Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

QUOTE(diinka @ 2016 12 21, 14:48)
<p>Beje Erode, jei pasiūlymas galioja ir jum su Erendira nesunku susimatyti, tai gal paimtus iš jos porą saujų maistuko Fersytei ? Beje sekmadienį aš greičiausia būsiu Kaune tokiu laiku, tai nereiks į mano kaimą trenktis 4u.gif </p>

Man paimti iš Erendiros maisto Fersytei? Gerai.
Aš ryt dirbu prie Technopolio, atsilaisvinsiu apie 14 val ir pasuksiu Erendirai, nes ji ten kažkur netoli dirba, maistulį atvešiu.
Arba pavakarieniavus tau po Kūčių vakarienės pasuksiu ir sutarsim. Planuoju būti ten iki 7-nio pietų.
Apie 14-14,30 išvažiuosiu.
Atsakyti
Gielux pažiūrėk žinutes, nes man nerodo, kad yra naujų, jei kas parašo. smile.gif

Šponkiuk o ką padarei, kad susimylėjo ir įleido? biggrin.gif
Atsakyti

Colomba, daug aš ten ką minkiau, cache valiau, iškarto neįleido, išjungiau išvis nafik, po to įsijungiau ir oplia, naujoj versijoj :D jau buvau

Atsakyti

Erode, kur yra technopolis? Man pasiimti darban Runciaus maisto?  OK

nepykit, aš biškį kaip iš medžio iškritus, noriu darbus nukaut...

Atsakyti

Tai susiskambinam, nes aš per kalėdas "valkatauju" tokiu laiku aš greičiausia būsiu pas anytą, prie buvusio vitebsko. o tu kuriam gale Kauno?

Atsakyti

Koks Mažas kietas bigsmile.gif

QUOTE(Merfė @ 2016 12 21, 13:47)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gielux" data-cid="71308905" data-time="1482319649">
<div>
<p>Parašiau laiškelį iš senos versijos, bet tikriausia nenuėjo vartotojo įkelta nuotrauka

</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
Ei, gavau ir atrašiau tau, ką negavai? Žodžiu, rašyk letenos dydįsmile.gif</p>

Pasirodo gavau ir parašiau 4u.gif
QUOTE(Colomba @ 2016 12 21, 13:55)
Gielux pažiūrėk žinutes, nes man nerodo, kad yra naujų, jei kas parašo. smile.gif

Ačiū, Colomba, tu buvai teisi, pasirodo nerodo, kad naujas gauni žinutes.

Šiandien apie 4 nakties arba jau ryto pagal Belą, prasidėjau miauuumiauuuuumiaumiaumiau. Aš aišku šokau iš lovos, jazaumaryte, kas gi katukui nutiko, pasirodo gi nutiko didis įvykis-rado savo mėgstamiausią žaisliuką ir tuo džiaugsmu norėjo su mumis, miegaliais, pasidalyt wub.gif biggrin.gif
Atsakyti

[b]Lapyna !!!!!!!!!, vargeli gi tu mano. TAIGI AKCIJA KALĖDINĖ DOVANŲ, ar daba kol aš savo dirbtuvėse laiką leidžiu, ant Lietuvos valstiečiai jau ir dovanas apmokestino?????[/b]

O siaube, persiprašau baisiausiai.  :unsure:  Aš tiesiog manau, kad nagingi meistrai turėtų gauti pelnytą atlygį už savo talentus. :4u:

O aš manais net neturiu ką pasiūlyt. :unsure:  Esu baisiai šleivarankė. Galiu nebent su objektyvu pasiplaikstyt  :rolleyes:

Diinka, dėkavoju širdingiausiai už linkėjimus. Nugis bet nereikėjo gi... :geda:

Atsakyti

Mergiotės, aš sudarysiu visą sąrašiuką, kad kuri nors nepasimestų tarp versijų ir ryt indėsiu, dabar dar, ko gero ne visos parašėt. Labai gerai iki po Kalėdų jau būtų turėt sąrašiuką.

O dabar, dar valandžiukę turiu, tai papasakosiu savo blondinišką nuotykį:

Vakar dirbtuvėse turėjau tokią stipriai pagyvenusią ponią iš Australijos. (garažų draugai atsivedė). Poniai virš 80, atvarė tokia papprasta, cigaretė su muštuku rankoj ( nelabai nudžiugau) pas mane palei vilną nelabai rūkoma, bet ai, nu gi viešnia, juolab ji jau antri metai angeliuko mano nori, sakė kolekcionuos:). Tai tylėjau dėl tos cigaretės. Žodžiu, ponia išėjo, mes su Rūta greit atsipuošėm į savo darbinius gražiuosisu rūbelius, aptaškytus muilu, išdžiuvusius, nuo ko jaukiai plėmuotus su išdubusiais keliais ir pan. įšokom į kroksus ir baiginėjom paskutinius ikikalėdinius užsakymus. Dirbu ir taip akis graužia, kad papykus sakau Rūtai : "klausyk, ką, po perkūnais, ta babytė rūkė, kad man iki šiol akis graužia?". Rūta tuo metu kažko pakilo iš rūsio viršun ir praneša " nu, nežinau, Rasa, arba ta babytė iki šiol juodai už durų rūko arba dega kažkas, nes pas mus viršus pilnas dūmų pro duris einančių".  Atskuodžiu viršun, atidarom duris, o ten, pilnas įvažiavimas dūmų, kad net nelabai aišku iš kur jie...

Apsižvalgom, pasirodo, kad dūmai eina iš garažo priešais mus. Rūta sako: "kviečiam gaisrinę". Bet aš blondinė, todėl pareiškiu: palauk čia gi dūmai, ne gaisras, reikia paklausyt ar dega... Prieinam abi prie tų durų prikišam ausis ir klausom. Tuo metu ateina kaimynas. na ne blondinas, dar prasčiau. Aš jo klausiu, gal telefoną p. X turi? ( jie gyvena kaimynystėj), anas sako nea, bet paklausyt prie durų irgi prieina. Klausm "triese". Nutariam - dega. Dūmų tikrai jau per daug, nes graužia nebe tik akis. Išeinam į lauką, iškviečiu gaisrinę. Manęs paprašo palaukt lauke, kad rastų kur privažiuot. Laukiu. atlekia greit. ( kažkodėl ir greitoji). Nu tai ką, atvažiavo ir valio. Aš parodau kur, mano manymu dega, ir kuo ramiausiai einu savo garažo link. O jergutėliau kaip ėmė baubt gaisrininkas su antpečiais.... Ne, patikėkit nuo jo žodžių žibutėm šlaitai nepražydo....O ant manęs paskutinį kart taip baubė tik vaikystėj ir tai kai kaime "nuvariau" kaimyno arklį, ir tarsi amazonė, prajodinėjau su tąja kumele iki pat vakaro... Žodžiu paskutinius gaisrininko žodžius "gal nugaravo, nuveskit į greitąją" jau priėmiau kaip grėsmę mano asmenybei, taigi, supratus, kad padirbėt šiuo metu nesigaus, grįžau laukan. Susirinko žioplių minia. O mes su Rūta stovim dailiai pasidabinusios su keistai gelsvai plėmuotom kelnėm ir ji pilkais, o aš iš toli šviečiančiais violetiniais kroksais...Visi mūsų klausinėja kas gi čia nutiko, gaisrininkai barasi, žodžiu smagumėlis. Greit ten užgesino, įjungė kažkokius prietaisus, išpūtė dūmus. Tada griežtai atsisuko į mus ir liepė užsidėt kažkokius antsnukius ( gal mes atrodėm jau labai pavojingos), tada palydėjo iki garažo, liepė greit susirinkt daiktus užrakint ir dingt iš ten. Nebesiginčijom. greitoji gi stovėjo, dar laisvę būtų suvaržę...

Va tokį nuotykį apturėjom :D

Atsakyti

O varge, Merfe, na ir nuotykiai!  :blink:  :mega_shok: 

Atsakyti

Rariu, lydeką aš visai paprastai iškepu keptuvėje, aišku stengiuosi gražiau nei šioje foto.Dedu lydeką( lydekas) taip suriestas į gražią lėkštę, viduryje žuvies statau induką su padažu, ir nešu į stalą.Padažas majonezas + krienai, maždaug lygiomis dalimis. Mano svečiai neišlepę, žuvis dingsta greitai :didis: Esu prastas kulinaras, tingiu terliotis, nemoku( ir nenoriu mokytis) gražiai patiekti.Mano rankos irgi abi kairės, ir dar iš vienos vietos auga.

O dabar radau gatavai supjaustyto karpio, gabaliukais.Bandysiu pagal Magnunos receptūra pamarinuoti. Pirmą kartą, nesijuokit taip labai.

Taip ir nesupratau, kur naujo kato foto? Mažą tai matau :mastau:

O tai UAB-as dirba, laiko veltui neleidžia.

Merfe, na ir nuotykiai pas tave, na ir pasakorė tu :clap:Bet nesupratau, tai iš kur tie dūmai?

109820dc1976.jpg

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 12 21, 15:15)
<p>Tai susiskambinam, nes aš per kalėdas "valkatauju" tokiu laiku aš greičiausia būsiu pas anytą, prie buvusio vitebsko. o tu kuriam gale Kauno?</p>

Aš prie buvusio "Saulėtekio". biggrin.gif
Atsakyti

Merfe, o tai kas ten degė  :hmm:  nu, aš ne blondinė, bet.... 

Atsakyti