QUOTE(Čika @ 2017 01 17, 23:58)
Nuo rėmens galit pabandyti sirupą Refluxaid arba Gastrotuss (pastarąjį pati geriu, kai nebegaliu kentėti) - jie mechaninio poveikio, į organizmą iš žarnyno nepatenka, pasišalinaiš skrandžio po 4val. Jie pagaminti iš jūros dumblių, sąveikauja su skrandžio rūgštimi, susidaro tokia klampi košė, ji pakyla į skrandžio viršų ir neleidžia skrandžio turiniui pakilti stemple į viršų - nesijaučia rėmėns, o visa rūgšties lieka ten, kur jai ir priklauso - skrandyje. Galima vartoti nėščiosioms. Pirmas parduodamas buteliukuose, o antras mažuose pakiukuose (tokio pošlykščio, lyg panašaus į vyšnių kisielių skonio). Šiaip Manti kartais sučiulpiu, bet ne visad man jo užtenka... Geriausia man, jei paskutinį kart pavalgau vėliausiai 18val... Miegot tuščiu skrandžiu. Va, šiand vėlokai grįžau namo, lb alkana, 20val užkandau, tai db vargstu
As irgi kankinuosi su tom rugstim. Pabundu vidury nakties pagert vandens, biski rugstis nuima. Man ir pienas kol kas padeda dar biski. Tik tiek kad paskui jau nebeuzmiegu. Siandien ypatingai rugstys kankino. Blogiausia kad labai mazai miegu del to paskutiniu metu, kol kas bandau be vaistu apsieit, na bet matysiu kaip bus. Nustosiu vien tik kepta mesa valgyt, kava su sokoladu valgyt tai paziuresiu ar pageres.