QUOTE(hipolite @ 2017 01 13, 18:43)
Na tai dar turiu vilties ir as kad gali ir neigiamas but. 😊
Man tai vis naktimis kojas meslungis traukia, nors dar magni geriu. Buna surakina koja nuo pat slaunies. Tai jau nuo sekmadienio turbut visa sutraukta busiu.
Susidomejau dabar ir as lidlu. Siaip tik viena karta esu is viso ten buvus. Dabar galvoju nueiciau ir i lidla ir i kina bet jau bijau kist nosi i viesuma, kad nepasigaut gripo. Visi namie prigasdino kad gripo epidemija, o cia dar gimdymas jau beveik ant nosies.
Ir apie atostogas isisvajojau, apie Graikija. Tik kazin ar pavyks jei reiks traukt pientraukiu piena ir maitint is buteliuku. O kazin kaip, kai vaikas tyreles jau valgo? Esat kas bande uzsieni ju isigyt ar savo vezates? Bet tai galvoju sugesti savos gali ir oro temperaturu kaita.. as kol kas isivaizduoju tik kelione i Palanga su kudikiu ir tai man turbut issukis butu. O i uzsieni tai tada kai jau valgys visa maista nuo stalo.
Man būna irgi sutraukia, vaikštau šluba tada
Viskas gerai su tuo lidlu tikrai, reikia atsirinkti prekes, kas skanu - pvz vaisiai skanūs, sveriami obuoliai, prinokę mangai, bananai geri. Kruasanai normalūs, pieno produktai normalūs (jogurtų nevalgom tik), visokie popieriniai rankšluosčiai geri ir pigiau, wc popierius, na žodžiu viskas su jais gerai tikrai. Prisikrauni pilną vežimą ir daugiau 50-60 nesumoki.
O kodėl iš buteliukų nutrauktu pienu?
Geruose viešbučiuose būna vaikų restoranai - ten būna užpilamų košelių, stiklainiuose tyrelių, šviežiai garuose virtų daržovių, mėsos, blenderis, mikrobangė, vaikiški sausainiai, vaisiai, uogos.. Žodžiu rojus. Jei prastesnis viešbutis to nebūna, bet gali iš bendro stalo pritaikyti, nes visada būna skyrelis dietinis/diabetikams ir pan.
Būna ir parduotuvių pilna, gali nusipirkti visko ko reikia. Kai gimė dukra, tai viešbučio pirmas kriterijus - ką siūlo vaikams, paskui visa kita

Tokiam AI viešbuty daug lengviau su vaiku nei Palangoj kokiam bute - realiai niekuo nereik rūpintis, viskas paduota, vaiką į baseiną, migdai gryname ore ir pan. Būna net žindymo kambariai modernūs ir sauskelnių, na tik ilsėkis.
Papildyta:
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 13, 18:47)
Mano terminas pagal mmm vasario 17 ir tik praeita savaite "dasuto" kaip atrodys si data

bet abejoju ar lygiai taip pagimdysiu, ciklas mano ilgas nereguliarus tai galiu ir zuvies zenklo sulaukti. Pirmagime tai 5d veliau pagimdziau negu prognozavo.
Mano 02 10, bet aš tariuosi su pilvu, kad 01 27 išsikrapštytų laukan

bus lygiai 38 sav, na bet bus kaip bus.