Aciu mergaites, mano avinas sako as gi ketanovo turiu, nezinau kiek cia jis pagelbes ir ar jis gerai...
Aist nam nam nam, kai noriu svieziu grybu su bulbom
Pas mus post offisai streikuoja, visa sav nedirbs... bet gal atsius kalendoriu man iki isvykstant
Bučkis
Šponkiau, super dovana, šaunuolis taviškis.
Magnučiuk, dėkui Tau labai. Ketvirtadienį dirbsiu 8-14.30, kyštelk galvą pas mane į kabinetą arba pasakyk administratorei, kad man praneštų, jog atėjai, nes norėsiu pingėlius atiduoti.
Tai man tada reikia su Lapyna pasisiekt. Lapynuk, aš ryt ryte dirbsiu prie Mados. Iki 12.00. (Viršuliškių 65A).
Bijau, kad nespėsiu. Ryt ryte į savo genį žiūrėsiu.
O reikia perduoti Diinkai ar paimti iš Diinkos? Jei perduoti, tai gal kaip nors prie Prismos susistumsim?
Sekmadienį su jaunėliu pakalbėjome, kad šiais mokslo metais jis nei vienos pamokos nepraleido dėl ligos. Mokosi puikiai, jo atsakomybės jausmo užtektų dvidešimčiai žmonių. Staiga sūnus klausia manęs, ar galėtų vieną dieną šią, paskutinę metų savaitę, neiti į mokyklą. Gali, sakau, išsirink bet kurią dieną. Išrinko trečiadienį. Dar paklausė, ką reiks sakyt klasiokams, kodėl praleido pamokas. Ai, sakau, sakyk vėmei, blogai jauteisi, pilvo virusas. Sutarėm abu suokalbiškai. Vakar skambina man Rapolas iš mokyklos po pirmos pamokos- blogai jaučiuosi, vemiu, silpna. Parsivežiau namo, vakarojo jau su 39.4 temperatūra, vemdamas. Šiandien viskas gerokai geriau, dar silpna, vos valgo, bet temperatūra jau nedidelė. Sako man vaikas:" Mam, nu aš nujaučiau, kad tu daug gali, bet kitą kartą pasistenk padaryti, kad aš susirgčiau kaip ir tarėmės- trečiadienį, o ne pirmadienį."
O aš ką, vienintelė likau iš šeimos nesusirgusi. Kol kas. Tpfu tpfu tpfu. Geriu viską, ką Erodė rekomendavo- vandenį, cordycepsą, šiandien ir cinko nusipirkau.

Magnuna, ačiūūūūū labai labai labai už viską

Hipė gražuolė.
Aist, labai skaniai atrodo

Aist tokia istorija, kad dviprasmybė plėšo, spausti patinka norisi, nes istorija gera, bet atrodys, kad patinka, jog sūnus susirgo
Aist - kyštelsiu galvą ketvirtadienį istorija labai prajuokino
nu tikrai truputį persistengei su galiomis
Gielux - tau ačiū už kalėdines lauktuves
tu nereali - braškių uogienės 100metų neragavau
meduoliukai taip kvepėjo kol per kiemą namo bėgau, kad vos nesėdau ant suolelio jų valgyti
o už blynus žemai tau lenkiuosi
bus blynų šventė mano namuose
Kalendoriai jau atsiimti - gavosi tikrai puikūs, ačiū Busy darbą
Lapyna - ryt susiskambinsim
Erendira - kaip ir sakiau, penktadienį užvešiu
Erode - irgi susiskambinsim
Kaunietėms - išsiųsiu rytoj
dar viena:
Hipė - gražuolė bučkis labai patiko

Hipės žvilgsnis: jums leidus, aš jus ignoruosiu