Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Vidam, taigi nerinksiu aš... Visos norinčios gaus. Taigi, jei nori, parašyk kokio dydžio norėtum :D

Aš tai mielai priglausčiau žadėtąsias atraižas :ax:

Kalėdom jau nebeaktualu, bet gi kazys ateis neužtruks, padaryčiau ko gražaus tai mugei :)

Atsakyti
Labas smile.gif
Katinai gražuoliai, nors nuotraukas matau ne visas... Kaip ir anksčiau, telefone naujoj versijoj galiu tik skaityti ir sekti kaip sekasi pūkuočiams ir jų sausanosėms dvikojėms smile.gif . Darbe kompo neturiu, namie vis eilės nesulaukiu, bet Kalėdų senelis tyliai pakuždėjo, kad bandys ištaisyti šią padėtį ax.gif .
Zugi glėbys sveikatos ir apkabinimas šponkučiui 4u.gif .
Šiandien lygiai metai, kai vaivorykštės šalin iškeliavo mūsų katė... Ryžiaus draugė...

vartotojo įkelta nuotrauka

Ir Toris, kad nepamirštumėt kaip atrodo smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Geros ryt dienos 4u.gif
Ir Lapyna su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti

Brukne :4u:  :4u:  :4u: graži nuotrauka dviejų draugelių  :wub:  o Toris tokis pūkis  :wub:  :wub:

Va dar prisiminiau, kas prajuokino - ogi Belos džiaugsmas vidury nakties atradus mylimą žaisliuką  :D  :D

Diinka - siuntinėliai jau pas mane, ryt-poryt viską išsidalinsim  :)  svarbiausia nepamiršti kam reikia atiduoti, iš ko reikia paimti ir perduoti  :)  ir  labai ačiū už vyno butelaitį o jau etiketė tiesiog superinė  :D  :D  :D , dabar nerodysiu temoje, noriu kad Busy gyvai pamatytų  :D taip kad viskas keliauja į lagaminą ir ruošiasi kelionei  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 21 gruodžio 2016 - 22:55
labas rytas 4u.gif

Man čia toks klausimas iškilo, ar į Magnunos lagaminą jos dantų šepetukas dar tilps? Busy matyt labai gera buvo ,kad Kalėdų senis jai toks dosnus šiemet wub.gif wub.gif wub.gif

Lekiu į darbą,man liko šiandien ir ryt atidirbti ir paskui tik 29 dieną į darbą eisiu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Merfe kas ten rūkė? 

a Labas rytas :) paskutines dienos tingesio debesynas... tarp kaledu ir nauju mus centralizuotai visus atostogu isveja - miegosiu :D  MB jau dabar burbuliuoja :) nes nei mazui i mokykla nei man darban ... :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 22 gruodžio 2016 - 07:27

Labas rytas :4u: Šiandien truputuką pramigau, spėsiu visur, bet taip nesikenčia skuba.

Brukne, labai gražūs draugeliai.Aišku nemalonus jubiliejus, bet kad taip skirta. :unsure:

Magnuna, o kada tu jau išskrendi? Jei šiandien, tai geros kelionės tau, linksmų atostogų :4u:

Atsakyti

Labas rytas

Išskrendu anksti anksti ryte šeštadie20161221_212901.jpgnį, pamojuočiau visoms iš aukštai bet jūs visos dar miegosit :D

Zundyt - dantų šepetuką kišenėn turbūt dėsiu :D 

Vakar padėjom mamkai tvarkytis

Atsakyti
Uoj, nuotrauką ne ton vieton įkėlė, nu bet jau per telefoną nebetaisysiu

Atsakyti

Magnuna, jei skrisi apie 3h nakties, man gali pamojuoti, tokiu metu pati pabundu Zugio pamaitinti :) Nors, dabar pagalvojau, kad būsiu jau Viduklėj, tai nesimatys pamojavimo :D

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Oi Magnunos tvarkdarėliai  :wub:  ir iš dėžutės kyšančios įvairaus kalibro dupcės  :D 

visoms darbingos dienos, bo pati einu po prakaitu darbuotis - noooriu aš tų atostogų be jokių darbų 

Atsakyti

Labuka,

Rariuk, aš, kaip buvusio žvejo žmona, galiu patarti dėl lydekos tiek (nes kaulų nekenčiu) - lydeka pas mus eidavo tik, kaip kotletukai, kuriuos permaldavau gal 3 kartus  :D 

Magnuna, nesivežk Tu to dantų šepetuko, negi norvegiškas Kalėdų senis negali Tau naujo padovanoti  :mastau:  juk tokia gera šiemet buvai  :didis: 

Zugiukui  :4u: 

Atsakyti

Nikuna - tu teisi, nesivešiu ir drabužių, tegul viską pilnu komplektu duoda :P

Šponkuti - vėliau kilsiu apie 5.30  bet iš aukštai manau visa Lietuva matysis :D

Atsakyti