Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 13, 10:05)
Aš daug prekiauju ten, niekad numerio neduodu, nebent išskirtiniais atvejais. Jei norėčiau, kad man skambintų, dėčiau į skelbiu.lt Pirmiausia tai visa pirkimo istorija raštu matos, nes būna nesutarimų kartais, kita tai man visai nepatogu, jei netinkamoje vietoje netinkamu laiku pradės skambint dėl kokių skarmalų.

ne MM, bet vinted daug ka esu pardavusi, tai rigi tel nr duodu tik tuomet kai jau konkreciai susitariam del sandorio ax.gif MM dar neturiu ko parduoti, o pirkti pora kartu teko, viena karta susitikom gyvai, kita karta siunte pastu tai ir telefono nr nereikejo smile.gif

QUOTE(Santorini. @ 2017 01 13, 10:18)
Tai ir mano ginė pasidžiaugė, svarbiausia, kad jau virš 37 savaičių, o kiek čia tas kamštis išeidinės ir kada jau kas nors rimčiau pradės vykt - neaišku, gal ir šiandien, gal tik po savaitės  blink.gif ta nežinomybė ir laukimas žudo  biggrin.gif

oo nezinomybe, ir man nepatinka, bet jeigu butu koks cp planinis irgi nezinau ar lengviau butu zinant konkrecia data...

as kiekvienais metai is anksto keliones visiems metams supirkdavau, siemet taip keista, tik kursiu nerija turim vasarai rezervave ...galvoju gal visgi surizikuoti ir nupirkti kelione kokiam spaliui, paroda arteja...turim tokiu minciu, bet keista kai pirksiu 3, bet realiai keliausim 4. Del leliuko laiko keliavimo nelabai pergyvenu, manau su pusmetinuke jau susitvarkysiu ax.gif ka daryyyt? biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Aciu mergaites uz palaikyma ax.gif

Del kojnyciu.Ir man reikru vienu normaliu kojnyciu.Gal reikes pameginti,gal iseis bigsmile.gif

Santorini tikrai taip,laukimas zudo,bet jau tikrai nedauk liko ax.gif

Jolirta Su geromis ziniomis del vandenu 4u.gif

Idomu kaip laikosi Kedute su mazyliu unsure.gif

Del MM AR Vinted del to man ir patinka kad niekur skambinti nereikia.Parasai Kai gali,atraso,susitari.Dazniausiai siunciuosi.Bet aisku Kai ka ir pasiimti vaziavom,tai Tada paprasau numerio.Bet siaip neprasau.

Irreelle jei tik yra noras ir galimybes tikrai keliaukit.Siais laikais jokiu problemu nematau.Jo labiau ir maziukai jau bus nebeleliukai,jei rudeni keliausit.Pirkit kelione ir nesukit galvos.Viskas bus gerai mirksiukas.gif .Kai Mano mazajai buvo keturi menesiai,viena Su dviem vaikais,daikttais,vezimu trenkiausi I Juodkrante su traukiniu,autobusu.Ir karsciai buvo.Vyrui buvo ten komandiruote.Dauk kas atkalbeti bande,bet jei ir buvo kam sunku,tai tik man.Vaikai buvo laimingi.Jiem atrakcija,smagu.Iki siol dziaugiuosi kad neissigandau ir nuvaziavom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melisa87: 13 sausio 2017 - 10:50
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 13, 11:36)
as kiekvienais metai is anksto keliones visiems metams supirkdavau, siemet taip keista, tik kursiu nerija turim vasarai rezervave ...galvoju gal visgi surizikuoti ir nupirkti kelione kokiam spaliui, paroda arteja...turim tokiu minciu, bet keista kai pirksiu 3, bet realiai keliausim 4. Del leliuko laiko keliavimo nelabai pergyvenu, manau su pusmetinuke jau susitvarkysiu  ax.gif ka daryyyt?  biggrin.gif

As jau pries kuri laika nupirkau visiems kelione geguzes pabaigai smile.gif tai maziukas is viso 3-4 men tebus.
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 13, 10:39)
Irreelle jei tik yra noras ir galimybes tikrai keliaukit.Siais laikais jokiu problemu nematau.Jo labiau ir maziukai jau bus nebeleliukai,jei rudeni keliausit.Pirkit kelione ir nesukit galvos.Viskas bus gerai mirksiukas.gif .Kai Mano mazajai buvo keturi menesiai,viena Su dviem vaikais,daikttais,vezimu trenkiausi I Juodkrante su traukiniu,autobusu.Ir karsciai buvo.Vyrui buvo ten komandiruote.Dauk  kas atkalbeti bande,bet jei ir buvo kam sunku,tai tik man.Vaikai buvo laimingi.Jiem atrakcija,smagu.Iki siol dziaugiuosi kad neissigandau ir nuvaziavom.

Ooo, cia tai tikrai buvo issukis bigsmile.gif as poilsines noreciau, nors mes nemegstam guleti, bet leliukas koreguoja visus musu pomegius wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 13, 11:06)
As jau pries kuri laika nupirkau visiems kelione geguzes pabaigai smile.gif tai maziukas is viso 3-4 men tebus.

Mes visuomet su dukra keliaudavom per jos pavasario atostogas ir paskui birzeli. Siemet pavasario atostogu tikrai atsisakysim, bet va pagulel kazkur noretusi. Vasara visgi galvoju karsta bus lelyte, tai mastau apie rugseji, spali. Zinoma nelabai noriun dukra nuo mokslu atitraukt, bet nera kito pasirinkimo. Dar variantas rugpjucio gale-rugsejo pradzioj, tuomet ne taip daug ji ir praleistu.

Kur keliausit geguze?

As galvoju jeigu rudeni tai arba i Kipra, buvom kazkada birzeli, karstoka, manau rudeni bus pats ta, arba i koki Roda, jame nesam buve.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 13, 10:05)
Aš daug prekiauju ten, niekad numerio neduodu, nebent išskirtiniais atvejais. Jei norėčiau, kad man skambintų, dėčiau į skelbiu.lt Pirmiausia tai visa pirkimo istorija raštu matos, nes būna nesutarimų kartais, kita tai man visai nepatogu, jei netinkamoje vietoje netinkamu laiku pradės skambint dėl kokių skarmalų.

Gal as per konkreti. Nes jei noriu pirkti, patogiausia taip. Paskambini, pasiklausi adreso ir nuvaziuoji. Susirasineti ne man. O siustis nesu mėgėja. Nebent daiktas naujas.
Jei netinkamu laiku visada galima paprasyt veliau paskambint.

Na va liksiu be bodziuku 😀.

Oho visos ankstyvos del atostogu. As kol kas be minciu, nebent Druskininkai mėnesiui be draugo 😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 13 sausio 2017 - 12:02
Labas, po antro reiso miegelio tik dabar atsikėliau blink.gif

Aš pagalvę tą naudoju nuo pradžios nėštumo, man už ją geresnio daikto nėr biggrin.gif

Dėl kelionių, tai vasarą 100 proc. trauksim į pajūrį, gal į LV, jei nepavyks, tai į LT. Spaliui kur nors pasilepint netoli norėčiau. Kažkur toliau vykti neplanuoju, nes mes tokie kelių dienų, keliasdešimties km per dieną mėgėjai, kai nuvažiuojam pažindintis su šalim ar miestu, tai nuo dūšios. lotuliukas.gif Su leliuku gal per sunku būtų. Žiemą norėčiau, kur šilta, bet esam sutarę, kad namo labiau norim, tai reik laukt dar porą metelių. ax.gif

Jolirta, su šaunia TA 4u.gif leliukas kulveratukas, šaunuolis, žino, kad reik verstis ir apsivertė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 13, 12:18)
Kur keliausit geguze?

As galvoju jeigu rudeni tai arba i Kipra, buvom kazkada birzeli, karstoka, manau rudeni bus pats ta, arba i koki Roda, jame nesam buve.

I Turkiją užsisakėm, žiūrėsime pagal politinę padėtį, jei ką, keisim į Graikiją turbūt.
Man rugsėjį labiausiai patinka keliauti, bet dukrai bus pirmieji mokslo metai, tai negaliu nuo mokslų šiemet niekaip.. Kai dukra ūgtelėjo, tai imdavom vienas gulinėjimo atostogas, kitas labiau pažintines, dabar teks laukt, kol mažas ūgtels, o gal bus iš prigimties keliauninkas biggrin.gif

Jolirta, pirmadienį Lidl bus bodžiukų labai pigiai, tai galima neskambinus nusipirkt biggrin.gif

Zhaliaake, aš irgi ką tik atsikėliau, sapnavau, kad gimdžiau.. O pusryčiai buvo 8 val., tai atsikėliau net drebanti iš bado, valgau viską paeiliui dabar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extraordinary: 13 sausio 2017 - 14:27
Aš irgi po truputį vasaros atostogas planuojuos.
Vyro sūnus rugpjūtį vis grįžta iš Anglijos mėnesiui - tai būnu suplanavusi vyrukams pramogų smile.gif šią vasarą norėčiau į legolendą nuvaryti. Tik neapsisprendžiu - vokietijoj ar danijoj... galvoju su keltu ir su sava mašina. O Lietuvoj jau dvi pramogos yra - vandens parkas ir dažasvydis, dar Klaipėdos mini zoo. Į mūsų pajūrį nelabai noriu, nežavi jis manęs. Esu buvusi Ventspily, kai vaikui buvo 4 metai - tai tik į LV pajūrį važiuočiau...
Atsakyti
O mano planas siuo metu pagrindinis pagimdyti biggrin.gif .Ir kazkaip Su pametinukem sulaukti vasaros kol prasides vyresneliai atostogos.Vis lengviau bus,kazka pades biggrin.gif .

Apie atostogas dar net negalvojam.Butu smagu nuvaziuoti I pajuri bent keliom dienom ir pabuti ar prie ezero kur ramu.Nors siaip mes prie gamtos gyvenam.Is vienos puses keli simtai metru iki uztvankos su plezu,is kitos puses miskelis.Buvimo gamtoje tikrai netruks ax.gif

Mano drauge su vaiku pernai vaziavo I Graikija.Siemet vel vaziuos I Graikija.Labai jiems ten patiko.Sake graikai labai myli vaikus.Kaip ji sake,salis draugiska vaikams.

Papildyta:
Taip taip.Nuo pirmadienio Lidle bus maitinimo liemeneles ir maikutes.Sakiau vaziuosiu paziureti.Bodziuku jau gana mums,pakankamai yra.Dar pataline maciau bus leliukam.
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 13, 15:49)
O mano planas siuo metu pagrindinis pagimdyti biggrin.gif .Ir kazkaip Su pametinukem sulaukti vasaros kol prasides vyresneliai atostogos.Vis lengviau bus,kazka pades biggrin.gif .

Apie atostogas dar net negalvojam.Butu smagu nuvaziuoti I pajuri bent keliom dienom ir pabuti ar prie ezero kur ramu.Nors siaip mes prie gamtos gyvenam.Is vienos puses keli simtai metru iki uztvankos su plezu,is kitos puses miskelis.Buvimo gamtoje tikrai netruks ax.gif

Mano drauge su vaiku pernai vaziavo I Graikija.Siemet vel vaziuos I Graikija.Labai jiems ten patiko.Sake graikai labai myli vaikus.Kaip ji sake,salis draugiska vaikams.

As irgi Graikijoj esu buvus su dukra. Graikai vaikus myli ir kates dar. Ten katemis visi labai rupinasi, jos visur vaiksto. Dukrai buvo didele pramoga. Viesbuty i valgykla ateidavo nescia kate pavalgyt, tai maitindavom. Paskui atejo ji jau suplonejusi. 😁 ten dar daug mazu kaciuku gyveno sode prie viesbucio. Visi vaikai juos tampe, zaide. O viesbucio personalas irgi tikrai vaikams draugiskas buvo. Jei kur vykciau vel atostogu tai tik i Graikija. Ten dar kol kas ir teroristu visokiu ner. Negaleciau buti ramiai jei zinociau kad salyje buvo kokiu teroristiniu ispuoliu. Man kitakart geriau ir prastesnis biesbutis, svarbiausia saugiai jaustis.
Atsakyti
Dėkui merginos už rūpesti dėl bodžių ir TA kas tai yra 😀?

Zalialake, sugebu lygioj vietoj nervuotis del apsivertimo. Va apsiverte ir as kvepuoju 😀
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 13, 15:00)
Dėkui merginos už rūpesti dėl bodžių ir TA kas tai yra 😀?

Zalialake, sugebu lygioj vietoj nervuotis del apsivertimo. Va apsiverte ir as kvepuoju 😀

TA-technine apziura biggrin.gif .Musu vizitai pas daktarus biggrin.gif
Atsakyti