Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

DSC_1469.jpg

Atsakyti

Aciu mergaites, mano avinas sako as gi ketanovo turiu, nezinau kiek cia jis pagelbes ir ar jis gerai... 

Aist nam nam nam, kai noriu svieziu grybu su bulbom 

Pas mus post offisai streikuoja, visa sav nedirbs... bet gal atsius kalendoriu man iki isvykstant  :unsure:​ 

Atsakyti

Bučkis :D

DSC_1470.jpg

Atsakyti

Šponkiau, super dovana, šaunuolis taviškis. 

Magnučiuk, dėkui Tau labai. Ketvirtadienį dirbsiu 8-14.30, kyštelk galvą pas mane į kabinetą arba pasakyk administratorei, kad man praneštų, jog atėjai, nes norėsiu pingėlius atiduoti. 

Atsakyti

Tai man tada reikia su Lapyna pasisiekt. Lapynuk, aš ryt ryte dirbsiu prie Mados. Iki 12.00. (Viršuliškių 65A).

Bijau, kad nespėsiu. Ryt ryte į savo genį žiūrėsiu. :D 

O reikia perduoti Diinkai ar paimti iš Diinkos? Jei perduoti, tai gal kaip nors prie Prismos susistumsim?

Atsakyti

Sekmadienį su jaunėliu pakalbėjome, kad šiais mokslo metais jis nei vienos pamokos nepraleido dėl ligos. Mokosi puikiai, jo atsakomybės jausmo užtektų dvidešimčiai žmonių. Staiga sūnus klausia manęs, ar galėtų vieną dieną šią, paskutinę metų savaitę, neiti į mokyklą. Gali, sakau, išsirink bet kurią dieną. Išrinko trečiadienį. Dar paklausė, ką reiks sakyt klasiokams, kodėl praleido pamokas. Ai, sakau, sakyk vėmei, blogai jauteisi, pilvo virusas. Sutarėm abu suokalbiškai. Vakar skambina man Rapolas iš mokyklos po pirmos pamokos- blogai jaučiuosi, vemiu, silpna. Parsivežiau namo, vakarojo jau su 39.4 temperatūra, vemdamas. Šiandien viskas gerokai geriau, dar silpna, vos valgo, bet temperatūra jau nedidelė. Sako man vaikas:" Mam, nu aš nujaučiau, kad tu daug gali, bet kitą kartą pasistenk padaryti, kad aš susirgčiau kaip ir tarėmės- trečiadienį, o ne pirmadienį." 

O aš ką, vienintelė likau iš šeimos nesusirgusi. Kol kas. Tpfu tpfu tpfu. Geriu viską, ką Erodė rekomendavo- vandenį, cordycepsą, šiandien ir cinko nusipirkau. 

Atsakyti
Wow, kalendorius nerealus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Vartau ir atsivartyt negaliu wub.gif
Magnuna, ačiūūūūū labai labai labai už viską wub.gif 4u.gif . Ačiū Busy už darbą labai 4u.gif
Hipė gražuolė.
Aist, labai skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti

Aist tokia istorija, kad dviprasmybė plėšo, spausti patinka norisi, nes istorija gera, bet atrodys, kad patinka, jog sūnus susirgo :)

Atsakyti

Aist - kyštelsiu galvą ketvirtadienį  :)  istorija labai prajuokino  :D  nu tikrai truputį persistengei su galiomis  :D  :D 

Gielux - tau ačiū už kalėdines lauktuves  :D  :D tu nereali - braškių uogienės 100metų neragavau  :essen:  meduoliukai taip kvepėjo kol per kiemą namo bėgau, kad vos nesėdau ant suolelio jų valgyti  :D  o už blynus žemai tau lenkiuosi  :notworthy:  bus blynų šventė mano namuose  :D  :D  :D 

Kalendoriai jau atsiimti - gavosi tikrai puikūs, ačiū Busy darbą  :4u: 

Lapyna - ryt susiskambinsim

Erendira - kaip ir sakiau, penktadienį užvešiu

Erode - irgi susiskambinsim

Kaunietėms - išsiųsiu rytoj 

Atsakyti

dar viena:
DSC_1451.jpg

Atsakyti

Hipė - gražuolė  :wub:  bučkis labai patiko  :wub:​ 

Atsakyti
Magnuna, čia tau ačiū už expres pristatymą ir suvenyrą 4u.gif bigsmile.gif