tik kelione i Palanga su kudikiu ir tai man turbut issukis butu. O i uzsieni tai tada kai jau valgys visa maista nuo stalo.

Man būna irgi sutraukia, vaikštau šluba tada biggrin.gif
Viskas gerai su tuo lidlu tikrai, reikia atsirinkti prekes, kas skanu - pvz vaisiai skanūs, sveriami obuoliai, prinokę mangai, bananai geri. Kruasanai normalūs, pieno produktai normalūs (jogurtų nevalgom tik), visokie popieriniai rankšluosčiai geri ir pigiau, wc popierius, na žodžiu viskas su jais gerai tikrai. Prisikrauni pilną vežimą ir daugiau 50-60 nesumoki.

O kodėl iš buteliukų nutrauktu pienu?

Geruose viešbučiuose būna vaikų restoranai - ten būna užpilamų košelių, stiklainiuose tyrelių, šviežiai garuose virtų daržovių, mėsos, blenderis, mikrobangė, vaikiški sausainiai, vaisiai, uogos.. Žodžiu rojus. Jei prastesnis viešbutis to nebūna, bet gali iš bendro stalo pritaikyti, nes visada būna skyrelis dietinis/diabetikams ir pan.
Būna ir parduotuvių pilna, gali nusipirkti visko ko reikia. Kai gimė dukra, tai viešbučio pirmas kriterijus - ką siūlo vaikams, paskui visa kita biggrin.gif Tokiam AI viešbuty daug lengviau su vaiku nei Palangoj kokiam bute - realiai niekuo nereik rūpintis, viskas paduota, vaiką į baseiną, migdai gryname ore ir pan. Būna net žindymo kambariai modernūs ir sauskelnių, na tik ilsėkis.
Papildyta:
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 13, 18:47)
Mano terminas pagal mmm vasario 17 ir tik praeita savaite "dasuto" kaip atrodys si data  biggrin.gif  bet abejoju ar lygiai taip pagimdysiu, ciklas mano ilgas nereguliarus tai galiu ir zuvies zenklo sulaukti. Pirmagime tai 5d veliau pagimdziau negu prognozavo.

Mano 02 10, bet aš tariuosi su pilvu, kad 01 27 išsikrapštytų laukan biggrin.gif bus lygiai 38 sav, na bet bus kaip bus.
Atsakyti