Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

QUOTE(Colomba @ 2016 12 21, 12:24)
Kaip tu įeini į naują versiją?  blink.gif  Nes man paspaudus ant "Nauja versija" mygtuko tiesiog persikrauna ir sėdžiu senoj versijoj tik be "Nauja versija" mygtuko biggrin.gif Atsijungiau, prisijungiau, tas pats biggrin.gif

Man taip pat. Paspaudus "Nauja forumo versija" tas mygtukas tiesiog dingsta ir lieku senoj versijoj.

Laba visiems 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Net nepatikėjau...ar pablūdai tokios dovanos biggrin.gif

Vidam, bet juk smagu, ane? Nepablūdau. Aš gi i šiaip normaliai kvaištelėjus :D Rašyk letenytės dydį, jei nesi labai didelė vilnos nemylėtoja :D

Atsakyti

MERFE ir Apus nori dovanų :) o ko galima norėt? :yahoo:

Atsakyti
Merfyte Kaledu bobute biggrin.gif As grieztai nepretenduoju i slepetes, ba jau ir taip pakankamai man pridovanojo wub.gif

Nuotrauku nematau
Atsakyti
O aš dabar esu senoje versijoje, buvau ir naujoje, bet niekur nuotraukų nemačiau.
Ir man tai gerai persijungia iš senos į naują.

Beje viena mažė lyg tai gal jau prieš kalėdas iškeliaus į naujus namus. Kartu ir noriu ir ne ax.gif Na labai bus šį kartą sunku išsiskirti. Naktį pirmą kartą mažoji miegojo šalia lovoje. Ji pagalvojo kad Friskė jos mamytė, bandė net pienuko ieškoti biggrin.gif , tik Friskė nesuprato kas darosi ir pabėgo biggrin.gif o Smiltelė (čia aš taip kol kas laikinai vadinu) taip ir liko šalia gulėt. Beje normalaus vardo nei viena neturi, naujieji šeimininkai patys sugalvos. smile.gif
Atsakyti

oi igliukas gražuolis. :wub: ...labai norėjau brito kažkada..... :D  O kas daraktorių į gampą "sugrūdo"  :D 

Apus :4u:  

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 12 21, 13:11)
<p>Laba,</p><p></p><p>visa spirgu iš džiaugsmo  yahoo.gif  Ačiū labai Rustei, taip pat Erodei ir Ievai, ką aš be jūsų daryčiau oro_buckis.gif </p><p></p><p>Einu paskaitysiu, kaip laikotės jūs ir jūsų spaustanosiai</p>

Da nieko nepadarėm, bet ar kas paaiškėjo?
4u.gif
Atsakyti

Merfe nu nereali tu :D  A galima mažai kojytei paprašyti, mano Kornelija mielai dėvėtų :)

Britas nerealaus grožio, ale reiktų jam mažum susipažinti su Graliu, kad pamokytu, kaip dvikojus ant ausų pastatyt  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 21 gruodžio 2016 - 13:01

Va dabar ir aš jau pamačiau naujoje versijoje katukus :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 12 21, 12:51)

<p>Vidam, bet juk smagu, ane? Nepablūdau. Aš gi i šiaip normaliai kvaištelėjus biggrin.gif 

Kurgi nebus smagu gauti dovanų biggrin.gif Parašiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Bela didžiai sujaudino gen. direktoriaus Gralio sausanosės dosnumas, kad ana nusprendė trigubai aktyviau vykdyti UAB'o veiklą. Nuotrauka prieš minutę daryta biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Merfe, aš be žodžių ...
Atsakyti

MERFE ir Apus nori dovanų :) o ko galima norėt? :yahoo:

Apus gali norėti šlepečių arba kojinių. Kojinės nuo šlepečių skiriasi storiu, patvarumu ir šiek tiek paskirtim. Kojinės slidesnės, nes jų padas nedengiamas lateksu:). Jei nenori sau, gali norėt dideliam arba mažam dvikojui. Gufyčiu, deja, nea...

Atsakyti