Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

O čia visiems galioja? bigsmile.gif

Merfe parašysiu į až, bet nežinau ar man rašant iš senosios versijos tau naujoje matysis. smile.gif

Tai aišku, kad visiems. Turėsiu galvoj tave, jei negausiu laiškiuko, rėksiu :D

Atsakyti

Nu čiūdai, nei naujoj, nei senoj versijos foto nematau  :mmm: 

Vau Merfe, tu čia skėlei su  :dovana: , Einu pasinaudosiu pasiūlymu  :geda:​ 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 12 21, 12:20)
<p>Nu čiūdai, nei naujoj, nei senoj versijos foto nematau  schmoll.gif </p><p></p><p>Vau Merfe, tu čia skėlei su  000552.gif , Einu pasinaudosiu pasiūlymu  blush2.gif​ </p>

Kaip tu įeini į naują versiją? blink.gif Nes man paspaudus ant "Nauja versija" mygtuko tiesiog persikrauna ir sėdžiu senoj versijoj tik be "Nauja versija" mygtuko biggrin.gif Atsijungiau, prisijungiau, tas pats biggrin.gif
Atsakyti

Pirmiausia skundžiuos dėl foto...nematau neio direktoriau nei iglio...o esu naujoj versijoj :unsure: 

Merfės tapukai tikrai fantastiški.....bet mano kalėdos daug ankščiau prasidėjo  :4u: 

labai tikiuosi kad Zugiukui bus kiek įmanoma geriau :4u: 

Atsakyti

Colomba aš jau seniai sėdžiu naujoj ir į seną nepersijunginėju, tai mane ir įleidžia iš kart į naują

Atsakyti

Iš tiesų, aš nuo pat pradžių sėdžiu naujoje versijoje, tik 2 kartus temos sukurti buvau grįžusi į seną, tai mane visur leidžia ir viskas gerai (jei kas negerai, tai net nežinau)

Atsakyti

Nematau Iglio nauj :D oj versijoj, direktorių mačiau, gal Merfė ištrynė Iglį kad mus bežiūrint Iglio įspūdingas raštas nenubluktų

Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Merfe. o kaip rinksi tą kuris gaus dovaną- ar burtų keliu ar pagal kokius tai kriterijus? 4u.gif

Nuotraukų ir aš nematau...
Atsakyti

Laba diena 4u.gif

Merfe. o kaip rinksi tą kuris gaus dovaną- ar burtų keliu ar pagal kokius tai kriterijus? 4u.gif

Nuotraukų ir aš nematau...

Vidam, taigi nerinksiu aš... Visos norinčios gaus. Taigi, jei nori, parašyk kokio dydžio norėtum :D

Atsakyti
Net nepatikėjau...ar pablūdai tokios dovanos biggrin.gif
Atsakyti

a fig ją žino, viską lašinu ką liepė, šiandien dar turiu leidžiamus suleist...

pas mane durdomas namie..... ryte mažas susirgo, su tempa, palikau namie, per pietus parlėkiau, vaikui sudėt ką išgert, katinui sulašint ką priklauso.... aš be pietų....

Rariuk - kaulus turės, čia jau nieko nepadarysi, bet man skonis atperka visus kaulus

Apus - kaip Gufio akis?

Atsakyti

Pirmiausia skundžiuos dėl foto...nematau neio direktoriau nei iglio...o esu naujoj versijoj :unsure:

Jau ir aš skundžiuosi... Kažką ne taip darau, nes pasirodo nuotrauka trumpam i dingsta, eisiu aiškintis ką pridirbu. nu, va vėl bandau įkelt ir generalinį ir Igliuką

Pridėta:

Atsakyti