Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Rasau kol leidzia :D 

Sia savaite su vyresnia uzsiemus buvau, reikejo pasirinkt univerus, prasyma pateikt, pinigus sumoket, tai va rinkomes, 3 issirinko, visi Londone, aciu D. Truputi man nepatinka specialybes pasirinkimas, bet neverciau pagal save, palikau jai rinktis paciai, labai nores, tai gales pereit i kazka kita veliau. Jau ir taip atsisake tu rytu kalbu ir kulturos, tai nebegaliu kniaukt kad ir vel man nepatinka :B 

Atsakyti
Stringa ir man sm.
Sekmes mergaitei. Uzbaigs mokslus ir tada gyvenimas parodys ar patinka spec ar ne. O mokintis ir igyt nauju ziniu, spec keist - niekada nevelu. Svarbu gyvenimo pradziai issilavinima turet mirksiukas.gif 4u.gif
Klausimu tau turiu apie suniukus ax.gif bet tardysiu per messengeri biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 19 spalio 2018 - 11:46

As irgi galvoju, kad visada galima ta spec pakeist, aisku tik labai nepigu, gaila bet teks imt paskola mokslams, niekaip be jos neissiversim.

Na klausk, bet as nekoks zinovas, kazkiek tik dabar ka paskaitem, ka patys praejom, tokios tos ir zinios  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laba, 

Heida, kaip įdomu ką pasirinko mergiotė? Jeigu nepaslaptis. 

O, kaip čia UK vyksta? Duodi dokumentus universitetams ir iš karto jau moki? Ar čia už mokslus paskolą reikės imti? 

MB prieš savaitę labai sirgo. Paskui dičkis kabinosi. Bet, tuom ir baigėsi. Kiek kalbėjau, sakė virusas siautėja, daug žmonių kosti, sloguoja. 

Atsakyti

Ne paslaptis, visur pasirinko media and..., tas kitas dalykas visur skirtingas, bet as aisku neatsimenu. 

Tvarka gal visose mokyklose kazkiek skiriasi. Pas mus taip; pildai forma centralizuota per UCAS, surasai savo pasirinkimus, sumoki 23£. Po atostogu tures konsultacija asmeniska del savo pasirinkimu savo mokykloj. Tada mokykla siuncia savo tvirtinima. Ziema ar pavasariop turi ateiti atsakymai is univeru, tada pildai prasyma paskolai. Va taip teoriskai, kai praeisiu viska, galesiu pasakyt kaip tai praktiskai yra. 

Atsakyti

Supratau, aciu. Labai idomu. 

O, dabar ji mokosi 6th form?

Atsakyti

Taip dabar 6th form 13 klase eina.

Su ta media taì idomiai, ji tik paskutiniais metais jos emesi, kai reikejo dar viena dalyka pasirinkt ir niekaip nesugalvojo ka, tai va taip is nesugalvojimo ka cia dar paemus, tarsi toki bele. O va kaip gavosi, kad dabar pagrindinis jos pasirinkimas. Turi ji dar issilaikusi egzaminus ir psichologijos, sociologijos, istorijos, fotografijos, menu, gali kazka is ju rinktis, na bet dabar jai norisi tos medios.

Atsakyti
NA Nova,ar atvaziuosi i Romforda?Nevesiu masinos si sestad,tai laisva.GAl dar kuri kavos norit pagert?
Atsakyti

As be kokios 11-12 is lovos neislipsiu tikrai, vakare i darba ir dar sekmadieni  :cray: 

Nusipirkau kvepalus, dabar kvepiu as, namai ir suo  :laugh:  senai as juos nusiziurejau, bet vis galvojau, reikia man ju, ar kitu labiau reikia, bet labai jie tinka prie tokio rudens, ai ir prie blogo rudens tiks  :nail: 

Atsakyti

Priedas  51e80aa43ffa1e1196931311927d06da.jpg   130,3KB   0 Parsiųsta kartų

Pamirsau parodyt kokius

Atsakyti
As mielu noru pamiegociau iki kokiu 10,bet zinau,kad akys stacios bus kokia 6h biggrin.gif Siaip keliuosi 6:30,bet kaip visada zakon podlasti-savaitgali anksciausiai atsikeliu biggrin.gif Sakiau eisiu veliau gult siandien..
Atsakyti
Giega, okay mirksiukas.gif kelinta? Keliuos ir as kaip i darba, del manes kad ir 8 galim biggrin.gif

Heida, net nemacius tokiu bigsmile.gif ar ilgai laikosi kvapas bigsmile.gif
Atsakyti