Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Merginos, koki tepaliuka speneliam pirkot? Ar nepirkot su savim i ligonine?
Sakau gal reik isimest koki del visa ko. Pasiguglinau tai gal multi-mam reik nusipirkt..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 18, 10:01)
Sakau gal reik isimest koki del visa ko. Pasiguglinau tai gal multi-mam reik nusipirkt..? g.gif

Multimam kompresų, multimam tepaliuką, dar lansinoh tepaliuką, biškį per daug užsipirkau..
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 18, 09:01)

Vakar parašė vaiko mokytoja, kad jai virusas. Nors kaip ir abejoju. Nes maistas suvirskintas. Bet sakot kad visko gali buti.

Turiu Garmastan pirkau is eurovaistines internetu smulkmenu ir ji isimeciau. Praejusi karta nieko neprireike.

Zaliaake gal pasidalintum kaip kovoja mokykloj del patyciu?
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 18, 08:43)

Gavau ismoka is sodros, ainu taskytis 

Vėlokai Jūs. Aš 11 d. jau buvau gavus. Mes kartu į dekretą išėjom ir kartu dok tvarkėmės. Bet gerai, susitaupė Jum biggrin.gif
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 18, 09:01)

Lanolino. Lansinoh vadinadi. FC žindymo temoje išgyrė jį. Bus matyt. Kaina tik kandžiojasi.

Kedute, puikios naujienos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 18, 09:13)
Multimam kompresų, multimam tepaliuką, dar lansinoh tepaliuką, biškį per daug užsipirkau..

Gal ir neperdaug, kompresai irgi gerai, nors šito dar neįsigijau. Bet vaistinėje šalia mačiau, tai galima bus greit ištaisyt klaidą. O Lansinoh galima tepti ne tik spenelius, bet ir vaiko odelę - sudirgintą užpakaliuką ar sausas vietas.

Ar niekam dar nebūna paruošiamųjų sarėmių? man jau antra diena... Kažin ar neperanksti unsure.gif Su pirmu lyg neturėjus tokių, o dabar spazmuoja gimdą ir strėnas maudžia. Vakar buvo tik vakare taip, prieš tai visą dieną. Po dušo naktį gerai viskas buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2017 01 18, 10:42)
Gal ir neperdaug, kompresai irgi gerai, nors šito dar neįsigijau. Bet vaistinėje šalia mačiau, tai galima bus greit ištaisyt klaidą. O Lansinoh galima tepti ne tik spenelius, bet ir vaiko odelę - sudirgintą užpakaliuką ar sausas vietas.

Ar niekam dar nebūna paruošiamųjų sarėmių? man jau antra diena... Kažin ar neperanksti unsure.gif Su pirmu lyg neturėjus tokių, o dabar spazmuoja gimdą ir strėnas maudžia. Vakar buvo tik vakare taip, prieš tai visą dieną. Po dušo naktį gerai viskas buvo unsure.gif

Tepaliukų per daug, būtų vieno užtekę. Dėkui, žinau, kad lanolinas puikus.

Man turbūt jau dvi, o gal trys savaitės paruošiamieji, normalu.

Kėdute, puikios naujienos! Kaip mažiukui sekas valgyt? Ar iš buteliuko?
Atsakyti
Kedute saunios naujienos 4u.gif .Tuoj apsiverksiu wub.gif

Abu kartus uzteko garmastan tepaliuko ir dabar ji isidesiu I ligonine.Bent jau man tai vienas is buitiniausiu dalyku vykstant i ligonine.Pamenu su vyresnele mama prikalbejo nepirkti is anksto.Sako atvesim,jeigu kas.Tai kol atveze,jau kaukti norejosi is skausmo,kaip mergina spenelius buvo nuvariusi per pirma para.
Atsakyti
Kedute - nuostabios naujienos 4u.gif

Paruošiamieji man irgi jau trečia savaitė ir vis stiprėja, vis dažnėja...

Aš tai multi mum kompresiukus turiu. Jie man buvo išsigelbėjimas po pirmojo leliuko, tai pirmiausia juos įsidėjau į tašę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2017 01 18, 09:42)
Vėlokai Jūs. Aš 11 d. jau buvau gavus. Mes kartu į dekretą išėjom ir kartu dok tvarkėmės. Bet gerai, susitaupė Jum biggrin.gif

Svarbiausia, kad pervede. Gavau ir reik pamirst, nes tiek menesiu nieko nebus doh.gif

Aciu uz info visoms del tepaliuku, nusipirkau Garmastan. Dar jeigu bus poreikis kompresiukus nupirksiu, bet isanksto gal neverta...

Paruosiamuju man turbut nera. Buna uzeina toks trumpalaikis skausmelis, ar pilvukas paketeja ar pamaudzia, bet nezinau ar tai jau tie paruosiamukai g.gif

Grizau is vaistines, spekit ar dave man kokiu rimtu zvakuciu..fik, sako tik su gydytojos leidimu blink.gif bet gavau pagal aprasyma gana neblogos sudeties zvakuciu tinkanciu nescioms-lotamile boric, tai tikesiuos palengvejimo. Pas mus tokios vaistininkes prie namu dirba- atejau pries savaite antibu su receptu pirkti, tai nenorejo parduoti, sako, o gydytoja zino, kad laukiates??? doh.gif
Atsakyti
Kedute, puikios naujienos. ☺ Kaip maitinate is krutines ar is buteliuko?

As vakar iki antros nakties negalejau uzmigt, labai rugstys kilo nors ir dvi pagalves padejau viena ant kitos. Vanduo jau nepadejo tai ejau pieno sildytis. Tai bludijau puse nskties virtuvej su pienu kol kazkiek sumazejo rugstys ir nuejau miegot. Nu bet nieko ilgai pamiegojau iki 9.
Dabar bandysiu is anksto pries miega pieno stikline isgert ir sauksteli medaus. Paziuresiu ar pades.
Dukra jau antra menesi kosti retkarciais ir sloguoja, tik temperaturos ner. Ir pas gydytoja neinam nes gripo epidemija. Baisiau butu dabar gripa pasigaut. Man tai tik nakti nosis uzgula, bet galvoju kad cia turbut nestumine sloga. Dabar sestadienio laukiu, gal dar isbusiu su pilvu iki ginekologo. Butu labai gerai aisku.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 18, 11:54)

Grizau is vaistines, spekit ar dave man kokiu rimtu zvakuciu..fik, sako tik su gydytojos leidimu  blink.gif bet gavau pagal aprasyma gana neblogos sudeties zvakuciu tinkanciu nescioms-lotamile boric, tai tikesiuos palengvejimo. Pas mus tokios vaistininkes prie namu dirba- atejau pries savaite antibu su receptu pirkti, tai nenorejo parduoti, sako, o gydytoja zino, kad laukiates??? doh.gif

Į kitą vaistinę tuomet 4u.gif Tas ir man buvo įsiūlę, nieko nepadėjo.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 18, 08:43)
Labas rytas,
Kedute, puikios naujienos  4u.gif Tai kaip suprantu jus atgal grizot i ligonine? Neaisku kiek laiko dar laikys?

Gavau ismoka is sodros, ainu taskytis  biggrin.gif

Jolirta, linkiu, kad nebutu viruso  4u.gif

As nei karto su siuo nestumu nesu vemusi, 3xtfu...

Mes vaiku ligoninei tik perkele mus jau tipo i isnesiotuku skyriu..dar valgom per zonda, raumenukai silpni...dar aparatas ijungtas stebi sildeles darba...dar reiks pagulet ne pora dienu...
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 18, 10:54)
Svarbiausia, kad pervede. Gavau ir reik pamirst, nes tiek menesiu nieko nebus doh.gif

Paskaičiavau, kad gausim dabar tik birželio pabaigoje doh.gif

Kedute 4u.gif laikykites mirksiukas.gif
Atsakyti