Laba,
Aist, aš irgi taip pasimokiau, kaip Tu su Rapolu... dabar jeigu jau leidžiu neiti, tai stengiuosi neužprogramuoti jokios ligos...
Labas rytas visoms belaukiančioms švenčių.
Šponkiuk, sveikatos Zugučiui. Labai tikiu, kad viskas bus gerai. Aist, jergutėliau tu tai atsargiau su tokiom "galiom" i dar viešai pristatomom. Dabar gi daug norinčių grįžt į senuosius laikus, dar ims ir sukūrens, vardan tos senovės, ant kokio lauželio... Azu, kantrybės tau. Sunku su vyru, kai jam ką nors skauda. Na, ne visi taip, žinoma, bet dauguma.
Zundyte, rašiau asmeniškai, bet negaliu nepasakyt ir čia. Esu visiškai priblokšta ir sužavėta. Labai AČIŪ.
Merginos, "generalinis" siaubingai atsiprašo už sutrikusią UAB BelPedro veiklą. Jis tik dabar pastebėjo, kad vyksta negeri dalykai. Sausanosiai su savo šventėmis išvis užgožia ūsuočių bendruomenę, beigi ją visaip kaip skriaudžia. Atiminėdami žaisliukus, rakindami eglutes ir vykdydami begalę kitų, galimai nusikalstamoms prilyginamų, veikų.
Taigi, UAB BelPedro generalinis direktorius Gralis, Merfei pritariamai linksint galva , skelbia Kalėdinę akciją, skirtą dvikojams:
Mieli Sausanosiai, kreipiuosi į Jus, jus prižiūrinčių ūsuočių gerovės vardan, skelbdamas 2016 m. Kalėdinę veltų šlepečių akciją! Taigi, mielosios Sausanosės, kurios dar neturit padovanotų ( o norėtumėt turėti) Merfės ir jos kolegės rankomis gamintų šlepečių, maloniai prašome išreikšti pageidavimus. Kalėdinės akcijos metu į ūsuočių namus dovanojamos vienerios didelio, labai didelio arba jauniklio sausanosio letenoms skirtos šlepetės arba kojinės pasirinktinai.
Nota bene: dėl informacijos apie šlepečių ir kojinių skirtumus bei privalumus kreiptis į Kruopą, Grikį arba Ainu.
Pranešti apie pageidavimus, siekiant neteršti forumo,maloniai prašau tiesiai į Merfės a/ž. Pageidavimai priimami iki 2016 m. gruodžio 31 d. ( tačiau vėluojančių, tikrai neskriausim )
UAB BelPedro įsipareigoja, visas Kalėdinės akcijos metu pasirinktas dovanas pagaminti ir pristatyti iki 2017 m. sausio 31 dienos.
Generalinio direktoriaus vardu Merfė
Vau kokia generalinio nuotrauka
Dėl šlepečių ir kojinių tai atsakingai pareiškiu, jog jos yra absoliučiai stebuklingos, mano paprastos šlepetės dabar leidžia llaaiką sumestos spintoje ir iš jų Grikis spintoje lizdą susisukęs miega, paprastos kojinės irgi skundžiasi kad jų visai nenaudoju nes kam man jos hereikalingos jeigu turiu stebuklingas
Taigi kiekvieną dieną Merfės dovanas dėviu ir geru žodžiu miniu
Klausykit, priimsit į savo būrį dar vieną katuką? Susipažinkite, Iglis laaaabai ryškaus rašto britukas. Mano kolegės ir draugės Rūtos svajonė, atkeliavusi iš Šiaulių.
Mano manymu baisingai nepadorsu katinas, nes per gerą mėnesį, nius nieko nesudaužė, nenukando, nesuniokojo... bet, sako, kad viskas su juo gerai... Aš tai jau nervyčiaus
Lapyna !!!!!!!!!, vargeli gi tu mano. TAIGI AKCIJA KALĖDINĖ DOVANŲ, ar daba kol aš savo dirbtuvėse laiką leidžiu, ant Lietuvos valstiečiai jau ir dovanas apmokestino?????
Mergiotės, po Lapynos pasakymo, aš baisingai pasimetus dar kart visoms paaiškinu. Akcijos esmė: į vienus katiniukų namus vienas geras daiktas DOVANOJAMAS. Nius, atleiskit, mielosios, jei kam pasirodė, kad aš čia taip nachališkai "klientūros" ieškau. Aš tikrai noriu ir galiu PADOVANOTI. ( šiaip ar taip, juk jau yra ir turinčių tokią dovanytę. Todėl ir pamislijau, gi faina, kai forumietės namuos turės po gabalytį Merfiavilnės)