Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Azu - jeigu pas tave su paštu gali būti problemų, tai gal  išsiųsti tau Lietuvos adresu kai tu grįši? per porą dienų nueis   :4u: 

Atsakyti

Na nebūčiau tokia tikra dėl dviejų dienų.  Man iš Kauno išsiuntė registruotą voką antradienį,  tai iki Vilniaus jis nuvažiavo penktadienį.  Gavau pirmadienį.  

O iš Vokietijos blykstė išsiųsta ketvirtadienį,  vakar atsiėmiau ( čia ne per paštą) 

Atsakyti

Man Zundytė išsiuntė siuntinį penktadienį, pirmadienį atsiėmiau, ant voko užrašė mano telefoną ir man atėjo sms kad siuntinys jau pašte :)

Labas rytas :4u:

Atsakyti

Na gal, mano tai Kaune pašte pragulėjo dvi paras :) tikiuosi kitiem greičiau viskas vyksta :)

Atsakyti

Labas rytas :4u: Šiandien prasideda astronominė žiema, ir diena jau nebetrumpės, o sekundėmis pradės ilgėti. :yahoo: Vadinasi, ritamės pavasariop.

Hipės karališkas žvilgsnis :wub:

Rapolui kupeta sveikatos, tai tiesiog sutapimas, negalima taip paprastai prišaukti ligos.

Kaip Zugučiui naktis praėjo ? Gal jau yra džiugesnių naujienų?

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 12 21, 00:03)
Magnuna, čia tau ačiū už expres pristatymą ir suvenyrą 4u.gif  bigsmile.gif
Hipės žvilgsnis: jums leidus, aš jus ignoruosiu  biggrin.gif


Tas prisimerkimas tereiškia, kad ji nenori konfliktuoti. Jei sausianosis stebeilijasi į akis, tai reiškia, kad gal nori pakonfliktuoti? Katės nepasimeta - jos lėtai, prisimerkdamos mirksi.
Viskas gerai, mam, aš taiki.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif tamsus , apniukęs, bet džiugina tai, kad jau po truputį po truputį pradės ilgėti diena biggrin.gif Gaila, kad nelabai žada baltas kalėdas.

O jau Hipės kokie šepetukai bigsmile.gif Zugučiui gal po vaistukų pagerės 4u.gif

Klausykit kaip galima skaniai paruošti lydeką, įdaryta netiks nes nemoku, o ir nebus laiko kada užsiimti. Kažin ar skanu būtų iškepti o po to pamarinuoti? Magnuna gal nesunku ax.gif įdėti receptuką kaip tu ten darei. Kažkur išsisaugojau , o kur niekaip nerandu verysad.gif
Atsakyti

Na tfiu tfiu tfiu, bet atrodo stabilizuojames. Naktį nevėmė. Aišku vėl kėliausi  3h pamaitinti. Bet ryte jau ji bėgte nuo manęs nuskuodė į 2a. dar spėdama pašnekinti mane :D jaučiasi, kad daugiau jėgų turi :) 

Atsakyti

Rariuk - man net seilė nutyso apie lydeką pagalvojus. Kadangi iš telefono rašau tai  receptą rašau trumpai - žuvį iškepu gabaliukais, marinatui užvirinu vandenį, pilu marinato pirkto iš parduotuvės (ant butelio taip ir parašyta - marinatas su prieskoniais, būna prie acto padėtas, Iki ir Maximose tikrai būna, Rimi kartais ir nebūna) dedu juodų ir k apnių pipirų, lauro lapų, cukraus šaukštą ir druskos pusę šaukšto, sudedu prieš tai pakeptus morkų griežinėlius ir svogūnų žiedus. Marinato pilu pagal skonį vis paragaudama, marinatas turi būti stiprokas nes karštas visuomet atrodū stipresnis nei atvėsęs. Į puodo dugną dedu sluoksnį morkų ir svogūnų, sudedu žuvies gabaliukus, ant viršaus vėl morkos susl svogūnais ir užpilu pravėsusiu marinatu. Kitą dieną jau galima valgyti. Jeigu pravėsęs marinatas atrodo silpnokas - įpilu truputį šalto marinato iš butelio. Jeigu į marinatą dėsi želatino, tai gausis žuvis drebučiuose, tik tada morkų su svogūnais į verdantį marinatą nedėk, apkepk stambesniais žiedais ir griežiniais ir padėliok ant žuvies. Jeugu daryti su želatina tai ir žuvį galima apkepus paskum gražiai sudėlioti, tom morkom su svogūnais apkaišyti

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 12 21, 09:26)
<p>Rariuk - man net seilė nutyso apie lydeką pagalvojus. Kadangi iš telefono rašau tai  receptą rašau trumpai - žuvį iškepu gabaliukais, marinatui užvirinu vandenį, pilu marinato pirkto iš parduotuvės (ant butelio taip ir parašyta - marinatas su prieskoniais, būna prie acto padėtas, Iki ir Maximose tikrai būna, Rimi kartais ir nebūna) dedu juodų ir k apnių pipirų, lauro lapų, cukraus šaukštą ir druskos pusę šaukšto, sudedu prieš tai pakeptus morkų griežinėlius ir svogūnų žiedus. Marinato pilu pagal skonį vis paragaudama, marinatas turi būti stiprokas nes karštas visuomet atrodū stipresnis nei atvėsęs. Į puodo dugną dedu sluoksnį morkų ir svogūnų, sudedu žuvies gabaliukus, ant viršaus vėl morkos susl svogūnais ir užpilu pravėsusiu marinatu. Kitą dieną jau galima valgyti. Jeigu pravėsęs marinatas atrodo silpnokas - įpilu truputį šalto marinato iš butelio. Jeigu į marinatą dėsi želatino, tai gausis žuvis drebučiuose, tik tada morkų su svogūnais į verdantį marinatą nedėk, apkepk stambesniais žiedais ir griežiniais ir padėliok ant žuvies. Jeugu daryti su želatina tai ir žuvį galima apkepus paskum gražiai sudėlioti, tom morkom su svogūnais apkaišyti
</p><p></p>



Oi kaip ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif O žuvis iškepta ir po to pamarinuota, gal tiek kaulų neturės ax.gif
Atsakyti

Turės :huh2:

Atsakyti

Rariuk - kaulus turės, čia jau nieko nepadarysi, bet man skonis atperka visus kaulus

Apus - kaip Gufio akis?

Atsakyti