QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 13, 10:05)
Aš daug prekiauju ten, niekad numerio neduodu, nebent išskirtiniais atvejais. Jei norėčiau, kad man skambintų, dėčiau į skelbiu.lt Pirmiausia tai visa pirkimo istorija raštu matos, nes būna nesutarimų kartais, kita tai man visai nepatogu, jei netinkamoje vietoje netinkamu laiku pradės skambint dėl kokių skarmalų.
ne MM, bet vinted daug ka esu pardavusi, tai rigi tel nr duodu tik tuomet kai jau konkreciai susitariam del sandorio

QUOTE(Santorini. @ 2017 01 13, 10:18)
Tai ir mano ginė pasidžiaugė, svarbiausia, kad jau virš 37 savaičių, o kiek čia tas kamštis išeidinės ir kada jau kas nors rimčiau pradės vykt - neaišku, gal ir šiandien, gal tik po savaitės
ta nežinomybė ir laukimas žudo

oo nezinomybe, ir man nepatinka, bet jeigu butu koks cp planinis irgi nezinau ar lengviau butu zinant konkrecia data...
as kiekvienais metai is anksto keliones visiems metams supirkdavau, siemet taip keista, tik kursiu nerija turim vasarai rezervave ...galvoju gal visgi surizikuoti ir nupirkti kelione kokiam spaliui, paroda arteja...turim tokiu minciu, bet keista kai pirksiu 3, bet realiai keliausim 4. Del leliuko laiko keliavimo nelabai pergyvenu, manau su pusmetinuke jau susitvarkysiu